A vitamin

Osztályozás
A+E DROPS

4

KONCENTRÁLT A+E VITAMIN CSEPP FORMÁBAN AZ A VITAMIN SEGÍT AZ EGÉSZSÉGES BŐR ÉS A LÁTÁS MEGŐRZÉSÉBEN CSOMAGONKÉNT 150 ADAG AZ E VITAMIN SEGÍT A SEJTEK VÉDÉSÉBEN AZ ...

3 590 Ft

Jelenleg kizárólag a kínálatban elérhető termékeket nézi át. Itt találhatók a kategória nem elérhető termékei A vitamin.

Az A-vitamin alapvető tápanyag, amely kulcsszerepet játszik a szem, a bőr és az immunrendszer egészségének megőrzésében. Az A-vitamin két fő formában fordul elő: retinol (állati eredetű termékekből származik) és béta-karotin (növényekből származik), amely a szervezetben retinollá alakul át. Az A-vitamin elengedhetetlen a látószerv normális működéséhez, valamint támogatja a bőr és a nyálkahártyák egészségét.

Milyen előnyei vannak az A-vitaminnak? 

Az A-vitamin létfontosságú a látás egészségéhez, különösen az éjszakai látáshoz és a szaruhártya egészségének megőrzéséhez. Segít továbbá az oxidatív károsodás elleni védelemben, ami támogatja a bőr egészségét és véd a korai öregedés ellen. Az A-vitamin támogatja az immunrendszert is, segít a fertőzések elleni küzdelemben és támogatja a nyálkahártyák egészségét, amelyek a kórokozókkal szembeni első védelmi vonalat jelentik.

Miért fontos az A-vitamin fogyasztása?

Az A-vitamin fogyasztása elengedhetetlen az egészséges látás, bőr és immunrendszer fenntartásához. Az A-vitamin segít fenntartani a fiatalos megjelenésű bőrt, támogatja a szem egészségét és véd a fertőzésekkel szemben. Az A-vitamin hiánya látásproblémákhoz, száraz bőrhöz és fokozott fertőzésre való hajlamhoz vezethet. Az A-vitamin rendszeres fogyasztása számos szinten támogatja az egészséget, és kulcsfontosságú az általános jóléthez.

Hogyan építsem be az A-vitamint a napi étrendembe?

Az A-vitamin két fő formában fordul elő: retinol, amely állati termékekben, például májban, tojásban, vajban és tejben található, és béta-karotin, amely az intenzív narancssárga és zöld színű zöldségekben és gyümölcsökben, például sárgarépában, jamgyökérben, sütőtökben, spenótban és brokkoliban található. Érdemes többféle A-vitamin-forrást fogyasztani, hogy elegendő mennyiséget kapjunk ebből az alapvető tápanyagból. Hiány esetén fontolóra vehető a pótlás, különösen, ha az étrend nem biztosít elegendő mennyiségű A-vitamint.

Források:

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15269469/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6075634/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19453668/
Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét