ALLNUTRITION

Whey Protein 908g

Kiválasztott változat Kiválasztás
Változat
ALLNUTRITION

BCAA Max Support 250g

Kiválasztott változat Kiválasztás
Változat
SFD NUTRITION

Shaker 1 sztuka

Kiválasztott változat Kiválasztás
Hozzáadás a kosárhoz

WHEY PROTEIN 908 g + BCAA MAX SUPPORT 250 g + shaker ALLNUTRITION

-15% 12 570 Ft 10690Ft

Ez a termék átmenetileg nem kapható.

Ingyenes szállítás 16 990 Ft-tól

30% kedvezmény
Ajándék Nutlove + 30% kedvezmény 14 990 HUF felett
KÓD: LOVE
1586 személy vásárolta meg ezt a terméket

ALLNUTRITION Whey Protein

ALLNUTRITION Whey Protein
WHEY PROTEIN 908G
ADAGONKÉNT 21 G FEHÉRJE, ADAGONKÉNT 1,9 G CUKOR, ADAGONKÉNT 121 KCAL

MI AZ A WHEY PROTEIN FEHÉRJE?

ALLNUTRITION Whey Protein fehérjekészítmény a lehető legmagasabb minőségű tejsavófehérje-koncentrátumot (WPC) juttat a szervezetbe, gyors felszívódású, magas koncentrációban tartalmaz elágazó láncú aminosavakat (BCAA-t) és emellett alacsony a nátriumtartalma. A koncentrátumban található fehérje tökéletes izomtömeg-növelő, és rendkívül jól támogatja az edzés utáni regenerációt.

ÚJ ÖSSZETÉTEL / KUTATÁSI EREDMÉNYEK: 1. LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ TEJSAVÓFEHÉRJE-KONCENTRÁTUM
 2. REMEK ÍZ – TÖKÉLETESEN MEGVÁLOGATOTT AROMÁK – TÖKÉLETESÍTETT RECEPT
 3. FEHÉRJÉINK TANÚSÍTVÁNYOKKAL ÉS NEVES LABORATÓRIUMOKBAN VÉGZETT, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ MINŐSÉGVIZSGÁLATOKKAL RENDELKEZNEK!
 4. TÖBB MINT 60 FINOM ÍZ KÖZÜL LEHET VÁLOGATNI!
 5. NAGYON JÓL OLDÓDIK
 6. ÁR/ÉRTÉK ARÁNY TEKINTETÉBEN A LEGJOBB VÁLASZTÁS
 7. AKTÍV ÉLETET ÉLŐK ÉS SPORTOLÓK SZÁMÁRA EGYARÁNT MEGFELELŐ FEHÉRJEKÉSZÍTMÉNY
 8. GYORS ÉS KÖNNYŰ FELSZÍVÓDÁS
 9. WHEY KÉSZÍTMÉNYÜNK TEJSAVÓFEHÉRJE-KONCENTRÁTUMÁNAK MAGAS A BCAA AMINOSAVTARTALMA
 10. A FEHÉRJE ELŐSEGÍTI AZ IZOMTÖMEG MEGŐRZÉSÉT ÉS NÖVELÉSÉT

Az ALLNUTRITION Whey Protein alkalmazásának előnyei!

Az ALLNUTRITION Whey Protein a szervezetünk számára nagyon fontos fehérjékkel egészíti ki étrendünket . Arról sem szabad megfeledkezni, hogy ténylegesen mekkora szerepe van ennek a fehérjének az izomtömeg növelésében és megtartásában. Tökéletesen pótolja a nagyobb fehérjeszükséglet, különösen a versenysport, testépítés és súlycsökkentő diéta esetén kialakuló fehérjehiányt.

Az ALLNUTRITION Whey Protein bármely napszakban fogyasztható, igazán univerzális készítmény. Bátran belekeverhető fehérjeturmixba, zabkásába, bármilyen desszertbe vagy egészséges péksüteménybe. Ez a fehérje sokféleképpen felhasználható, így igazán különleges. Ezt a kitűnő ízt, oldhatóságot (csak össze kell rázni egy kicsit shakerben) és minőséget nyújtja az ALLNUTRITION Whey Protein!

A fehérje szerepei szervezetünkben:

A fehérje elengedhetetlen a növekedési folyamatban, szövetek, sejtek és szervek regenerálódásában és hormonok szintetizálásában. Ezenfelül a fehérje az emésztési folyamatokban is észt vesz. Szó szerint mindenhol jelen van, és mindenért felelős, nem élhetnénk nélküle.

Felnőttnek testtömeg-kilogrammonként nagyjából 0,8 g fehérjére van szüksége naponta. Intenzív edzést végző és idős személyek fehérjeszükséglete sokkal nagyobb a. Az egészséges étrendnek annyira változatosnak kell lennie, hogy a legfontosabb aminosavak (fehérje) bejussanak a szervezetbe. A fehérjék csak ekkor tudják hiánytalanul teljesíteni a szervezetben betöltött szerepüket. Ebben segít az ALLNUTRITION Whey Protein.

Miért van szükségünk a teljes értékű ALLNUTRITION WHEY PROTEIN bejuttatására?

Mindannyian tudjuk, milyen nehéz szervezetünkbe teljes értékű fehérjét bejuttatni. A konyhánkban végzett összes hőkezelés következtében pontosan abból veszítünk sokat, amire annyira nagy szükségünk van. Nem mindenki tud magának teljes értékű, fehérjében gazdag ételt készíteni. Ne feledjük, hogy az eredményes kemény munkához fehérjékben gazdag étrendre van szükség!

A fehérjének teljes értékűnek kell lennie, és a szervezetünkben teljesen fel kell szívódnia. Az exogén aminosavak (EAA) csoportjába tartozó összes aminosavat megfelelő mennyiségben és arányban kell bevinni. Sajnos ennek a feltételnek sok fehérje nem felel meg . Szerencsére segítségünkre van ebben az ALLNUTRITION WHEY PROTEIN, amely jól felszívódik, magas koncentrációban tartalmaz elágazó láncú aminosavakat és magas a biológiai értéke (BV 104). A biológiai érték az az érték, amely meghatározza, mennyi fehérjét tud a szervezet egyszerre felvenni. A magasabb érték magasabb minőségű fehérjekészítményt jelöl.

MIKOR FOGYASSZUNK WHEY PROTEIN-T?
NAPI 1-2 ADAG. AZ ALLNUTRITION WHEY PROTEIN EGY ADAGJA 30 G (1,5 ADAGOLÓKANÁL). NAPKÖZBEN, ÉTKEZÉSEK KÖZÖTT FOGYASZTANDÓ. ADHATÓ FEHÉRJE TURMIXOKHOZ, ZABKÁSÁHOZ, DESSZERTEKHEZ VAGY EGÉSZSÉGES PÉKÁRUHOZ.

ALLNUTRITION BCAA Max Support

ALLNUTRITION BCAA Max Support
BCAA MAX SUPPORT
ADAGONKÉNT 3750 MG BCAA, 2:1:1, TAURINNAL ÉS GLUTAMINNAL GAZDAGÍTVA

MI AZ A BCAA MAX SUPPORT?


A BCAA MAX SUPPORT 2:1:1 (l-leucin:l-valin:l-izoleucin) arányú elágazó láncú BCAA aminosav komplex, melynek célja a szervezet támogatása edzés alatt és után. A BCAA Max Supportot továbbá l-glutamin és taurin teszi hatékonyabbá. Az ALLNUTRITION BCAA MAX SUPPORT edzés előtt és után egyaránt elengedhetetlenül fontos.

 1. IGAZI SLÁGER! SOK EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ
 2. MAGAS MINŐSÉGŰ BCAA AMINOSAVPOR
 3. IDEÁLIS FORMULA
 4. AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ FAJTA
 5. VILÁGSZERTE BEVÁLT
 6. 3750 MG BCAAEGYETLEN ADAGBAN
 7. CSÖKKENTI AZ IZOMOK LEBOMLÁSÁT
 8. BIZTOSÍTJA A LEHETŐ LEGJOBB REGENERÁLÓDÁST
 9. SEGÍT A ZSÍRÉGETÉSBEN
 10. CSÖKKENTI AZ EDZÉS UTÁNI IZOMLÁZAT
 11. TÁMOGATJA A SZERVEZETET EDZÉS KÖZBEN ÉS UTÁN
 12. BÁRMILYEN SZINTŰ SPORTOLÓKNAK AJÁNLOTT
 13. SEGÍTI REGENERÁLÓDNI A KEMÉNY EDZÉS ÉS KEMÉNY MUNKA UTÁN
 14. NÉZZE MEG ALÁBB VIZSGÁLATAINKAT

BCAA MAX SUPPORT értékes étrend-kiegészítő fizikailag aktív, főként versenysportot űző embereknek. Ajánlott fogyasztása azonban több tényezőtől is függ, például a testfelépítéstől, az étrend céljától és típusától, az edzések gyakoriságától és intenzitásától. Minél alacsonyabb a zsírszövet szintje, minél nagyobb a kalóriahiány, minél alacsonyabb a szénhidrátbevitel, és minél keményebbek és gyakoribbak az edzések, annál több előnnyel jár a BCAA MAX SUPPORT alkalmazása, és annál nagyobb adagokat érdemes bevinni ezekből az aminosavakból.

BCAA – mi is ez valójában?

A BCAA, azaz az elágazó láncú aminosavak, a fizikailag aktív fogyasztók által leggyakrabban használt étrend-kiegészítők közé tartoznak. Mégpedig azért, mert a mindennapi gyakorlat és a kutatási eredmények egyaránt igazolják, hogy általában véve ezek az aminosavak jótékonyan hatnak a sportos alakra. A BCAA mozaiknév az angol „branched chain amino acids” kifejezésből ered, amelynek a jelentése „elágazó láncú aminosavak”. Az elnevezés a vegyületek specifikus felépítéséből ered. BCAA aminosavak: az esszenciális, úgynevezett exogén aminosavak csoportjába tartozó leucin, izoleucin és valin. Mivel a szervezet nem képes önállóan előállítani ezeket, ezért étkezéssel vagy táplálékkiegészítő formájában kell bevinni. A fehérjéket alkotó más aminosavakkal ellentétben a BCAA-aminosavaknak más a kémiai szerkezetük, egészen pontosan elágazó láncú alifás vegyület tartalmaznak, ráadásul nem a májban, hanem elsősorban az izomszövetben bomlanak le.

Mikor és milyen adagokban szedjünk BCAA MAX SUPPORT-ot?

Aktív fogyasztók számára ideális, ha edzés előtt vagy után szednek BCAA MAX SUPPORT-ot. A szervezetünkben az elvárt hatást eredményező optimális adag 10 g. Teljes védelem kialakítása érdekében az Allnutrition BCAA MAX SUPPORT-ot érdemes éhgyomorra vagy hosszantartó edzések közben fogyasztani.

BCAA étrend-kiegészítőnk fölösleges adalékanyagokat nem tartalmaz!

Gyakran előfordul, hogy BCAA termékekben nagyon sok színezéket tesznek az adott termék vizuális megjelenésének javítása céljából. Az ALLNUTRITION BCAA Max Support összetétele 100%-ban ideális, íze finom, és nincs hozzáadva más termék azért, hogy a termékre egyébként egyáltalán nem jellemző színe legyen . Felületén lévő halvány fehér üledék bizonyítja a leucin tényleges jelenlétét.

MIKOR FOGYASSZUNK BCAA MAX SUPPORT-OT?

NAPI 1-2 ADAG (7,5G). 150 ML VÍZBEN VAGY GYÜMÖLCSLÉBEN FELOLDVA.

SFD NUTRITION Shaker 1 darab

SFD NUTRITION Shaker 1 darab
 • Lecsavarható fedelű, szigetelt és praktikus
 • Magas minőségű kivitelezés
 • Speciális szűrőt tartalmaz
Lecsavarható fedelű shaker nagy SFD logóval. Az SFD shaker űrtartalma 700 ml, szerkezete hatékony védelmet nyújt szivárgással szemben.

ALLNUTRITION Whey Protein

Napi 1-2 adag. Egy adag: 30 g (1,5 adagolókanál) készítmény 150 ml vízben vagy tejben oldva. Napközben, étkezések között fogyasztandó. Diétás élelmiszer. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet, elsősorban edzést végző személyeknek készült. Az ajánlott napi mennyiséget nem szabad túllépni! Figyelem! Használat után a csomagolást mindig vissza kell zárni! Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó. Allergének: Nyomokban lecitineket, dióféléket és más, állati eredetű fehérjéket tartalmazhat. A termék fehérjetartalma szárazanyag-tartalomban van megadva.

ALLNUTRITION BCAA Max Support

Napi 1-2 adag. Egy adag: 7,5 g készítmény 150 ml vízben vagy gyümölcslében oldva. Edzések napján: egy adag edzés előtt, egy pedig az edzés után. Edzésmentes napokon: egy adag reggel éhgyomorra. Diétás élelmiszer. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet, elsősorban edzést végző személyeknek készült. Nem szabad túllépni az ajánlott napi mennyiséget! Figyelem! Használat után a csomagolást mindig vissza kell zárni! Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.

ALLNUTRITION Whey Protein

Íz:
Tápérték:100 gramm30 g (1 adag)
Tápérték 1687,28 kJ / 403 kcal 506,184 kJ / 120,9 kcal
zsír 6,6 g 1,98 g
Telített zsírsavak 3,6 g 1,08 g
Szénhidrát 16 g 4,8 g
ebből cukrok 6,4 g 1,92 g
Fehérje 70 g 21 g
0,3 g 0,09 g
Tejsavófehérje koncentrátum 87,5 g 26,25 g
maltodextrin 10,5 g 3,15 g
Összetevők: 87,5% tejsavófehérje koncentrátum (tejből), 10,5% maltodextrin, e414- e414 stabilizátor, savanyúságot szabályozó anyag: almasav, emulgeálószer: lecitinek (szója/napraforgómag), aroma, édesítőszer: szukralóz, a termék mogyorót és tojásfehérjét tartalmazhat

ALLNUTRITION BCAA Max Support

Íz:
Tápérték:7,5 g (1 adag)
ebből BCAA 3750 mg
L-leucin 1875 mg
L-valin 937 mg
L-izoleucin 937 mg
L-glutamin 1500 mg
Taurin 1500 mg
Összetevők: 50% bcaa (25% l-leucin, 12,5% l-valin, 12,5% l-izoleucin), 20% l-glutamin, e414- e414 stabilizátor, savanyúságot szabályozó almasav, édesítőszer szukralóz
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 883

Ügyfelek véleményei

01.08.2023 által [email protected]
Whey Protein
Ellenőrzött vásárlás
Íz: vanília

Állaga, oldódása és az íze is megfelelő. Amennyiben ebben az árban maradna jó vétel. Következő rendelés fehércsokis, kíváncsian várom.

Hasznos volt ez az értékelés? 0 0
28.06.2023 által [email protected]
Whey Protein
Ellenőrzött vásárlás
Íz: almáspite

Extremely bad shopping experience, claiming to be a regular company, but sending emails to customer service staff for two consecutive days without any response. Another promotion started the day after my purchase. And I want to return it is extremely troublesome, I will not buy again, and I will not recommend friends I know to shop on this website

Hasznos volt ez az értékelés? 0 0
21.04.2023 által [email protected]
BCAA Max Support
Ellenőrzött vásárlás
Íz: citrom

Finom

Hasznos volt ez az értékelés? 0 0

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2023 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből