Gyógynövény termékek

Osztályozás
Fenugreek

3

AKÁR 400 MG GÖRÖGSZÉNA KIVONAT A SZERVEZET ERŐSÍTÉSÉNEK TERMÉSZETES MÓDJA BIOPERINE®-NEL DÚSÍTVA A JOBB FELSZÍVÓDÁSÉRT ÉTREND-KIEGÉSZÍTÉS 100 NAPRA ALLNUTRITION FE...

4 090 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei Gyógynövény termékek.

Mik azok a növényi termékek?

A növényi termékek olyan étrend-kiegészítők, amelyek bizonyítottan egészségjavító hatású növények és gyógynövények kivonatain alapulnak. A gyógynövényeket a népi gyógyászatban évszázadok óta használják természetes egészségjavítóként. Napjainkban a gyógynövény-kiegészítőket általában a különböző testrendszerek, többek között az immunrendszer, az emésztőrendszer és az idegrendszer támogatására használják.

A növényi termékek használatának előnyei

A gyógynövény-kiegészítők széles hatásspektrummal rendelkeznek, természetes módon támogatják az egészséget. Az olyan adaptogének, mint az ashwagandha és a rhodiola segítenek a szervezetnek megbirkózni a stresszel, míg az olyan gyógynövények kivonata, mint az echinacea és a tisztítószer támogatja az immunrendszert. A növényi termékek az emésztés egészségét is támogathatják - a borsmenta, a gyömbér vagy az ánizs enyhíti az emésztési panaszokat és támogatja az egészséges bélperisztaltikát.

Gyógynövények és mentális egészség támogatása

A mentális egészséget és a stresszkezelést támogató gyógynövények egyre népszerűbbek. Az olyan adaptogének, mint a ginseng, a rhodiola vagy az ashwagandha segítenek a szervezetnek alkalmazkodni a stresszhez és támogatják a hormonális egyensúlyt. A gyógynövénytermékek rendszeres használata javíthatja a hangulatot, csökkentheti a szorongás tüneteit és támogathatja az egészséges alvást.

A gyógynövények története és a kíváncsiság

A gyógynövények gyógyászati célú felhasználása több ezer éves múltra tekint vissza. Már az ókori Egyiptomban, Kínában és Indiában is használták a növényeket különböző betegségek kezelésére. A gyógynövényes gyógyászat napjainkig fennmaradt, és számos modern étrend-kiegészítő a hagyományos készítményeken alapul. Érdekes megjegyezni, hogy egyes gyógynövényeket, például a kamillát és a mentát már az ókori rómaiak idejében is használták nyugtató italként.

Összefoglaló

A gyógynövénykészítmények természetes egészségtámogatást jelentenek, amelyek támogathatják az immunitást, az emésztést és a stresszkezelést. A gyógynövényekkel való kiegészítés biztonságos módja a szervezet támogatásának a mindennapi kihívásokban.

Források: 

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29398605/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5387985/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30046684/
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét