Hozzáadás a kosárhoz
19990Ft
Mennyiség:
 

Ajándék Magic Hearts + 25% kedvezmény
kód: HEART

CREATINE MUSCLE MAX
MAGAS MINŐSÉGŰ KREATIN-MONOHIDRÁT HOZZÁADOTT TAURINNAL

MIRE JÓ A CREATINE MUSCLE MAX?

A CREATINE MUSCLE MAX legmagasabb minőségű mikronizált kreatin-monohidrát, edzést végző felnőtteknek, az edzések szintjétől függetlenül. A monohidrát nagyobb teljesítményt és erőt jelent. Több ismétlést, és ezzel együtt gyorsabb fejlődést tesz lehetővé edzések során.

 1. IGAZI SLÁGER! BESTSELLER! TÖBB EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ
 2. LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ MIKRONIZÁLT KREATIN-MONOHIDRÁT
 3. 20 FINOM ÍZBEN KAPHATÓ
 4. RENDKÍVÜLI ANABOLIKUS ÉS ANTIKATABOLIKUS HATÁS
 5. TAURINNAL GAZDAGÍTVA
 6. NÖVELI A FIZIKAI TELJESÍTMÉNYT
 7. MOST MÉG TÖBB ERŐ ÉS TÖBB ISMÉTLÉS
 8. KEMÉNY EDZÉSEK GYORSABB HATÁSSAL
 9. FENOMENÁLIS ALAK ÉS GYORSABB FEJLŐDÉS
 10. BÁRMILYEN SZINTŰ SPORTOLÓKNAK AJÁNLOTT
 11. A LEGNÉPSZERŰBB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
 12. EDDZEN BIZTONSÁGOSAN

CREATINE MUSCLE MAX - Hatásos!

Az ALLNUTRITION CREATINE MUSCLE MAX alkalmazása nagyobb teljesítményt eredményez az egymást követő rövid, nagyon intenzív gyakorlatok során.

Mi az a keratin-monohidrát?

A kreatin-monohidráta piacon kapható legbiztonságosabb és leghatékonyabb étrend-kiegészítők egyike – hatását számtalan kutatás támasztja alá. A kreatin-monohidráta legjobb választás azok számára, akik először próbálják ki ezt a fajta étrend-kiegészítőt. Számos kutatás támasztja alá a kreatin alkalmazásának hatását és hatékonyságát.

Taurin - jellemzők!

A taurin egy sokoldalú aminosav. Számos egyéb tulajdonsága mellett csökkenti az idegfeszültséget, növeli a szellemi és fizikai erőnlétet, az izmokban pedig ellensúlyozza az edzés után fellépő oxidációs folyamatokat. Az ALLNUTRITION Creatine Muscle Max összetételét optimális mennyiségű taurinnal dúsítottuk

ALLNUTRITION Creatine - de kinek?

A kreatin az egyik legbiztonságosabb és legjobban kivizsgált étrend-kiegészítő a piacon. Természetesen előfordul élelmiszerben, főként marhahúsban. Sajnos az élelmiszerekben nincs elég mennyiség ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassuk a benne rejlő lehetőségeket. A Creatine Muscle Max sikerrel alkalmazható tömeg, erő, ellenállóképesség és súlycsökkentés elősegítésére.

Tápérték:6g (1 adag)
Kreatin monohidrát 5400mg
ebből kreatin 4752mg
Taurin 600mg
Összetevők: 90% kreatin monohidrát, 10% tauryna
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 128

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2022 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből