Tribulus

Osztályozás
Tribulus

87

NÖVELI A NITROGÉN-VISSZATARTÁST SERKENTI A FEHÉRJESZINTÉZIST CSÖKKENTI A TRIGICERIDEK ÉS A KOLESZTERIN KONCENTRÁCIÓJÁT KIIKTATJA A FÁRADTSÁGÉRZETET JAVÍTJA AZ IZMO...

3 990 Ft
Tribulus Maximus

14

Szuper magas koncentráció egy kapszulában, 100%-ban természetes tesztoszteron aktivátor. Növeli az erőt és az állóképességet Növeli a természetes tesztoszteron szi...

8 290 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei Tribulus.

Mi a Tribulus?

A Tribulus terrestris egy olyan növény, amelyet évszázadok óta használnak a hagyományos gyógyászatban különböző kultúrákban. Ma a sportolók és a tesztoszteronszint növelésére természetes támogatást keresők által használt népszerű kiegészítő. A Tribulust különösen a fizikai teljesítményt, a libidót és az edzés utáni regenerálódást támogató tulajdonságai miatt értékelik.

A Tribulus használatának előnyei

A Tribulus különösen népszerű a férfiak körében, mivel támogathatja a természetes tesztoszterontermelést, ami jobb erőt, állóképességet és libidót eredményez. A Tribulus rendszeres pótlása támogathatja az edzés utáni regenerálódást is, ami kulcsfontosságú az erőnléti edzést végző egyének számára. Mi több, a Tribulus egy természetes táplálékkiegészítő, ami az egészségre nézve biztonságossá teszi, ha rendeltetésszerűen használják.

Tribulus és a jobb fizikai teljesítmény

A Tribulus kiegészítés a megnövekedett fizikai teljesítménynek is kedvezhet. A tesztoszteron termelésének támogatásával a Tribulus segít növelni az energiaszintet, ami jobb edzésteljesítményt eredményez. Ezenkívül ez a kiegészítés támogathatja az anabolikus folyamatokat, ami elősegíti az izomtömeg építését.

Tribulus történelem és kíváncsiság

A Tribulus terrestris-t már az ókorban is használták az ayurvédikus és kínai gyógyászatban a vitalitás és a libidó fokozására. Csak a 20. században vált népszerű kiegészítővé a sportolók körében, különösen a testépítésben. Érdekes megjegyezni, hogy a Tribulus a bolgár sportolóknak köszönhetően vált népszerűvé, akik a teljesítményük javítására kezdték el használni.

Összefoglaló

A Tribulus egy természetes kiegészítő, amely támogatja a fizikai teljesítményt, a regenerálódást és a tesztoszteron termelést. A Tribulus rendszeres pótlása mind a sportban, mind a mindennapi életben előnyös lehet.

Források: 

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21312398/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3665088/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17530942/
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét