Koenzim Q10

Osztályozás
Koenzim Q10

31

AKÁR 100 MG Q10 KOENZIM EGY ADAGBAN TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉT 100 NAP KIEGÉSZÍTÉS ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ Az SFD KOENZIM Q10 egy hatékony koenzimet Q10-et tartal...

4 490 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei Koenzim Q10.

A Q10 koenzim, más néven ubikinon egy erős antioxidáns, amely kulcsszerepet játszik a sejtek energiatermelésében. Elengedhetetlen a mitokondriumok megfelelő működéséhez, amelyek a sejtek „erőművei”, amelyek az ATP - a szervezet fő energiaforrásának - előállításáért felelősek. A Q10 koenzim támogatja a szív egészségét, javítja a fizikai teljesítményt és segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől, ami általános egészséget és hosszú életet eredményez.

Milyen előnyei vannak a Q10 koenzimnek?

A koenzim Q10 létfontosságú a szív egészsége szempontjából, mivel támogatja a szívizomsejtek energiatermelését, ami elengedhetetlen a szív működéséhez. Segít továbbá megvédeni a sejteket az oxidatív károsodástól, ami fontos a szív- és érrendszeri betegségek és más, oxidatív stresszel összefüggő állapotok megelőzésében. A Q10 koenzim az energiatermelés elősegítésével és az izomfáradtság csökkentésével javíthatja a fizikai teljesítményt is, különösen az idősebb embereknél. Ezenkívül a Q10 koenzim pótlása támogathatja a bőr egészségét az öregedési folyamat késleltetésével és a bőr rugalmasságának javításával.

Miért használja a Q10 koenzimet?

A Q10 koenzim fogyasztása különösen előnyös a szív egészségéért és az általános fizikai teljesítményért aggódók számára. A Q10 koenzim rendszeres pótlása segíthet megvédeni a szívet az oxidatív károsodástól, támogathatja a szív- és érrendszeri egészséget és javíthatja az energiaszintet. Emellett hatékony antioxidáns, amely a bőr egészségének javításával segíti az öregedés elleni küzdelmet, mind belsőleg, mind külsőleg. A Q10 koenzim különösen ajánlott az idősek és a szívbetegséggel vagy krónikus fáradtsággal küzdők számára.

Hogyan építsem be a koenzim Q10-et a napi étrendembe?

A koenzim Q10 elsősorban étrend-kiegészítők formájában kapható, amelyeket naponta lehet bevenni, lehetőleg zsírtartalmú étkezésekkel együtt, hogy növeljék biológiai hozzáférhetőségét. Az étrendben a Q10 koenzim természetes forrásai közé tartoznak a zsíros halak, a húsok, a diófélék és a magvak, bár a táplálékkiegészítésre szükség lehet ahhoz, hogy a szervezetben optimális szintet érjen el ez az összetevő, különösen idősebb korban. A Q10 koenzim rendszeres használata jelentős előnyökkel járhat a szív egészsége, a fizikai teljesítmény és az általános jólét szempontjából.

Források:

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19096107/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6057494/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26316590/
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét