Hozzáadás a kosárhoz
11190Ft
Mennyiség:
 
ROSEBIOTIC
CSOMAG: 30 psztilla , ADAGOK SZÁMA: 30,
MIÉRT A ROSEBIOTIC ?


  1. VISSZAÁLLÍTJA A BÉL MIKROFLÓRA ÁLLAPOTÁT
  2. SZABÁLYOZZA AZ EMÉSZTŐRENDSZER MUNKÁJÁT
  3. JAVÍTJA A TÁPANYAGOK FELSZÍVÓDÁSÁT

Bármennyire is hihetetlennek tűnik, szépséged az emésztőrendszeredben található baktériumok billióitól, az úgynevezett bakteriális mikroflórától is függ! A mindennapi életünk és az ezzel járó stressz, helytelen táplálkozás, fertőzések vagy a beszedett gyógyszerek azonban hozzájárulnak a bél természetes mikroflórájának megzavarásához. Ezek a diszbiózisnak nevezett rendellenességek károsan befolyásolják egészségünket, közérzetünket, sőt... megjelenésünket is.

A mikroflóra zavarai pattanásokat, irritációt, sőt olyan betegségeket is okozhatnak, mint az atópiás dermatitis. Elsősorban ennek orvoslására nyúlunk kozmetikumokhoz, változtatunk az étrendünkön, sokszor még az életmódunkon is, ami fontos, de a problémák hátterében álló bakteriális mikroflóra újjáépítése nélkül nem tudjuk hatékonyan megszüntetni. A mikroflóra zavarai megnyilvánulhatnak az intim területek visszatérő fertőzésében vagy a fogyás nehézségében is

A ROSEBIOTIC a válasz a fenti problémákra!

A ROSEBIOTIC egy egyedülálló szinbiotikum, amely hat kiválasztott és tesztelt tejsavbaktérium törzsből álló szabadalmaztatott LAB2PROTM komplexet tartalmazza, amelyek pozitív hatással vannak az immunrendszer támogatására és erősítésére, javítják az emésztést, valamint a vitaminok és ásványi anyagok biohasznosulását a gyomor-bél traktusban.

Az ALLDEYNN termékcsalád termékeiben a kiváló minőségű alapanyagokon kívül, az ízt és a használat kényelmét is fontosnak tartjuk. A ROSEBIOTIC rágható vagy elszopogotható, kellemes, tejes ízű pasztilla, a napi adagot egy pasztilla biztosítja. A termék kiegészíti az ALLDEYNN termékcsalád egyéb termékeit. Különösen jó kiegészítője a táplálkozási kozmetikumok kiegészítésének. A ROSEBIOTIC ideális segítség az utazók hasmenés elleni védelmére is, különösen ajánlott érzékeny emésztőrendszerű embereknek.

A ROSEBIOTIC ami újjáépítheti a belső szépségét!

Hogyan válasszunk jó probiotikumot?

1. A jó probiotikumnak pontosan leírt baktériumtörzseket kell tartalmaznia, meghatározott számozással, amely bizonyítja, hogy az adott törzset tesztelték és működési igazolással rendelkezik, példa:

Lactobacillus acidophilus - nincs szám, elfogadható a joghurt összetételéhez, de nem túl jó hatékony probiotikumnak.

Lactobacillus acidophilus CBT LA1 – tartalmazza a megfelelő számozást, melynek köszönhetően könnyen találhatunk olyan teszteket, amelyek megerősítik egy olyan törzs hatását, ami: támogatja az elhízás és túlsúly elleni küzdelmet, csökkenti a gyulladást és szabályozza az emésztőrendszert

A ROSEBIOTIC-ban található több ezer probiotikus baktériumtörzs közül akár 6 kiválasztott és alaposan tesztelt törzs is létezik, amelyek szigorúan meghatározott faji rokonságban állnak szinergikus hatásokkal, amit tudományos kutatások is megerősítenek.

Milyen törzseket tartalmaz a ROSEBIOTIC?

Streptococcus thermophilus CBT ST3

Lactobacillus rhamnosus CBT LR5

Lactobacillus acidophilus CBT LA1

Lactobacillus plantarum CBT LP3

Bifidobacterium breve CBT BR3

Bifidobacterium longum CBT BG7

A törzseket úgy választottuk ki, hogy szinergikusan működjenek, támogassák egymást. Egy adag (1 tabletta) több órán keresztül dolgozik a szervezetben.

2.Egy jó probiotikumnak megfelelően védett törzsekkel kell rendelkeznie. A probiotikus baktériumok nagyon kényes élőlények, amelyek nedvességgel és magasabb hőmérséklettel érintkezve kezdik kimutatni aktivitásukat. Mi ennek a jelentősége a gyakorlatban? Értéktelenek azok a baktériumok, amelyek a nem megfelelő termelés, szállítás vagy tárolás szakaszában aktiválják tevékenységüket, és nem jutnak el a vastagbélhez. Egy ilyen termék használata nem jár pozitív egészségügyi hatással. Ezenkívül a gyomor- és epesavak különösen negatívan hatnak a baktériumokra. A probiotikumnak ezért a baktériumok túlélését is biztosítania kell, miközben az emésztőrendszer szinte teljes szakaszát bejárja.

ROSEBIOTIC: olyan baktériumokat tartalmaz, amelyek fehérje és poliszacharid réteggel kettős kapszulázási módszeren estek át.Ez a védelem megvédi a sejteket a külső tényezőktől, mint a nedvesség és a hő, valamint a szervezetünk belső tényezőitől (gyomorsav). Ez növeli a törzsek túlélési arányát, megkönnyíti a belek elérését és a megfelelő kolonizációs folyamatot.

Ez a tulajdonság a ROSEBIOTIC-ot a modern 4. generációs probiotikummá teszi. Az ebbe a kategóriába tartozó kiegészítők többsége 1., 2. vagy 3. generációs probiotikumokat tartalmaz. A negyedik generáció lehetővé teszi a baktériumok túlélési arányának jelentős növelését, ami azt jelenti, hogy telepképző egységenként kevesebb baktériumot használnak, mint az alacsonyabb generációs probiotikumok esetében. A ROSEBIOTIC napi adagja 3 milliárd (3x109) kettős héjú kolóniaképző egységet biztosít.

A kettős kapszulázott baktériumok túlélését alaposan tesztelték. Az alábbiakban olyan mikroszkopikus megfigyeléseket mutatunk be, amelyek a kapszulázott tejsavbaktériumok rezisztenciáját mutatják azokkal a körülményekkel szemben, amelyek rájuk várnak, miközben áthaladnak a gyomor-bél traktuson.

3.A jó probiotikumnak megbízható forrásból, megbízható gyártótól kell származnia. ROSEBIOTIC: a több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező koreai CellBiotech cég által szabadalmaztatott technológia felhasználásával, kizárólag probiotikumoknak tervezett és szentelt gyárban gyártják. Ez garantálja a kiváló minőséget, stabilitást és termékbiztonságot.

4.A jó probiotikumnak szinbiotikusnak is kell lennie, azaz probiotikus baktériumok és prebiotikumok kombinációja, amely táplálékforrást jelent a bakteriális mikroflóra számára, ami elősegíti a baktériumok megtelepedését és megfelelő szaporodását.

Összetételében a FOS prebiotikum (fruktooligoszacharidok) jelenléte miatt a ROSEBIOTIC szinbiotikus funkciókat is ellát.

Ha az alábbiak fontosak számodra:

helyreállítja a bél mikroflórájának állapotát,

szabályozza az emésztőrendszert,

javítja a tápanyagok felszívódását,

A ROSEBIOTIC a tökéletes megoldás számodra!

Milyen törzseket tartalmaz a ROSEBIOTIC?

Streptococcus thermophilus CBT ST3 – a tejsavbaktériumok csoportjába tartozik, a rendelkezésre álló tudományos kutatások szerint:

az antibiotikumok használatával összefüggő hasmenés megelőzése,

enyhíti az irritábilis bél szindróma tüneteit,

csökkenti a gyulladást és enyhíti a fekélyes vastagbélgyulladás tüneteit,

támogatja a májműködést, különösen frukto-oligoszacharidokkal kombinálva,

enyhíti az allergiás légúti gyulladást.

Lactobacillus rhamnosus CBT LR5 - hasznos tejsavbaktérium, a bél mikroflórájának része, a rendelkezésre álló tudományos kutatások szerint:

támogatás az elhízás és túlsúly elleni küzdelemben,

csökkenti a testsúlyt,

növeli a szervezet immunitását.

Lactobacillus acidophilus CBT LA1 – a tejsavbaktériumok csoportjába tartozik, hozzájárul a bélgáthoz és a női intim területek természetes baktériumflórájához, a rendelkezésre álló tudományos kutatások szerint:

támogatás az elhízás és túlsúly elleni küzdelemben,

csökkenti a gyulladást és enyhíti a fekélyes vastagbélgyulladás tüneteit,,

szabályozza az emésztőrendszer munkáját.

Lactobacillus plantarum CBT LP3 - a tejsavbaktériumok csoportjába tartozik, pozitív hatással van az emésztőrendszerre, a rendelkezésre álló tudományos kutatások szerint:

csillapítja az emésztőrendszer gyulladását,

támogatás az elhízás és a túlsúly elleni küzdelemben.

Bifidobacterium breve CBT BR3 – egy olyan baktériumfaj, amely részt vesz a mikrobiom kialakításában, szaporodni kezd az újszülött beleiben, pozitív hatással van az immunrendszerre, a rendelkezésre álló tudományos kutatások szerint:

növeli a szervezet immunitását.

Bifidobacterium longum CBT BG7 – a probiotikus baktériumok egyik legismertebb fajához tartozik, a rendelkezésre álló tudományos kutatások szerint:

enyhíti az irritábilis bél szindróma tüneteit,

növeli a szervezet immunitását.

Összegzés

A Lab2pro™ probiotikumban használt törzsek bizonyított tudományos hatása:

●az antibiotikum-használattal összefüggő hasmenés megelőzése,

●az irritábilis bél szindróma tüneteinek enyhítése,

●a gyulladás csökkentésére és az emésztőrendszeri betegségek tüneteinek enyhítésére,,

●a máj munkájának támogatása prebiotikummal kombinálva,

●a légúti allergiás gyulladások enyhítésére,

●az elhízás és a túlsúly elleni küzdelem támogatása,,

●súlycsökkentés,

●a szervezet ellenállásának növelése,

●az emésztőrendszer szabályozása.

A ROSEBIOTIC a tökéletes megoldás számodra!
HOGYAN SZEDJEM A ROSEBIOTIC-OT?
Vegyünk NAPI 1 PASZTILLÁT (LEHET RÁGNI, ELSZOPOGATNI VAGY LENYELNI), LEGJOBB ÉTKEZÉS KÖZBEN.
Składniki aktywne
Porcja1pastylka
Ilość porcji w opakowaniu30
Opakowanie30psztilla
SKŁADNIKIRosebiotic
Zawartość jednej porcji zaw:
Mieszanka bakteryjna LAB2PRO TM :3x109 jtk*
Streptococcus thermophilus CBT ST3LAB2PRO TM1,5x109 jtk*
Lactobacillus plantarum CBT LP3LAB2PRO TM4,3x108 jtk*
Lactobacillus acidophilus CBT LA1LAB2PRO TM3,6x108 jtk*
Lactobacillus rhamnosus CBT LR5LAB2PRO TM2,9x108 jtk*
Bifidobacterium longum CBT BG7LAB2PRO TM2,1x108 jtk*
Bifidobacterium breve CBT BR3LAB2PRO TM2,1x108 jtk*
* jtk – jednostki tworzące kolonię
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 3

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2022 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből