ALLDEYNN WHEYROSE egy teljes értékű ivófehérje hozzáadott emésztőenzimekkel a márkás formula Digezyme®. A fehérjetáplálkozás alapja Whey Protein Concentrate - tejsavófehérje koncentrátum laktózmentes. WHEYROSE könnyű emésztés, gyors felszívódás és az esszenciális elágazó láncú BCAA aminosavak magas tartalma jellemzi.
WHEYROSE egy olyan fehérje, amelyet mindazok számára hoztak létre, akik nehezen tolerálnak más fehérje-kiegészítőket.
Próbálja ki a WHEYROSE a legkelendőbb ízekben:
- fehér csokoládé fagyasztva szárított málnadarabokkal,
- csokoládé cseresznye fagyasztva szárított cseresznye darabokkal,
- vanília és áfonya fagyasztva szárított áfonya darabokkal,
- mogyoróvaj himalájai sóval és cukormentes sütidarabkákkal,
- keksz cukormentes kekszdarabkákkal és még sok mással!
MIÉRT ALLDEYNN WHEYROSE?
AZ EMÉSZTÉS TÁMOGATÁSA DIGEZYME®
Digezyme® az amerikai Sabinsa laboratórium által szabadalmaztatott emésztőenzim-komplexum, amely amilázt, cellulázt, lipázt, laktázt és proteázt tartalmaz. Az emésztőenzimek segítenek a makromolekulákat kisebb összetevőkre bontani, így az élelmiszerek összetevői és a tápanyagok WHEYROSE, még jobban tudok asszimilálódni.
TÁMOGATJA AZ ATLETIKUS TESTALKAT KIALAKULÁSÁT
A fehérje a napi étrend alapvető makroösszetevője, és a szervezetben építő funkciót tölt be - hozzájárul a az izomtömeg növekedése és megőrzése, miközben elősegíti a csontok egészségét [1].
Az elegendő fehérje bevitele különösen fontos a sportolók és minden aktív ember számára. Ha Önt a fizikai aktivitás nagyobb előnyei érdeklik, és célja, hogy szép, sportos testalkatot alakítson ki, akkorWHEYROSE az ideális termék az Ön számára.
Edzés, diéta és fehérje táplálkozás WHEYROSE hogy segítsünk a sikerben és az alakra vonatkozó céljaid elérésében!
NÉHÁNY SZÓ A LAKTÓZRÓL ÉS A LAKTÓZINTOLERANCIÁRÓL...
Ez egy glükóz- és galaktózmolekulákból álló tejcukor. A laktóz természetes módon a tehéntejben fordul elő, és 100 grammonként 4,6-4,9 g-ot tartalmaz. A tejcukor számos más termékben is megtalálható, például: fagylaltban, kefirben, íróban, fehér sajtban, tejszínben vagy natúr joghurtban. A laktóz csecsemőkorban nélkülözhetetlen. Az emésztéséért felelős enzim a laktáz, amelynek aktivitása az emberi fejlődés későbbi szakaszaiban csökken, ami laktózintoleranciához és emésztési problémák kialakulásához vezet.
A laktózintolerancia manapság nagyon gyakori betegség, amely akkor válik aktívvá, ha a szervezetben a laktáz - a laktóz lebontásához szükséges enzim - hiánya áll fenn. Az intolerancia kellemetlen gyomor-bélrendszeri tünetekben nyilvánul meg. A laktózintoleranciában szenvedő emberek többek között erre panaszkodnak: Hányinger, hasi fájdalom, puffadás és kólika.