Wpi izolátumok

Osztályozás

A WPI az egyik fehérjetípus neve "tejsavófehérje-izolátum", amely a tejsavóból származó tejfehérjén alapul. Az izolátumok a tejből származó, technológiailag legfejlettebb fehérjetápanyagok. A tejsavófehérje-izolátumot keresztáramú mikroszűréssel állítják elő. Ez a fejlett, alacsony hőmérsékleten végzett eljárás biztosítja, hogy az értékes és bioaktív összetevők nem bomlanak le. Az izolátumok felszívódási sebessége jelentősen jobb, mint a fehérjetápanyagok más formáinak. Ezeket tartják a legjobb és leggyorsabban felszívódó tejsavófehérjének. Ez a nagyon alacsony szénhidrát- és zsírtartalmának köszönhető.

A tejsavófehérje-izolátum összetétele körülbelül 85-90% koncentrált fehérje, 0-3% szénhidrát, 1-3% zsír. Más fehérje-kiegészítőkkel ellentétben az izolátum sokkal gyorsabban felszívódik a szervezetünkben, és nagyon rövid, akár 60' felszívódási idővel rendelkezik. Az izolátum nemcsak az izomtömeget építeni kívánóknak ajánlott tápanyag, hanem azoknak is, akik a túlsúlyt szeretnék csökkenteni, mivel az étrendben elfogyasztott nagyobb mennyiségű fehérje felgyorsítja az anyagcserét.

Fontos megjegyezni, hogy a fehérje az izomtömeg építéséhez és fenntartásához egyaránt nélkülözhetetlen elem, és az egészséges táplálkozás egyik legfontosabb eleme. A nap folyamán ideális módja lehet az étrendben lévő fehérjehiány pótlásának.

Az izolátumokat a BCAA aminosavak magasabb tartalma is megkülönbözteti. Az esszenciális aminosavak gyors felszívódásának köszönhetően a szervezet anti-katabolikus hatással pótolja a hiányokat. Ezáltal ideális edzés utáni étrend-kiegészítőként. Az izolátumnak regeneráló hatása is van. Nemcsak kiegészíti étrendünket, hanem a legjobb minőségű fehérjét és a regenerációhoz szükséges aminosavvegyületeket is biztosítja. A fehérjeizolátum a fehérjekiegészítők egyik értékes formája, pozitív hatással van az immunrendszerre és javítja a szervezet ellenálló képességét.

A tejsavófehérje-izolátumokat kiváló oldhatóság és kivételes könnyűség jellemzi. Laktózmentes tejsavófehérjék is léteznek azok számára, akik laktózérzékenyek.

Az optimális fehérjemennyiség az étrendben kb. 1,5-2,6 g/testsúlykilogramm, hogy a testalkat és a testminőség a lehető legjobb állapotban maradjon. Ez a napi kalóriaszükséglet kb. 35%-a. Fogyókúra idején ingadozzon a felső határ körül, mivel a fehérje segíti a zsírbontást és felgyorsítja az anyagcserét, ami elősegíti a fogyást.

A fehérjekészítmények használata szorosan kapcsolódik a gyakornok étrendjéhez. Kiegészíti az étrendben lévő fehérje mennyiségét. A fehérjekészítmények lehetővé teszik a napi fehérjebevitel arányának pontos szabályozását az étrendben, mind az izomtömeg építése, mind a zsírszövet csökkentése során. Fokozott fizikai megterhelés esetén a tejsavófehérje-izolátum vitamin- és ásványi anyag komplexszel kombinálva biztosítja az anyagcsere-folyamatok megfelelő lefolyását.

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből