Tömegnövelő porok

15% Kedvezmény - KÓD: BIRTHDAY

Osztályozás
Mass Activator

700

MASS ACTIVATOR KISZERELÉS: 3000 G, ADAGMENNYISÉG: 42, FEHÉRJE: 20 % MIÉRT FOGYASZD A MASS ACTIVATOR KÉSZÍTMÉNYT? FINOM FEHÉRJE- ÉS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ TÁPLÁLÉKKIEGÉ...

11 290 Ft
Mass Activator

386

> MASS ACTIVATOR KISZERELÉS: 1000 G, ADAGMENNYISÉG: 14, FEHÉRJE: 14 G MIÉRT FOGYASZD A MASS ACTIVATOR KÉSZÍTMÉNYT? FINOM FEHÉRJE- ÉS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ TÁPLÁLÉKK...

3 790 Ft
Mutant Mass New

28

A legjobb tömegnövelő új verziója -6 féle fehérje, eltérő felszívódási idővel Nagy adag OMEGA 3 és 6, EFA és MCT van benne Mutant Mass egy teljesen új szintű termé...

19 990 Ft
Solid Mass

13

Támogatja az izomtömeg növekedését Értékes energia- és fehérjeforrás Szilárd kiegészítője a sportdiétának Zsírszegény A SOLID MASS egy alapnövelő szénhidrát- és fe...

11 990 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei Tömegnövelő porok.

A tömegnövelők, közismert nevükön tömegnövelők, nagyszerű támogatást nyújtanak az izomtömeg építéséhez. Ebből a kategóriából gondosan kiválasztott kiegészítők nagy választékát kínáljuk Önnek.

Az izomtömeg felépítése hosszú időt vesz igénybe, azaz legalább néhány hónapot, bár a szervezet maximális potenciáljának eléréséhez sok év is szükséges. Természetesen a rendszeres, helyesen kiválasztott és jól kivitelezett edzőtermi gyakorlatok elengedhetetlenek az izomzat növelésének alapjaként. Az izomtömeg építésének másik "téglája" a napi étrend, amelynek laktatónak és a szervezet számára kiegyensúlyozott arányban adagolt tápanyagokban gazdagnak kell lennie. Az energiamérlegnek pozitívnak kell lennie, amihez gyakori és meglehetősen kiadós étkezésekre van szükség.

Naponta több ezer kalória szállítása megfelelően kiválasztott szénhidrátok, fehérjék és zsírok formájában nehéz feladat, különösen akkor, ha az edzés mellett normális életet élsz, azaz munkába jársz, időt töltesz szeretteiddel és a sporton kívül más hobbid is van. Az 5-6 étkezés 3-4 órás időközönként történő elfogyasztása nem mindig lehetséges - néha egyszerűen nem lehet rizst vagy csirkét készíteni vagy enni. Mit tehet ilyenkor? Segítsen magának egy tömegnövelővel.

A tömegnövelők, vagy népszerű tömegnövelők szénhidrátok és fehérjék keverékét tartalmazzák különböző arányban. Egyes gainerek magasabb fehérjetartalommal rendelkeznek, mások inkább szénhidrátokkal telítettek. Az ilyen változatosság az edző szempontjából előnyös, mivel lehetővé teszi, hogy a kiegészítőt az egyéni igények és szükségletek szerint válasszuk ki. Ha az étrend túl kevés fehérjét tartalmaz, akkor egy magasabb fehérjetartalmú táplálékkiegészítővel támogathatja magát, ha pedig kevés a cukor, akkor jobb, ha egy magas szénhidrátarányú gainerhez nyúl.

A gainerek a kényelmes fogyasztásuk miatt remekül helyettesítik a normál étkezést. Elkészítésükhöz mindössze egy tálra és vízre vagy tejre van szükség, azokra a folyadékokra, amelyekben a gainer feloldódik. Ez az adagolási forma azt jelenti, hogy például egy rövid szünetben is használható a munkahelyen, az egyetemen vagy az iskolában, amikor egyszerűen nem lehet normális étkezést fogyasztani, de szükséges a szervezetet ellátni egy adag szénhidráttal és fehérjével.

A szénhidrátokat és fehérjéket kombináló, hozzáadott zsírt nem tartalmazó kiegyensúlyozott összetételüknek köszönhetően a tömegnövelők nagyon jól helyettesíthetik az edzés előtti vagy utáni étkezést. 

A tömegnövelők segítenek az edzés során elvesztett glikogén újjáépítésében, emellett megfelelő mennyiségű fehérjét biztosítanak és könnyen emészthetőek. Ha támogatásra van szüksége az étrendjében, valamint kiegészítő szénhidrát- és fehérjeforrásra, akkor az ebben a kategóriában kapható tömegnövelők pontosan azt jelentik, amit keres.

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből