CLA

Osztályozás
CLA Forte

59

A LINOLSAV HOZZÁJÁRUL A VÉR MEGFELELŐ KOLESZTERINSZINTJÉNEK MEGŐRZÉSÉHEZ HATÉKONY SEGÍTSÉG A FÖLÖS KILÓK LEKÜZDÉSÉBEN JÓTÉKONY HATÁSSAL VAN AZ IMMUNRENDSZERRE ERŐS...

3 190 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei CLA.

Mi az a CLA?

A CLA (konjugált linolsav) a természetben előforduló zsírsav, amely a húsban és a tejtermékekben található. Ez egy népszerű kiegészítő, amelyet a zsírcsökkentés támogatására használnak, mivel olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek elősegítik a zsíranyagcserét. A CLA az izomtömeg növelésére is hatással van, ezért népszerű választás azok körében, akik a testösszetétel javítására törekszenek.

A CLA használatának előnyei

A CLA népszerűségének egyik fő oka, hogy támogatja a zsírégetést. A CLA-kiegészítés felgyorsíthatja az anyagcserét, ami elősegíti a zsírégetést, különösen, ha rendszeres edzéssel kombináljuk. A CLA javítja az inzulinérzékenységet is, ami segít a szervezetnek jobban hasznosítani a glükózt.

CLA és izomtömeg építése

A zsírégetés támogatása mellett a CLA segít a sovány izomtömeg növelésében is. A CLA rendszeres pótlása segíthet növelni az izmok edzés utáni regenerálódásának sebességét, és támogathatja az anabolikus folyamatokat, ami kulcsfontosságú a fizikumuk javítására törekvő sportolók számára.

A CLA története és egy érdekes tény

A CLA-t az 1980-as években fedezték fel a marhahúsban található zsírok kutatása során. Hamarosan népszerűségre tett szert, mint a zsírcsökkentést támogató étrend-kiegészítő. Érdekesség, hogy a CLA természetesen nagyobb mennyiségben fordul elő a fűvel táplált állatokból származó termékekben, így a CLA-kiegészítés különösen népszerű a csökkentő étrendet tartók körében.

Összefoglaló

A CLA hatékony kiegészítő a zsírégetés támogatására és a sovány izomtömeg építésére. A CLA rendszeres pótlása felgyorsíthatja az anyagcserét, miközben támogatja az anabolikus folyamatokat.

Források:

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22824434/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2820191/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12716665/
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét