ActivLab

BCAA Xtra Drink 330ml

Kiválasztott változat Kiválasztás
Változat
ActivLab

BCAA Xtra Drink 330ml

Kiválasztott változat Kiválasztás
Változat
Hozzáadás a kosárhoz

10 x BCAA XTRA DRINK 330 ml ActivLab

0 véleményből 0
3 900 Ft 3390Ft

Az egyes tápszerek ízeit akkor választhatja ki, miután klikkelt a „Kosárba“ opción

Mennyiség:
és kosárhoz adás
 

ActivLab BCAA Xtra Drink

ActivLab BCAA Xtra Drink

  • Az első aminosav ital a világon!

  • 5000 mg elágazó láncú aminosav optimális arányban

  • Lerövidíti az intenzív edzés utáni felépülési időszakot és pozitív hatással van a szervezet állóképességére


A BCAA Xtra Drink egy BCAA aminosavakat tartalmazó funkcionális ital. A BCAA Xtra Drink 5000 mg elágazó láncú aminosavat tartalmaz optimális arányban, és a kényelmes formában - dobozos - lehetővé teszi, hogy mindig legyen nálad aminosav ital. Ez az ikonikus BCAA Xtra Drink új változata, a világ első BCAA itala, folyékony formában. Továbbfejlesztett összetétellel.

Két ízletes ízt kínálunk - narancsot és lime-ot. A BCAA Xtra Drink intenzív fizikai megterheléshez ajánlott a rekreációs és verseny edzés támogatásaként.

A BCAA-kiegészítők mind a versenysportot űzőknek, mind azoknak, akiknek a konditermi edzés csak álmaik alakjának elérésére a cél, ajánlottak. A BCAA (elágazó láncú aminosavak) kiegészítők hatása három exogén aminosav összetételéhez kapcsolódik: a leucin, a valin és az izoleucin. Az exogén aminosavakat szervezetünk nem tudja spontán módon előállítani, ezért ezek ellátása pótlással szükséges.

ActivLab BCAA Xtra Drink

Edzés előtt vagy után. Az ital a legjobb hűtve.

ActivLab BCAA Xtra Drink

Íz:
Tápérték:100 milliliter330ml (1 adag)
BCAA 1515,152mg 5000mg
L-leucin 757,576mg 2500mg
L-izoleucin 378,788mg 1250mg
L-valin 378,788mg 1250mg
Összetevők: víz, szén-dioxid, bcaa aminosavak (l-leucin, l-izoleucin, l-valin), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, aroma, citromlé koncentrátum (0,5%), édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám k, antioxidáns - l-aszkorbinsav, festék - riboflavin

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2022 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből