Hozzáadás a kosárhoz
7990Ft
66 Ft / 1 tabletta
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 16 990 Ft-tól

35% kedvezmény az "egészség és fogyókúra" kategóriában KÓD: AUTUMN
  • Szabadalmaztatott K2VITAL® és ChondrActiv® formulák
  • Aktív összetevők a porcszövet erősítésére és az ízületek kenésének javítására
  • Erősíti az ízületeket, porcokat, inakat és szalagokat, azaz a mozgásszervi rendszert, de lerövidíti a sérülések utáni felépülési időt is

Miért ajánljuk az Arthro Forte tablettát?

Régóta létező, népszerű * termékünk, új márkajelzést kapott egy frissített összetétellel, amelyet a hozzáadott szabadalmaztatott K2VITAL® és ChondrActiv® formulákkal és egyéb hatóanyagokkal bővítettek.

Az Arthro Forte tablettákban található C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez, ezáltal fenntartja a porcok, a csontok, a vénák és az íny normál állapotát. A termékben található kalcium, mangán és K-vitamin szintén hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, emellett a mangán hozzájárul a kötőszövet normál termelődéséhez is.

Az Arthro Forte tabletták a fent felsorolt vitaminokon és ásványi anyagokon kívül, a II-es típusú kollagént tartalmazó ChondrActiv® formulát is tartalmazzák.

* A BioTech USA Kft. saját márkanév alatt értékesített termékek teljes, összesített éves értékesítési adatai alapján.

Kiknek ajánlott az Arthro Forte tabletta?

Aktív életmódot folytató nőknek és férfiaknak

Változatos étrend kiegészítésére

Azoknak, akik szívesebben vesznek be tablettákat a por állagú oldandó italok helyett

Fogyasszon napi 3 tablettát egy nagy pohár vízzel. Ne lépje túl az ajánlott fogyasztási mennyiséget!

Tápérték:1 kapszula/tabletta
C vitamin 27 mg / 33,75%*
K vitamin 12,5 µg / 16,67%*
Mangán 1,3 mg / 65%*
Glükózamin-szulfát 241 mg
MSM 133 mg
Kondroitin-szulfát 120 mg
Hidrolizált porcpor 50 mg
ebből II-es típusú kollagén 27,5 mg
Kondroitin-szulfát 6 mg
Hialuronsav 0,5 mg
Bromelain 25 mg
L-hisztidin 20 mg
L-fenilalanin 17 mg
Boswellinsav (Boswellia serrata kivonatból) 32,5 mg
Kurkuminoidok (Curcuma longa kivonatból) 18 mg
Lucerna teljes gyógynövény kivonat (Medicago sativa) 33 mg
Procianidinek (vaccinum macrocarpon kivonatból) 0,5 mg
Gingerol (Zingiber officinale kivonatból) 1,5 mg
Heszperidin (citrus aurantium kivonatból) 10 mg
Ginzenozidok (Panax ginseng kivonatból) 2,5 mg
Harpagozidok (Harpagophytum procumbens kivonatból) 0,3 mg
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: térfogatnövelő szer (cellulóz gél), glükózamin-szulfát kcl (rákfélékből) 18%, az ortofoszforsav kalciumsói, metil-szulfonil-metán 7,6% [metil-szulfonil-metán, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], kondroitin-szulfát 7,6%, bevonat [stabilizátorok (polivinil-alkohol és polietilénglikol ojtott kopolimerje, polivinil-alkohol (pva)), csomósodást gátló szerek (talkum, zsírsavak mono- és digliceridjei), festék (vas-oxidok és -hidroxidok)], nagy áfonya gyümölcs kivonat (vaccinium macrocarpon), indiai tömjéngyanta kivonat (boswellia serrata), hidrolizált porcpor chondractiv® 2,8%, csomósodást gátló szerek (zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid), bromelain por, lucerna teljes gyógynövény kivonat (medicago sativa), gyömbér gyökér kivonat [gyömbér rizóma kivonat (zingiber officinale), maltodextrin], l-aszkorbinsav, kurkuma rizóma kivonat (curcuma longa), l-hisztidin, l-fenilalanin, heszperidin (a citrus aurantium keserűnarancs gyümölcs kivonatából), harpagophytum procumbens gyökér kivonat, mangán-szulfát, ginseng gyökér kivonat (panax ginseng), k2vital® menakinon

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2023 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből