Változat:
fekete ribizli
citrom
narancssárga
Hozzáadás a kosárhoz
9990Ft
és kosárhoz adás
 

  • a sovány izomtömeg növekedése

  • ízesített kreatin

  • gyorsabb felépülés

  • erő növekedése


A kreatin az emberi szervezetben természetesen előforduló vegyület. Elősegíti az energiatermelést (ATP), fokozza az anabolikus folyamatokat és serkenti az izomfehérjék növekedését, fokozza az izomösszehúzódások erejét és serkenti az izomsejtek hidratáltságát. Erős antikatabolikus tulajdonságokkal is rendelkezik, jelentősen felgyorsítva az edzés utáni regeneráció időszakát.

Az Activlab kreatinpor rendszeres pótlása növeli a sovány testtömeget, növeli az izomerőt és az állóképességet, javítja a test általános állapotát, növeli az edzéskapacitást és az edzéshez való alkalmazkodást. Már néhány nap használat után az izmok megnagyobbodnak és felfújódnak. Javul a szervezet hatékonysága, aminek köszönhetően hosszabb, hatékonyabb edzések lehetségesek. A 200 MESH-os töredezettség javítja a kreatin felszívódását a szervezetben.

Edzésnapokon: 6 g reggel éhgyomorra és 6 g edzés után.
Edzés nélküli napokon: 6 g reggel éhgyomorra

Íz:
Tápérték:100 gramm6g (1 adag)
Kreatin monohidrát 83333,333mg 5000mg
Összetevők: kreatin monohidrát, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, aroma, édesítőszer: aszpartám, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid, színezékek: kosenivörös, ragyogó kék
Allergének: glutén, szója, tej
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 17

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2022 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből