Koleszterin

Osztályozás
Omega 3

54

OMEGA-3 SAVAK FORRÁSA: EPA ÉS DHA A DHA HOZZÁJÁRUL AZ AGY ÉS A LÁTÁS MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉHEZ KÉNYELMES GÉLKAPSZULA FORMA AZ EPA- ÉS DEHA-SAVAK HOZZÁJÁRULNAK A SZÍV M...

2 690 Ft
Omega 3-6-9 Strong

120

A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ TELÍTETLEN ZSÍRSAVAKAT TARTALMAZÓ TERMÉK EGYSZERES ÉS TÖBBSZÖRÖSEN ÖSSZTETETT TELÍTETT ZSÍRSAVAKAT TARTALMAZ CSILLAPÍTJA A GYULLADÁST A TEST...

-38% 2 490 Ft
A legalacsonyabb ár 30 napon belül: 3 990 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei Koleszterin.

A koleszterinszintre szánt étrend-kiegészítők célja a szív egészségének támogatása és a vér normál koleszterinszintjének fenntartása. Ezek a termékek gyakran tartalmaznak olyan összetevőket, mint a növényi szterolok, rostok, omega-3 zsírsavak és antioxidánsok, amelyek segítenek csökkenteni a „rossz” LDL-koleszterin szintjét, miközben támogatják a „jó” HDL-koleszterin szintjét. A koleszterinszint-kiegészítők rendszeres használata segíthet a lipidprofil javításában és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentésében.

Milyen előnyei vannak a koleszterinszint-kiegészítőknek? 

A koleszterin-kiegészítők segítenek csökkenteni az LDL („rossz” koleszterin) szintjét, ami kulcsfontosságú az érelmeszesedés és a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében. Az ezekben a táplálékkiegészítőkben található növényi szterinek gátolják a koleszterin felszívódását a belekben, ami hozzájárul a vér koleszterinszintjének csökkentéséhez. A halolajban található omega-3-ak a gyulladás csökkentésével és az erek rugalmasságának javításával támogatják a szív egészségét. A rostok viszont támogatják a felesleges koleszterin eltávolítását a szervezetből, ami elősegíti az egészséges lipidszint fenntartását.

Miért szedjen koleszterin-kiegészítőket?

A koleszterin-kiegészítők fogyasztása előnyös lehet azoknak, akik megemelkedett vérkoleszterinszinttel küzdenek, ami a szív- és érrendszeri betegségek egyik fő kockázati tényezője. Ezeknek a kiegészítőknek a rendszeres használata segíthet az LDL-szint csökkentésében, a lipidprofil javításában, valamint az érelmeszesedés és a szívroham kockázatának csökkentésében. A koleszterinszint-kiegészítők az egészséges táplálkozás és az aktív életmód jó kiegészítői is, több szinten támogatva a szív egészségét.

Hogyan építsem be a koleszterin-kiegészítőket a napi étrendembe?

A koleszterin-kiegészítőket a gyártó által javasolt módon lehet bevenni, általában étkezés közben, hogy támogassák felszívódásukat és hatékonyságukat. A koleszterinszint csökkentésében elért optimális eredmények érdekében fontos a kiegészítők rendszeres szedése. A koleszterin-kiegészítőket rostokban, zöldségekben, gyümölcsökben és egészséges zsírokban, például növényi olajokban és halakban gazdag étrenddel együtt lehet szedni a szív- és érrendszeri egészség támogatása érdekében.

Források:

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15325285/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2664115/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23669266/
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét