Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
9970Ft
1 994 Ft / 100 g
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

6361 személy vásárolta meg ezt a terméket

  • Növeli az erőt és a száraz izomtömeget

  • Növeli a szervezet hatékonyságát

  • Fokozza az anabolikus folyamatokat és serkenti az izomfehérjék növekedését


A kreatin az emberi szervezetben természetesen előforduló vegyület. Elősegíti az energiatermelést (ATP), fokozza az anabolikus folyamatokat és serkenti az izomfehérjék növekedését, fokozza az izomösszehúzódások erejét és serkenti az izomsejtek hidratáltságát. Erős antikatabolikus tulajdonságokkal is rendelkezik, jelentősen felgyorsítva az edzés utáni regeneráció időszakát.

Az Activlab kreatinpor rendszeres pótlása növeli a sovány testtömeget, növeli az izomerőt és az állóképességet, javítja a test általános állapotát, növeli az edzéskapacitást és az edzéshez való alkalmazkodást. Már néhány nap használat után az izmok megnagyobbodnak és felfújódnak. Javul a szervezet hatékonysága, aminek köszönhetően hosszabb, hatékonyabb edzések lehetségesek. A 200 MESH-os töredezettség javítja a kreatin felszívódását a szervezetben.

Edzésnapokon: 5 g reggel éhgyomorra és 5 g edzés után.
Edzés nélküli napokon: 5 g reggel éhgyomorra és 5 g lefekvés előtt.

Íz: Alapértelmezett
Tápérték:100 gramm6 g (1 adag)
Kreatin monohidrát 83333,333 mg 5000 mg
Összetevők: kreatin monohidrát, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, aroma, édesítőszer: aszpartám, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid
Allergének: glutén, szója, tej
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 52

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből