Rólunk

Az Allnutrition.hu weboldal és Bolt tulajdonosa:

SFD Spółka Akcyjna (Rt.)
ul. Głogowska 41
45-315 Opole

Adószám: 7543022222
REGON (stat. azon.): 160360680
Opolei Körzeti Bíróság,
VIII. Gazdasági Részlege
Országos Cégbírósági Nyilvántartás
KRS 0000373427
Törzstőke: 4 549 091,00 PLN egészében befizetve

Az ALLNUTRITION egy táplálékkiegészítő márka, amelyet Neked és veled együtt hoztunk létre. Nem csak azokat támogatjuk, akik napi szinten foglalkoznak az egészségükkel és fizikai megjelenésükkel, hanem a profi sportolókat is.

Jelen vagyunk számos lengyelországi online üzletben, több mint 380 helyi üzletben és edzőteremben, valamint Európa 20 országában.

Márkánk létrehozásakor nagy figyelmet fordítottunk az ízekre! Az íz a felhasznált alapanyagok kiváló minőségével és a modern gyártási technológiával párosulva ad nekünk olyan nagyszerű, ízletes és egészséges diétás termékeket, amelyekbe Európa-szerte emberek tízezrei szerettek bele.

Az ALLNUTRITION az egyedi értékek és hatékonyság mellett nagyszerű ízélményt is kínál. Büszkélkedhetünk azzal, hogy kínálatunkban több mint 50 ízváltozatú fehérje-kiegészítő található, amelyek változatosabbá teszik a Te ételeidet.

Az ALLNUTRITION egy átfogó márka, amely teljes mértékben kielégíti a fizikailag aktív nők és férfiak, valamint mindazok igényeit, akik csak most kezdik kalandjukat az egészséges életmóddal.

Az ALLNUTRITION étrendkiegészítők csak gondosan válogatott, a legmagasabb minőségű és magas biohasznosulású összetevőket tartalmaznak.

Az ALLNUTRITION márka követi a trendeket, ami gyakori termékbevezetéseket és folyamatosan bővülő termékportfóliót eredményez.

  • 100%-os biztonság és minőség
  • a legjobb alapanyagok
  • modern és következetes kialakítás
  • a jó terméknek finomnak kell lennie
  • színezékeket nem használunk
  • több mint 120 termék
  • erős márkapozíció

22 éves tapasztalat az étrend- és fitnesz-kiegészítők iparában.

Az SFD S.A. 1999-ben alakult és az étrendkiegészítők és az edzés-kiegészítők iparának előfutárává vált. A Sport Vitafórum(Twórcy Sportowego Forum Dyskusyjnego) akkori készítői több százezer felhasználó véleményét gyűjtötték össze az ország minden tájáról és határon túlról, hogy megfeleljenek a modern, tudatos és igényes fogyasztók elvárásainak. A piac ismerete, a figyelem és a trendek követésének képessége lehetővé teszi, hogy olyan termékkínálatot alkossunk, amelyben mindenki talál magának valót. Ez az ALLNUTRITION márka – Neked és veled együtt alkotva.

ALLNUTRITION - egészség, jó állapot és jó közérzet mindenkinek!

Termékportfóliónkban mindent megtalálsz, amire szükséged van az egészséges táplálkozáshoz és a jó közérzethez.

Olyan étrendkiegészítőkre van szükséged, amelyek javítják állapotodat?

- Meg fogod találni őket.

Egészséges édesség-helyettesítőket keresel, amelyeknek köszönhetően meg tudod tartani az egészséges testsúlyodat?

- Rengeteg belőlük van!

Professzionális fehérje-kiegészítőket és kiegészítőket keresel az edzőteremben elért fejlődésed támogatására?

- Válogass kiváló termékeink széles kínálatából!

Mi a célunk?

Dinamikusan szeretnénk fejlődni, nyitottak vagyunk a változásokra. Gondoskodunk arról, hogy termékeink mindig vonzóak legyenek és összetevőik megfeleljenek a legigényesebb fitt emberek elvárásainak is.

ALLNUTRITION - 100% minőség és biztonság

Több mint 22 éve működünk a piacon, és több éve szerepelünk a tőzsdén. Mint minden tőzsdén jegyzett társaság, mi is állandó ellenőrzéseknek vagyunk kitéve és kötelesek vagyunk a legmagasabb színvonalat nyújtani a kiegészítők és élelmiszerek előállításánál. A belénk fektetett bizalom a legfontosabb érték számunkra, ez erősíti pozíciónkat és cselekvésre, a legfinomabb megoldások folyamatos keresésére ösztönöz. Kizárólag a GMP és HACCP tanúsítvánnyal rendelkező üzemekben történő gyártásra koncentrálunk, sok éves tapasztalattal és professzionalizmussal. Minden EU irányelvnek és nemzetközi jognak megfelelünk.

Jó termék = finom termék!

Sok étrendkiegészítő és sporttáplálkozás gyártója úgy véli, hogy az íz nem annyira fontos, mint maga a termék összetétele. Nem akarunk választani az íz és a minőség között – mindkettőt szeretnénk. A terméknek hatásosnak kell lennie és ízletesnek is! Ha minden nap a kedvenc diétás termékeid után nyúlsz, azt örömmel tedd. Ízteszteket végzünk, véleményeket gyűjtünk és vásárlóink javaslatai alapján új ízeket készítünk. Mindezt a legjobb ízek és biztonságos édesítés alapján!

Nem használunk színezéket!


Kínálatunkban nincs olyan termék, amely színezéket tartalmazna! Köztudott, hogy a színezékek károsak, számos allergiás, és gyomorreakciót válthatnak ki és semmilyen módon nem változtatják meg a termék összetételét és működését. Számunkra a színezékek az élelmiszerek felesleges kiegészítői, és mi márkaként ragaszkodunk ehhez!

A legjobb termékekkel szeretnéd körülvenni magad, amelyekre ízre és minőségre garanciát vállalunk?

Válaszd az ALLNUTRITION-t!
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből