A WHEYROSE emésztőenzimek és fagyasztva szárított gyümölcsök hozzáadásával készült fehérje. Jól emészthető, könnyen és gyorsan vihető be vele fehérje, laktózérzékenyek is fogyaszthatják, és igazán finom, ezért ételek és desszertek remek kiegészítője.
Mi az a WHEYROSE?
A WHEYROSE étrendünk egyik legjobb fehérjeforrásának tartott, legmagasabb minőségű tejsavófehérje-koncentrátumból (Whey Protein Concentrate) készült magas fehérjetartalmú tápszer. A tejsavófehérje esszenciális BCAA elágazó láncú aminosavakban gazdag, könnyen emészthető, gyors felszívódású tápanyag.
Termékünket az amerikai Sabinsa laboratórium által szabadalmaztatott DigeZyme® emésztőenzim komplexszel is gazdagítottuk.
Öt emésztőenzimet tartalmaz: amilázt, cellulázt, lipázt, laktázt és proteázt. Az emésztőenzimek segítenek a makromolekulák kisebb elemekre bontásában, így az élelmiszerből és tápszereinkből származó összetevők még jobban felszívódnak. Így az emésztési problémák minimálisra csökkenthetők vagy akár teljesen meg is szüntethetők.
Mi az a fehérje?
A fehérje a mindennapos étrendünk nélkülözhetetlen makroösszetevője, a szervezet építőanyaga. Izmok és más szövetek szerkezetét alkotja, részt vesz a bőrsejtek, a haj és a körmök felépítésében. A fehérjék, vagyis inkább a benne található aminosavak, elsősorban sérült sejtek, szövetek újjáépítését szolgálják, illetve a hormonok és enzimek fő építőanyagai.
A fehérjefogyasztás segíti az izmok fehérjéinek újjáépítését és támogatja a zsírmentes izomtömeg növelését (tiszta izmot épít). A fehérje felgyorsítja az edzés utáni regenerációt. Különösen fontos az intenzív fogyasztók, sportolók, a külalakjukra és a regenerálódásra ügyelők számára. Ha még többet szeretne kihozni fizikai edzéséből, és célja a szép, kisportolt alak építése, akkor a WHEYROSE ideális az Ön számára.
A fehérje fogyókúrázásban is kulcsszerepet tölt be. Edzés, diéta, regenerálódás és legmagasabb minőségű fehérjetartalmú WHEYROSE garantált siker és az áhított alak titka.
Néhány szó a laktózról
A laktóz tejcukor, melyet glükóz- és galaktózrészecskék alkotnak. A laktóz tejben fordul elő természetes módon – 100 gramm tehéntejben 4,6-4,9 g laktóz van . Számos más termék, például, fagylalt, kefir, író, túró, tejföl, vagy akár natúr joghurt is tartalmaz természetes laktózt. A laktóz csecsemőkorban elengedhetetlen. Az emésztéséért felelős enzim a laktáz, amelynek a tevékenysége az ember fejlődésének további szakaszaiban megszűnik, ami laktózérzékenységhez és emésztési problémákhoz vezet.
Mi az a laktózérzékenység, és mik a tünetei?
A laktózérzékenység korunkban meglehetősen gyakori – akkor jelentkezik, ha a szervezetből hiányzik a laktáz, azaz a laktóz lebontásához szükséges enzim. Az intolerancia kellemetlen emésztőrendszeri tüneteket okoz. Laktózérzékenyek főként hányingerre, hasfájásra, puffadásra, kólikára panaszkodnak.