Diófélék és magvak

Osztályozás
CHIAMAG

79

EGÉSZSÉGES ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ MAGAS ÉLELMIROST-TARTALOM VAS, KALCIUM, FOSZFOR, MAGNÉZIUM, OMEGA-3 ÉS OMEGA-6 GAZDAG FORRÁSA NEM TARTALMAZ SÓT NEM TARTALMAZ GLUTÉNT,...

2 490 Ft
CHIA 250g

4

Magas élelmi rost és omega-3 zsírsav tartalom Ásványianyagok gazdagsága: kalcium, kálium, magnézium, vas és foszfor Tökéletes megoldás vegetáriánusok számára A chi...

1 190 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei Diófélék és magvak.

A diófélék és magvak egészséges és tápláló rágcsálnivalók, amelyek olyan alapvető tápanyagokkal látják el a szervezetet, mint a fehérje, az egészséges zsírok, vitaminok és ásványi anyagok. Ezeket a termékeket egészségjavító tulajdonságaik miatt értékelik, beleértve a szív egészségének támogatását, az agyműködés javítását és a bőr egészségének támogatását. A diófélék és magvak rendszeres fogyasztása segíthet az egészséges testsúly fenntartásában is.

Milyen előnyei vannak a dióféléknek és magvaknak?

A diófélék, például a mandula, a dió vagy a kesudió, valamint a magvak, például a chia, a lenmag vagy a napraforgómag egészséges zsírokban, köztük omega-3 zsírsavakban gazdagok, amelyek támogatják a szív és az idegrendszer egészségét. A diófélék és a magvak a növényi fehérjék kiváló forrásai is, így ideális választás a vegánok és a vegetáriánusok számára. Ezenkívül ezek az élelmiszerek rostokat tartalmaznak, amelyek támogatják az emésztés egészségét és segítenek a jóllakottság fenntartásában.

Miért érdemes dióféléket és magvakat enni?

A diófélék és magvak fogyasztásának számos egészségügyi előnye van. Ezek a termékek segíthetnek a koleszterinszint csökkentésében, támogathatják a szív egészségét és javíthatják az agyműködést. A diófélék és magvak antioxidánsokban is gazdagok, amelyek megvédik a szervezetet az oxidatív stressztől és támogatják a bőr egészségét. Ezen élelmiszerek rendszeres fogyasztása a magas rost- és fehérjetartalmuknak köszönhetően segíthet a testsúlyszabályozásban is.

Hogyan építsem be a dióféléket és magvakat a napi étrendembe?

A diófélék és magvak sokféleképpen fogyaszthatók. Adhatjuk őket salátákhoz, joghurthoz, zabpehelyhez, turmixokhoz vagy pékárukhoz. Önmagukban is fogyaszthatók egészséges nassolnivalóként két étkezés között. Érdemes észben tartani, hogy a diófélék és magvak kalóriadúsak, ezért a legjobb, ha az energiaszükségletünknek megfelelően fogyasztjuk őket. A diófélék és magvak rendszeres beépítése az étrendjébe számos szinten támogathatja egészségét, és hozzájárulhat az általános jólétéhez.

Források:

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25060792/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3257681/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26420143/
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét