Hozzáadás a kosárhoz
4490Ft
Mennyiség:
 

Ajándék NUTLOVE MILKY COOKIE + 22% kedvezmény
KÓD: COOKIE

ALLNUTRITION GABA
KISZERELÉS: 200 G, ADAGMENNYISÉG: 100, GABA: 1900 MG

MIÉRT FOGYASZD AZ ALLNUTRITION GABA KÉSZÍTMÉNYT?

  1. SEGÍT ELALUDNI, ÉS SEGÍTI AZ ÉJSZAKAI REGENERÁLÓDÁST
  2. CSÖKKENTI A FÁRADTSÁGÉRZETET ÉS A KIMERÜLTSÉG ÉRZÉSÉT
  3. RELAXÁLÓ ÉS LAZÍTÓ HATÁSÚ
  4. MÉLY ÉS BÉKÉS ÁLMOT BIZTOSÍT

Az ALLNUTRITION GABA gamma-aminovajsav az aminosavak csoportjába tartozó szerves vegyület, mely a szervezetben neurotranszmitter szerepet tölt be, azaz gátló hatást gyakorol az idegrendszerre. A GABA intenzív fizikai és pszichés terhelésnek kitett fogyasztóknak készült. A termék tompító hatású, így segíti az elalvást, mélyebb alvást biztosít, és ezáltal megnyújtja a REM fázisokat.

Az „álomhormon” néven ismert melatonin főként éjjel termelődik. Szabályozza a megfelelő ébrenlét-alvás ritmust. A melatonin szintje a kor előrehaladtával csökken, ezért a szervezet megfelelő működésének megőrzése céljából érdemes pótolni. A megfelelő mennyiségű melatonin segít a szervezet ellenálló képességének megőrzésében, és antioxidáns hatású.

MIKOR AJÁNLOTT A GABA FOGYASZTÁSA?

EGY ADAG ELALVÁS ELŐTT 150 ML VÍZBEN OLDVA
Tápérték:2g (1 adag)
Gamma-aminovajsav (GABA) 1900mg
Taurin 100mg
Összetevők: gamma-amino-vajsav, taurin
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 39

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2022 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből