Wpc koncentrátumok

Osztályozás

A tejsavófehérje-koncentrátumok - WPC - jelenleg a fehérjetáplálás legnépszerűbb és legkönnyebben elérhető formája. Népszerűségüket jó oldhatóságuknak és mérsékelt áruknak köszönhetik. A tejsavófehérje-koncentrátum állati eredetű fehérje, amelyet tejsavóból - egy tejtermékből - nyernek. A modern technológiai eljárásoknak - ultraszűrés - köszönhetően a zsírtól és szénhidrátoktól megtisztított tejsavófehérjét por alakban kapjuk. A késztermékhez ízesítőket, színezékeket és édesítőszereket - általában szukralózt vagy aceszulfámot - adnak. A tejsavófehérje-koncentrátum az izolátum után a gyorsan felszívódó tejsavófehérje. Ez az alacsony szénhidrát- és zsírtartalmának köszönhető.

A WPC tápanyagok kiválóan védik izmainkat a csökkentés során. A tejsavófehérje-koncentrátum számos aminosavban gazdag forrás, amely feltölti az edzés során károsodott sejtjeinket. A tejsavófehérje használatával pótoljuk az esszenciális aminosavakat, amelyek antikatabolikus hatásúak, és támogatják a regenerálódást és a regenerációt.

Ne felejtsük el, hogy a fehérje az izomtömeg felépítéséhez és fenntartásához is nélkülözhetetlen elem. A WPC biztosítja a tökéletes mennyiségű építőelemek szállítását az izmok számára. Ez az egészséges táplálkozás egyik kulcspontja. A nap folyamán a fehérjekiegészítő ideális módja lehet annak, hogy pótolja az étrendből hiányzó fehérjét. A por tejben vagy vízben való feloldhatósága lehetővé teszi, hogy az edzőterembe menet vagy közvetlenül edzés után is használhassa. A tejsavófehérje-koncentrátumot az edzés körüli időszakban érdemes használni, amikor érdemes teljes értékű fehérjét biztosítani.

A tejsavófehérje-koncentrátum testünk minden szervének alapvető építőköve. A fehérje részt vesz az anyagcserében, és felelős a szervezet megfelelő működéséért. Felelős az izmok megfelelő növekedéséért és a sérült szövetek regenerációjáért. A fehérjék felelősek az étrend aminosavakkal való megfelelő kiegészítéséért. A WPC-koncentrátumok fogyasztása jótékony hatással van az immunrendszerre is, javítva immunitásunkat.

A WPC a növekedési hormon termelését is befolyásolja, mivel gazdag leucinban, amely serkenti az alak és a szépség szempontjából oly fontos hormon termelését. A tejsavófehérje-koncentrátum a tejben természetesen előforduló anyag, ha nem okoz gondot a laktóz fogyasztása, akkor remek megoldásnak bizonyulhat, hogy elegendő fehérjét pótoljon az étrendjébe.

Az alakod jó formában tartásához vagy a tested minőségének javításához az ajánlott optimális napi fehérjebevitel körülbelül 1,5-2,6 g/testsúlykilogramm. Ez körülbelül a napi kalóriaszükséglet 30/35 %-a.

A laktózérzékenyek számára léteznek "laktózmentes" tejsavófehérjék is. A piacon a fehérjekészítmények széles ízválasztéka létezik. A gyümölcsös és krémes kombinációktól a pisztáciafagylalt, a vanília vagy akár az olyan ízekig, mint a süti vagy a snikers. A választék óriási, és biztos, hogy mindenki talál magának megfelelőt.

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből