- CSATLAKOZZON A GYÜMÖLCSZSELÉK SZERELMESEIHEZ!
- IGAZI LÉDÚS ALMADARABOK KÖNNYŰ ZSELÉBE MÁRTVA
- FINOM FAHÉJAS ALMA ÍZ
- GYERMEKKORUNK ÍZE!
- AKÁR 80% ALMATARTALOM!
- EGY SZEMERNYI CUKROT SEM ADTUNK A GYÜMÖLCSZSELÉHEZ
- ERITRIOLLAL ÉDESÍTVE
- BÁRMILYEN ÉTELNEK VAGY DESSZERTNEK TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐJE
- KÖZVETLEN FELHASZNÁLÁSRA ÉS SÜTÉSHEZ EGYARÁNT
- LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ÖSSZETEVŐKBŐL ÁLL
ALLNUTRITION FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON azaz fahéjas alma zselében, azaz ún. gyümölcszselé. Az FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON könnyű állagú – kicsit zselére emlékeztet, amibe illatos fahéjjal beszórt zamatos lengyel almadarabokat mártottunk. Gyümölcszseléink kizárólag legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek.
Az FRULOVE IN JELLY APPLE & CINNAMON zselé sokféle módon felhasználható. Adható gofrihoz és palacsintához, fagyihoz, tejszínhabhoz, cukrászsüteményekhez, derelyéhez, tésztához, rizshez. Friss és gondosan válogatott gyümölcsöt dolgoztunk fel.
Az alma előnyei:
Az alma alacsony kalóriatartalmú gyümölcs, mely támogatja a karcsúsító kezeléseket – egy almában mindössze mindössze 55 kalória van. Tartalmaz például C-vitamint, rostot, káliumot és vasat. Az alacsony kalória-, zsír- és nátriumtartalom mellett az almában rengeteg vitamin és ásványi anyag is van. Az almában található rostok a koleszterinszint és a vércukorszint szabályozását is segítik. Csökkenti a vérnyomást, és javítja a bélmozgásokat. A rost az éhségérzetet is csökkenti. Az almában lévő pektinek megkötik a vizet, így tovább garantálják a jóllakottság érzését.
Az almának alacsony a glikémiás indexe, ezért cukorbetegségben vagy másnéven hiperglikémiában szenvedőknek is ajánlott (gyümölcslevekre ez nem mindig igaz). Az ellenállóképességet növelő C-vitamin mellett az idegrendszer egészséges működését segítő káliumot és magnéziumot is tartalmaz. Elősegíti a bőr megtisztulását, javít a bőr rugalmasságán, javítja a sejtműködést, és részt vesz a kollagéntermelésben. Az almának rengeteg előnye van. EGYÜNK ALMÁT!
A fahéj számos egészséges anyag kincstára – közülük a a fahéjat különleges illatúvá varázsoló fahéjaldehid a legfontosabb. A fahéj energiát és vitalitást biztosít, remek kalcium-, vas- és mangánforrás. Élénkíti az emésztést, rostokkal látja el a szervezetet, megelőzi a túlzott savtermelést, és hasmenés elleni tulajdonságokkal rendelkezik. Lelassítja és leküzdi baktériumok és élesztőgombák fejlődését, így természetes tartósítószerként is alkalmazható. Gyulladáscsökkentő hatású.