- ÍZLETES MANDULA ÉTCSOKOLÁDÉBAN
- A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ÖSSZETEVŐKBŐL ÁLL
- MALTITTAL ÉDESÍTVE
- HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL!
- A NAP BÁRMELY SZAKÁBAN KIVÁLÓ HARAPNIVALÓ
- TÖKÉLETES ÉDESSÉGPÓTLÓ
- 300G MANDULAŐRÜLET
A NUTLOVE szerelem, mely függőséget okoz!
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMOND IN DARK CHOCOLATE ropogós mandula étcsokoládéban.Ha szereti a dióféléket és az étcsokoládét, akkor ez tökéletes snack az Ön számára.Ropogós mandula csokoládéba mártva – garantált energia egész napra!
A "csokoládékéreg” alá rejtett mandula szervezetünk számára értékes tápanyagok forrása. Fehérjében és telítetlen „jó” zsírsavakban gazdag. Az étcsokoládé pedig értékes magnéziumforrás, így támogatja az idegrendszer működését.
A NUTLOVE WHOLE NUTS ALMOND IN DARK CHOCOLATE készítményben cukorhelyettesítőként maltitot használtunk, amely ugyanolyan arányban van benne, mint ha cukrot tettünk volna bele, így nem kell változtatni a recepten, és nem kell más hozzávalókkal helyettesíteni.
Az ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMOND IN DARK CHOCOLATE készítmény számtalan módon felhasználható. Saláták, gyümölcs- vagy fagylaltos desszertek ízesítésére.Müzlihez, zabkásához vagy natúr joghurthoz egyaránt adható. Természetesen egyenesen a dobozból a legfinomabb.
MANDULA
A mandula tápértékét esszenciális telítetlen zsírsavtartalmának, kálium-, magnézium- és antioxidáns-, niacin- (PP) és a fiatalság vitaminjának tartott E-vitamin tartalmának köszönheti. Mivel gazdag ezekben az alkotóelemekben, támogatja a keringési rendszert és az agyműködést, segít sportolóknak, hogy kiemelkedő eredményeket érjenek el, és megkönnyíti a hatékony fogyókúrázást. Nem hiába nevezik a mandulát a diófélék királyának! Próbálja ki, hogy miként javít az Ön közérzetén.
Diók és magvak közül a mandula magas növényifehérje-tartalmával (kb. 21 g / 100 g) is kitűnik, amelyre a fizikailag aktív embereknek amúgy is fokozott igényük van, ráadásul az élelmirost-tartalma is különösen magas.A mandulában jelen lévő niacin pedig megelőzi a fáradtságérzet.A mandulában jelen lévő magnézium befolyásolja az anyagcsere-változásokat, növeli a stressztűrő képességet, megelőzi az izomgörcsöt. A gyomorpanaszok drámaian befolyásolják a sporteredményeket, ezért a sportolók szívesen nyúlnak olyan, rostban gazdag élelmiszerhez, mint amilyen a mandula. A mandulával bevitt kalória igazi energiainjekció!