Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
7800Ft
86 Ft / 1 tabletta
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

3568 személy vásárolta meg ezt a terméket
  • Szuper magas koncentráció egy kapszulában, 100%-ban természetes tesztoszteron aktivátor.

  • Növeli az erőt és az állóképességet

  • Növeli a természetes tesztoszteron szintjét

  • Növeli a szexuális vágyat

Az 5000 éve ismert tribulus terrestris növény, mely a népi gyógyászatban afrodiziákumként használtak.. Ugyanakkor erősíti a szervezet vitalitását, serkenti a tesztoszteron szekréciót, támogatja az izomtömeg építését, szabályozza a szervezet hormonháztartását, csökkenti a prosztata hipertrófiát. Magas koncentrációja (1500 mg) a legerősebb anabolikus formulává teszi ezt a természetes készítményt, teljesen biztonságos.

Vegyünk be egy kapszulát, vízzel, reggeli után.

Íz: Alapértelmezett
Tápérték:1 kapszula/tabletta
Tribulus Terrestris kivonat 1500 mg
ebből szaponin 360 mg
Összetevők: szaponinokat tartalmazó tribulus terrestris gyümölcskivonat (79%), töltőanyagok: cellulózgél, kalcium-foszfátok, csomósodást gátló szerek: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid, bevonat [fényezőanyagok (hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), módosított keményítő, közepes szénláncú trigliceridek, csomósodást gátló anyag (talkum), stabilizátor (polietilénglikol)]
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 11

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből