E vitamin

Osztályozás
A+E DROPS

4

KONCENTRÁLT A+E VITAMIN CSEPP FORMÁBAN AZ A VITAMIN SEGÍT AZ EGÉSZSÉGES BŐR ÉS A LÁTÁS MEGŐRZÉSÉBEN CSOMAGONKÉNT 150 ADAG AZ E VITAMIN SEGÍT A SEJTEK VÉDÉSÉBEN AZ ...

3 590 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei E vitamin.

Az E-vitamin egy erős antioxidáns, amely kulcsszerepet játszik a sejtek szabadgyökös károsodástól való védelmében. Elengedhetetlen a bőr, az immunrendszer és a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Az E-vitamin számos természetes forrásban megtalálható, például növényi olajokban, diófélékben, magvakban és zöld leveles zöldségekben.

Milyen előnyei vannak az E-vitaminnak?

Az E-vitamin megvédi a sejteket az oxidatív stressztől, ami segít megelőzni a korai öregedést, és támogatja a bőr, a haj és a köröm egészségét. Az immunrendszer számára is fontos, segít leküzdeni a fertőzéseket és támogatja a szervezet általános immunitását. Az E-vitamin támogatja a szív egészségét azáltal, hogy javítja a vérkeringést és segít megelőzni az érelmeszesedést. Ezenkívül az E-vitamin támogathatja a szem egészségét és védelmet nyújthat a degeneratív szembetegségek ellen.

Miért érdemes E-vitamint fogyasztani?

Az E-vitamin fogyasztása kulcsfontosságú a sejtek károsodás elleni védelmében, ami a fiatalos megjelenés és az egészséges bőr megőrzésében nyilvánul meg. Az E-vitamin támogatja az immunrendszert is, ami segít megelőzni a betegségeket és fertőzéseket. Az E-vitamin rendszeres fogyasztása a szív és a keringési rendszer egészségét is támogathatja, javítva az erek rugalmasságát és megelőzve azok károsodását. Antioxidáns tulajdonságaival az E-vitamin számos szinten kulcsszerepet játszik az egészség védelmében.

Hogyan építsem be az E-vitamint a napi étrendembe?

Az E-vitamin zsírban oldódik, ezért a legjobb, ha egészséges zsírokat tartalmazó ételekkel együtt fogyasztjuk. Megtalálható az olyan növényi olajokban, mint az olívaolaj, a napraforgóolaj és a búzacsíraolaj, valamint a diófélékben, magvakban és a zöld leveles zöldségekben. Ahhoz, hogy elegendő E-vitaminhoz jusson, érdemes ezeket az élelmiszereket beiktatni az étrendjébe. Hiány esetén a pótlás is megfontolandó, különösen, ha az étrend nem biztosít elegendő mennyiségű E-vitamint.

Források:

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18834521/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5871242/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27633117/
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét