Zma

Osztályozás
ZMAX

66

> ALLNUTRITION ZMAX KISZERELÉS: 90 CAPS, ADAGOK SZÁMA: 45, MAGNÉZIUM: 240 MG, CINK: 15 MG Dlaczego ALLNUTRITION ZMAX? A ZMAX REGENERÁL ALVÁS KÖZBEN A ZMAX ENYHÍT...

1 890 Ft
ZMA+B6

14

> ALLNUTRITION ZMA + B6 KISZERELÉS: 20 PEZSGŐTABLETTA ADAGMENNYISÉG: 20, MAGNÉZIUM: 125 MG, CINK: 10 MG, B6-VITAMIN: 1,4 MG MIRE VALÓ A ZMA+B6? MAGNÉZIUM, CINK É...

590 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei Zma.

A ZMA egy népszerű étrend-kiegészítő, amely két ásványi anyag - cink és magnézium - és B6-vitamin kombinációján alapul. Ha beépíti az étrendjébe, nagyobb anabolikus hatásokra, és ezáltal nagyobb izomtömegre és erőre számíthat. Ha bizonyított ZMA-kiegészítőket keres, ne keressen tovább - üzletünkben a kategória legjobb termékeit bocsátjuk az Ön rendelkezésére.

Miből áll a ZMA?

Cink, magnézium és B6-vitamin - ez a ZMA receptje. A ZMA-ban található magnézium felelős az energiáért és a vitalitásért. Megfelelő szintje kulcsfontosságú a teljesítmény és a szervezet kemény edzésre való képessége szempontjából - nemcsak az erőnléti, hanem az állóképességi és a gyorsasági edzés szempontjából is.

A szervezet magnéziumszükségletének kielégítésével az ember arra számíthat, hogy hatékonyabban alszik, jobban érzi magát, és motiváltabb lesz a testmozgásra. Ezenkívül ez az összetevő részt vesz a sportolók számára fontos anyagcsere-folyamatokban, például az ATP-szintézisben és a sejtek energiaellátásában. Ha magnéziumot szedünk étrend-kiegészítő formájában, biztosak lehetünk abban, hogy az izmok jól el lesznek látva energiával az edzés során, és a teljesítményük meg fog felelni a sportoló elvárásainak.

A ZMA szerepe a szervezetben

A ZMA összetételében található cink szintén fontos szerepet játszik a szervezetben zajló anyagcsere-folyamatokban. Az étrendben való jelenléte - akár élelmiszereken, akár étrend-kiegészítőkön keresztül - jótékony hatással van az egész idegrendszer működésére. A magnéziumhoz hasonlóan a cinkszükséglet is megnő az aktív életmódot folytató, edzőteremben, pályán, futópadon vagy pályán edző embereknél, ezért sokan úgy döntenek, hogy kiegészítik ezt az összetevőt, és olyan készítményekhez nyúlnak, mint a ZMA.

A ZMA-ban található B6-vitamin rendkívül fontos az egész szervezet működéséhez. A szervezetben számtalan biokémiai folyamatban vesz részt, például a vörösvértestek előállításában, a fehérjeszintézisben, a cukoranyagcserében, a neurotranszmitterek termelésében és az immunrendszer erősítésében. A B6-vitamin iránti igény a fehérjebevitellel együtt nő, így az edzőterembe járóknak, akik számára a fehérje az étrend egyik alapanyaga, különösen érdekelheti őket a ZMA-kiegészítés.

A cink, a magnézium és a B6-vitamin megfelelő kombinációja segít a szervezet jó kondícióban tartásában, az izmok megfelelő adag energiával való ellátásában, valamint az erő és az izomtömeg hatékony növelésében anélkül, hogy túlzott fáradtságot éreznénk. A ZMA szedésével a tesztoszteron és a növekedési faktor (IGF) megnövekedett szintjére is számíthat. Válassza ki a ZMA-t a boltunkban kapható termékek közül.

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből