ALLNUTRITION

Good Trip 60kapsułek

Kiválasztott változat Kiválasztás
ALLNUTRITION

Brain Focus 60 kapsułek

Kiválasztott változat Kiválasztás
ALLNUTRITION

Energy Balance 60 kapsułek

Kiválasztott változat Kiválasztás
Hozzáadás a kosárhoz

Good Trip 60k + Brain Focus 60k + Energy Balance 60k ALLNUTRITION

-20% 17 970 Ft 14390Ft
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 16 990 Ft-tól


Ajándék NUTLOVE MAGIC CARDS + 30% kedvezmény
KÓD: MAGIC

180 személy vásárolta meg ezt a terméket

ALLNUTRITION Good Trip 60 KAPSZULA

ALLNUTRITION Good Trip 60 KAPSZULA
GOOD TRIP
CSOMAG: 60 KAPSZULA, ADAG: 60 NAP, KÖZÉRZETJAVÍTÓ

MIÉRT GOOD TRIP?

 1. JAVÍTJA AZ IDEGRENDSZER MŰKÖDÉSÉT ÉS MŰKÖDTETÉSÉT
 2. ADAPTOGÉN ÉS 100%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK KEVERÉKE AMI SZÁZ ÉVE ISMERT
 3. JAVÍTJA A KÖZÉRZETETT ÉS MINIMALIZÁLJA A DEPRESSZIÓ ELŐFORDULÁSÁT
 4. TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT
 5. GAZDAG ÖSSZETÉTEL MELY EREJE a természetből származik
 6. 60 NAP KISZERELÉS !

ALLNUTRITION GOOD TRIP növényi kivonatokat, L-teanint és niacint tartalmazó étrend-kiegészítő, amely segíti az idegrendszer megfelelő működését.

Mit tartalmaz ALLNUTRITION GOOD TRIP?

A Schizandra chinensis kivonat erős adaptogén hatással rendelkezik a szervezetre, azaz támogatja a szervezet alkalmazkodóképességét a környezethez és növeli a szervezet stressztényezőkkel szembeni ellenálló képességét. Támogatja az emésztést, emellett támogatja a szervezet természetes tisztító funkcióit .

Rhodiola rosea kivonat ismert Rhodiola Rosea. Általában "adaptogen" néven ismert, ez a kifejezés bármely olyan tényezőre utal, amely képes támogatni a szervezet természetes alkalmazkodási képességét a változó életkörülményekhez. A Rhodiola rosea számos egyedi hatóanyagot tartalmaz, amelyek közül a legfontosabbak a salidrosid, a rosavin, a rodiolin, a rozarin és a gyanta.

A Rhodiola rosea a szív- és érrendszert is támogatja azáltal, hogy jobb oxigénellátást és tápanyag szállítást biztosít a sejtek számára. Növeli a szervezet ellenálló képességét a stresszel és a fizikai erőfeszítéssel szemben. Hozzájárul az észlelés serkentéséhez és a lelkiállapot javításához, valamint jótékonyan hat az elalvási nehézségekre és a munkahelyi termelékenység csökkenése esetén is.

A kislevelű bacopa kivonat támogatja a megfelelő agyi vérkeringést, a mentális (kognitív) teljesítményt, beleértve a memóriát és a koncentrációt. A bacopa gyógynövény adaptogén tulajdonságai és serkentő regenerációs folyamatai miatt, gyógyulási segédeszközként is használható.

A természetesen előforduló antioxidánsok védik a szervezetet a szabad gyököktől és az oxidatív károsodásoktól. Pozitív hatással van az epehólyag megfelelő működésére, támogatja az idegrendszert és csökkenti az alvászavarokat.

Good Trip

Az ashwagandha kivonat támogatja a stresszel szembeni ellenállásunkat és hozzájárul az optimális állóképesség fenntartásához, amely ideális tulajdonságnak tűnik minden aktív ember számára. Az ashwagandha elengedhetetlen a megfelelő ellazulásunkhoz.

A Withania somnifera (ashwagandha) támogatja a megfelelő működést az idegi feszültség idején és hozzájárul a mentális, fizikai jólét fenntartásához. Fontos tulajdonsága az ashwagandha a jótékony hatása a szívre, a szív- és érrendszerre és az egészséges bőrre. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a testi és lelki jólét megőrzését is segíti.

Az L-teanin egy aminosav, amely a zöld tea leveleiben természetes módon fordul elő. Elsősorban az idegrendszerre hat, javítja a koncentrációt és minimalizálja a stresszt. Relaxáló tulajdonságokkal rendelkezik amely segít elviselni az idegi feszültséget és egy nyugalmi állapotot idéz elő.

Niacin, azaz B3-vitamin, amely hozzájárul a normál energia és anyagcsere fenntartásához, ezáltal a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Ezenkívül a niacin segít fenntartani a normál pszichológiai funkciókat és az idegrendszer megfelelő működését.

A sáfránykivonat a világ legdrágább fűszerének a kivonata. Már az ókorban is erős afrodiziákumnak tartották. Szívesen használták természetes gyógymódként, amely segített ellazítani és fenntartani a jó és pozitív hangulatot. Felgyorsítja a test ellazulását és segít fenntartani a pozitív hangulatot.

Mindezek az ALLNUTRITION GOOD TRIP összetevői szinergikusan működnek egymással az optimális eredmény elérése érdekében.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ ALLNUTRITION GOOD TRIP?

VEGYÜNK BE NAPI 1 KAPSZULÁT VÍZZEL.

ALLNUTRITION Brain Focus 60 KAPSZULA

ALLNUTRITION Brain Focus 60 KAPSZULA
BRAIN FOCUS
KISZERELÉS: 60 KAPSZULA, ADAG: 30 NAP KIEGÉSZÍTÉS, KÖNNYÍTI A KONCENTRÁCIÓT

MIÉRT BRAIN FOCUS?

 1. JAVÍTJA SZELLEMI KÉPESSÉGET
 2. TÁMOGATJA AZ IDEGRENDSZER MUNKÁJÁT
 3. ADAPTOGÉN ÉS 100%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK KEVERÉKE AMI SZÁZ ÉVE ISMERT
 4. ERŐSÍTI AZ INTELLEKTUÁLIS KÉPESSÉGEKET
 5. KÖNNYÍTI AZ ÖNTÖLTÉST
 6. GAZDAG ÖSSZETÉTELE, MELY EREJE A TERMÉSZETBŐL SZÁRMAZIK
 7. CSÖKKENTI A FÁRADTSÁGOT
 8. 30 NAP KIEGÉSZÍTÉS!

MI EZ ALLNUTRITION BRAIN FOCUS?

Az ALLNUTRITION BRAIN FOCUS számos növényi kivonaton alapuló kiegészítő, amely támogatja az agy munkáját és regenerálódását. Olyan kulcsfontosságú összetevőket tartalmaz, mint a hegyi rózsagyökér és a ginkgo biloba.

Az ALLNUTRITION BRAIN FOCUS wskazany jest dla osób, które chcą wspomóc pamięć i koncentrację w trakcie wysiłku umysłowego.

Mik azok az adaptogének és mi a feladataik?

Az adaptogének (a görög adapto szóból - alkalmazkodni) olyan vegyületek csoportja, amelyek feladata a szervezetünkben lezajló folyamatok egyensúlyban tartása, vagyis a megfelelő működés lehető legjobb szintjén. A testünk működése nagymértékben meghatározza az izomtömeg növelésének, a testzsír csökkentésének, az izomerő növelésének vagy az állóképesség javításának elért hatásait.

Napjainkban a stressz, a nem megfelelő táplálkozás, a mozgáshiány vagy a kevés alvás jelentősen felboríthatja hormonháztartásunkat, és számos veszélyes következményhez vezethet. Az adaptogének támogatják immunrendszerünket, energiát adnak idegrendszerünk számára és segít helyreállítani a megfelelő működését. A stressz a pszichofizikai hatékonyság gyengüléséhez és az idegrendszer károsodásához vezet. Ezek az értékes természetes vegyületek, az úgynevezett adaptogének jönnek a segítségünkre.

Mit tartalmaz ALLNUTRITION BRAIN FOCUS?

Az N-acetil-L-tirozin a tirozin aminosav acetilezett formája, amely kulcsfontosságú neurotranszmitter, és agyunk "erősítőjeként" működik. A dopamin és a noradrenalin előfutáraként valamint jótékony hatással van közérzetünkre, ami növeli a motivációt és javítja a koncentrációt.

A kis levelű bacopa kivonat támogatja a megfelelő agyi vérkeringést, a mentális (kognitív) teljesítményt, beleértve a memóriát és a koncentrációt. A bacopa gyógynövény adaptogén tulajdonságai és serkentő regenerációs folyamatai miatt különféle gyógyulási formák segédanyagaként használható.

A természetesen előforduló antioxidánsok védik a szervezetet a szabad gyököktől és az oxidatív károsodásoktól. Pozitív hatással van az epehólyag megfelelő működésére. Támogatja az idegrendszert és csökkenti az alvászavarokat.

Rhodiola rosea kivonat ismert Rhodiola Rosea. A Rhodiola rosea számos egyedi hatóanyagot tartalmaz, amelyek közül a legfontosabbak a salidrosid, a rosavin, a rodiolin, a rozarin és a gyanta.

A Rhodiola rosea a szív- és érrendszert is támogatja azáltal, hogy jobb oxigénellátást és tápanyag szállítást biztosít a sejtek számára. Növeli a szervezet ellenálló képességét a stresszel és a fizikai erőfeszítéssel szemben. Hozzájárul az észlelés serkentéséhez és a lelkiállapot javításához,valamint jótékony hatású elalvási nehézségekre és a munkahelyi termelékenység csökkenése esetén is.

A ginkgo biloba kivonat támogatja a kognitív funkciókat, természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megvédik a szöveteket és a sejteket a szabad gyökök káros hatásaitól. Serkenti a perifériás keringést, ami hozzájárul a jobb halláshoz és a látáshoz, valamint rendkívül pozitív hatással van a szexuális működésre is.

Az ALLNUTRITION BRAIN FOCUS minden összetevője szinergikusan működik egymással az optimális eredmény elérése érdekében..

HOGYAN SZEDJEM BRAIN FOCUS?

Napi 1 kapszulát vegyen be vízzel.

ALLNUTRITION Energy Balance

ALLNUTRITION Energy Balance
ENERGY BALANCE
CSOMAG: 60 KAPSZULA, BEAN’ERGY, TERMÉSZETES KOFFEIN 200 MG, SEGÍT A KONCENTRÁLÁSBAN

MIÉRT ENERGY BALANCE?

 1. 100% ENERGIA EGYENESEN A TERMÉSZETBŐL
 2. MEGELŐZI A FÁRADTSÁGOT
 3. JAVÍTJA A SZELLEMI KONCENTRÁCIÓKÉPESSÉGET
 4. JAVÍTJA AZ IDEGRENDSZER MŰKÖDÉSÉT
 5. BEAN'ERGIÁT TARTALMAZ - HOSSZANTARTÓ KOFFEIN
 6. ADAPTOGÉNEK VAGY 100%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK KEVERÉKE SZÁZ ÉVE ISMERT
 7. KEDÉLYJAVÍTÓ, CSÖKKENTI A DEPRESSZIÓT
 8. ENRGIÁVAL LÁT
 9. CSÖKKENTI A STRESSZ HATÁSAIT, CSÖKKENTI A KORTIZOL SZINTET
 10. 30 NAPOS KISZERELÉS!

Mi ez ALLNUTRITION ENERGY BALANCE

ALLNUTRITION ENERGY BALANCE amelyek többek között Az ashwagandha kivonat, a rhodiola rosea kivonat intenzív szellemi erőfeszítésnek kitett embereknek, valamint mindazoknak, akik túlfáradtak és stressznek vannak kitéve.

Ennek a terméknek az összetétele egy teljesen új megközelítés és egy innovatív formula, amelyet nehéz megtalálni a piacon. Az adaptogének és a természetes koffein keveréke megszakítás nélküli energiaforrás, „lefelé” hatás nélkül.

Mit tartalmaz ALLNUTRITION ENERGY BALANCE

A koreai ginzeng kivonat évezredek óta ismert a kínai orvoslásban. A ginzeng elsősorban antioxidánsként működik, és támogatja a kognitív funkciókat. Kiváló adaptogén, amely támogatja az immunrendszer megfelelő működését.

Ginzenozidokban gazdag, részt vesz a szervezet vitalitásának, megfelelő fizikai és mentális erőnlétének megőrzésében. Hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, gyengeség, fáradtság vagy gyenge koncentráció esetén segít fenntartani a normál testi és szellemi képességeket.

Rhodiola rosea kivonat ismert Rhodiola Rosea. A Rhodiola rosea számos egyedi hatóanyagot tartalmaz, amelyek közül a legfontosabbak a salidrosid, a rosavin, a rodiolin, a rozarin és a gyanta.

A Rhodiola rosea a szív- és érrendszert is támogatja azáltal, hogy jobb oxigénellátást és táplálkozást biztosít a sejtek számára. Növeli a szervezet ellenálló képességét a stresszel és a fizikai erőfeszítéssel szemben. Hozzájárul az észlelés serkentéséhez és a lelkiállapot javításához valamint jótékony hatású elalvási nehézségek és a munkahelyi termelékenység csökkenése esetén is.

Az acetil-L-karnitin tökéletesebb formája egy nagyon népszerű és számos zsírcsökkentő összetevőnek, az l-karnitinnek. Amellett, hogy támogatja a zsírégetést, növeli az energiaszintet, mind az agyban, mind az egész testben. Az N-acetil-L-karnitin növeli a motiváció szintjét és javítja a koncentrációt mind a szellemi munka, mind a fizikai edzés során.

Bean’ergy a legjobb minőségű, természetes, hosszan tartó koffein, amelyet egy francia cég szabadalmaztatott. Speciális mikrokapszulázási folyamatának köszönhetően hosszabb ideig kerül a vérbe, mint a közönséges koffein. Ennek köszönhetően működésének befejezése után nincs olyan hirtelen "lejtmenetünk", mint a szintetikus koffein használatakor.

Az ashwagandha kivonat támogatja a stresszel szembeni ellenállásunkat, és hozzájárul az optimális állóképesség fenntartásához, amely ideális tulajdonságnak tűnik minden aktív ember számára. Az ashwagandha elengedhetetlen a megfelelő ellazulásunkhoz.

A Withania somnifera (ashwagandha) támogatja a megfelelő működést idegi feszültség idején, és hozzájárul a mentális és fizikai jólét fenntartásához. Fontos tulajdonsága az ashwagandha jótékony hatása a szívre, a szív- és érrendszerre és az egészséges bőrre. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a testi-lelki jólét megőrzését is segíti.

Az ALLNUTRITION ENERGY BALANCE-ban található összes összetevő szinergikusan működik egymással az optimális eredmények elérése érdekében.

HOGYAN HASZNÁLJUK AZ ENERGY BALANCE?

Vegyünk be NAPI 1 KAPSZULÁT VÍZZEL.

A NAP BÁRMILYEN SZAKASZÁBAN, AMIKOR ENERGIAHIÁNYT ÉSZLELÜNK.

ALLNUTRITION Good Trip 60 KAPSZULA

A termék 18 éven felüli, fizikailag aktív személyek számára készült. Ne fogyasszon, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. Ne használja semmilyen gyógyszeres kezelés, terhesség és szoptatás alatt, és ne kombinálja alkohollal. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet. A kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód javasolt.

ALLNUTRITION Brain Focus 60 KAPSZULA

Napi 1 kapszulát vegyen be vízzel. A termék 18 éven felüli, fizikailag aktív személyek számára készült. Ne fogyasszon, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. Ne használja semmilyen gyógyszeres kezelés, terhesség és szoptatás alatt, és ne kombinálja alkohollal. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet. A kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód javasolt.

ALLNUTRITION Energy Balance

Napi 1 kapszulát vegyen be vízzel. A termék 18 éven felüli, fizikailag aktív személyek számára készült. Ne fogyasszon, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. Ne használja semmilyen gyógyszeres kezelés, terhesség és szoptatás alatt, és ne kombinálja alkohollal. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos étrendet. A kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód javasolt.

ALLNUTRITION Good Trip 60 KAPSZULA

Tápérték:1 kapszula/tabletta
Kínai schisandra kivonat 200 g
- beleértve a szkizandrát is 20 mg
Rhodiola rosea kivonat 175 mg
ebből szalidrozidok 1,75 mg
Kislevelű bacopa kivonat 125 mg
ebből bakozidok 62,5 mg
Ashwagandha kivonat 71 mg
ebből vitanolid 5 mg
L-teanina 50 mg
Niacin 16 mg
Sáfrány kivonat 2,5 mg
ebből sáfrány 0,125 mg
Összetevők: schisandra chinensis gyümölcs kivonat, rhodiola rosea gyökér kivonat, bacopa monnieri kivonat, ashwagandha kivonat withania somnifera, l-teanin, kapszulahéj (hidroxi-propil-metil-cellulóz), niacin (nikotinsavamid), crocus sativus sáfrány kivonat, csomósodást gátló szerek: szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói.
Allergének: származékait tartalmazhatja: glutént tartalmazó gabonafélék, szója, tej, tojás

ALLNUTRITION Brain Focus 60 KAPSZULA

Tápérték:1 kapszula/tabletta
N-acetil-L-tirozin 200 mg
Kislevelű bacopa kivonat 125 mg
ebből bakozidok 62,5 mg
Rhodiola rosea kivonat 125 mg
ebből szalidrozidok 1,25 mg
Citicoline 75 mg
Ginkgo biloba kivonat 45 mg
- beleértve a ginkoflavonoglikozidokat 10,8 mg
Összetevők: n-acetil-l-tirozin, bacopa monnieri kivonat, rhodiola rosea gyökér kivonat, citicoline, ginkgo biloba levél kivonat, kapszulahéj (hidroxi-propil-metil-cellulóz), csomósodást gátló szerek: szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsó
Allergének: a termék származékait tartalmazhatja: glutént tartalmazó gabonafélék, szójabab, tej, tojás

ALLNUTRITION Energy Balance

Tápérték:1 kapszula/tabletta
Koreai ginzeng kivonat 200 mg
ebből ginzenozidokat 20 mg
Rhodiola rosea kivonat 125 mg
ebből szalidrozidok 3,75 mg
Acetil-L-karnitin 125 mg
Bean'ergy® természetes koffein 100 mg
ebből koffein 88 mg
Ashwagandha kivonat 71 mg
ebből vitanolid 5 mg
Összetevők: panax ginseng koreai ginseng gyökér kivonat, rhodiola rosea gyökér kivonat, acetil-l-karnitin, bean'ergy® természetes koffein, withania somnifera ashwagandha kivonat, kapszulahéj (hidroxi-propil-metil-cellulóz), csomósodást gátló szerek: szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsó
Allergének: a termék származékait tartalmazhatja: glutént tartalmazó gabonafélék, szójabab, tej, tojás
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 35

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2023 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből