Kapszulákban/tablettákban

Osztályozás
Collagen Pro

205

VÉDI AZ ÍZÜLETEKET ÉS PORCOKAT NÖVELI AZ ÍZÜLETEK MOBILITÁSÁT A LEGJOBB MINŐSÉGŰ HIDROLIZÁLT II. TÍPUSÚ KOLLAGÉNT TARTALMAZZA JAVÍTJA A BŐR, HAJ ÉS KÖRÖM ÁLLAPOTÁT...

7 190 Ft
Arthro Forte

Szabadalmaztatott K2VITAL® és ChondrActiv® formulák Aktív összetevők a porcszövet erősítésére és az ízületek kenésének javítására Erősíti az ízületeket, porcokat, ...

10 490 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei Kapszulákban/tablettákban.

Az ízületi és csontok egészségét szolgáló étrend-kiegészítők kapszula és tabletta formájában kényelmes és hatékony megoldást jelentenek az ízületi rendszer egészségéért aggódók számára. Ezek a termékek leggyakrabban olyan összetevők kombinációját tartalmazzák, mint a glükozamin, a kondroitin, a kollagén, a hialuronsav és az alapvető ásványi anyagok, amelyek támogatják az ízületek regenerálódását, javítják az ízületek mozgékonyságát és védelmet nyújtanak a degeneratív elváltozások ellen.

Hogyan működnek a kapszulában/tablettában lévő ízületi és csontpótlók?

A kapszulákban és tablettákban lévő étrend-kiegészítők úgy működnek, hogy olyan kulcsfontosságú tápanyagokat biztosítanak, amelyek támogatják a porc- és csontszövet regenerálódását. A glükozamin és a kondroitin a porc természetes összetevői, amelyek segítenek a kötőszövet újjáépítésében és az ízületi gyulladások csökkentésében. A kollagén támogatja az ízületek rugalmasságát és szilárdságát, a hialuronsav pedig segít fenntartani a megfelelő hidratáltsági szintet az ízületekben, ami javítja az ízületek mozgékonyságát. Továbbá az olyan ásványi anyagok, mint a kalcium és a magnézium elengedhetetlenek az egészséges csontok fenntartásához és a csontritkulás megelőzéséhez.

Miért használjon kapszulás/tablettás étrend-kiegészítőket az ízületek és csontok számára?

A kapszulában vagy tablettában történő étrend-kiegészítők szedése kényelmes módja annak, hogy szervezetét az ízületek és csontok egészségét támogató alapvető tápanyagokkal lássa el. Ezek a kiegészítők segíthetnek csökkenteni az ízületi fájdalmakat, javíthatják az ízületek mozgékonyságát és megelőzhetik a porcszövet további károsodását. E termékek rendszeres használata különösen előnyös az ízületi betegségekkel, például arthrosissal küzdő emberek, valamint a sportolók és az idősek számára, akik szeretnék megelőzni a csont- és ízületi problémákat.

Hogyan kell használni a kapszulában/tablettában lévő ízületi és csontkiegészítőket?

A kapszulában vagy tablettában lévő étrend-kiegészítőket a gyártó által ajánlott módon, rendszeresen kell szedni. Általában napi 1-3 kapszula vagy tabletta bevétele javasolt, a termék összetételétől és az egyéni igényektől függően. Fontos a kiegészítők rendszeres szedése, hogy optimális eredményeket érjünk el az ízületek és a csontok egészségének javításában. A kiegészítést megfelelő étrenddel és rendszeres testmozgással kell kombinálni a csont-ízületi egészség támogatása érdekében.

Források:

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17442689/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5598785/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26798191/
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét