EAA

Osztályozás
EAA Pro Instant

86

BIZTOSÍTJA A LEHETŐ LEGJOBB REGENERÁLÓDÁST KIVÁLÓAN OLDÓDIK – INSTANT VERZIÓ HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL – SZUKRALÓZZAL ÉDESÍTVE BÁRMIKOR IDEÁLIS CSÖKKENTI AZ IZOMOK L...

5 990 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei EAA.

Mi az EAA?

Az EAA (esszenciális aminosavak) olyan esszenciális aminosavak, amelyeket a szervezet nem képes saját maga előállítani, ezért táplálékkal vagy étrend-kiegészítőkkel kell pótolni. Ezek az aminosavak nélkülözhetetlenek az anabolikus folyamatokhoz, támogatják az izomtömeg felépítését, a regenerációt és a szervezet általános teljesítményét. Az EAA-k közé tartozik a leucin, izoleucin, valin, lizin, treonin, metionin, fenilalanin és triptofán.

Az EAA használatának előnyei

Az EAA-k rendkívül fontosak a sportolók számára, mivel támogatják az izomépítési folyamatokat és az edzés utáni regenerációt. Az ezen aminosavakkal való kiegészítés felgyorsítja az izomfehérjék szintézisét, ami az izomtömeg növelését célzó súlyzós edzők számára létfontosságú. Az EAA-k az intenzív edzés utáni regenerációt is segítik, megakadályozzák az izomkatabolizmust és támogatják a fejlett forma fenntartását.

EAA és anyagcsere-támogatás

Az anabolikus folyamatok támogatása mellett az EAA-k kulcsszerepet játszanak a szervezet anyagcsere-folyamataiban. Ezek az aminosavak befolyásolják a vércukorszint szabályozását, ami segít stabilizálni az energiaszintet a nap folyamán, különösen a hosszan tartó edzés során. Az EAA-k támogathatják az immunrendszer és az idegrendszer működését is.

Az EAA története és apróságok

Az EAA aminosavakat a 20. század elején fedezték fel, de csak az 1960-as években kezdték felismerni jelentőségüket a szervezet számára. Érdekesség, hogy az EAA-kat eredetileg táplálkozási problémákkal küzdő betegek kezelésére használták, mielőtt a sportvilágban népszerű kiegészítővé váltak volna.

Összefoglaló

Az EAA-k olyan esszenciális aminosavak, amelyek kulcsszerepet játszanak az anabolikus folyamatokban, támogatva az izomtömeg felépítését, a regenerációt és az általános teljesítményt. Az EAA-kiegészítés különösen ajánlott sportolók és fizikailag aktív emberek számára.

Források: 

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24654831/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6156147/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26843137/
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét