Hozzáadás a kosárhoz
1490Ft
49 Ft / 1 kapszula
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 16 990 Ft-tól

32% Kedvezmény
KÓD: ALL32

13962 személy vásárolta meg ezt a terméket
ALLNUTRITION MAG B6
KISZERELÉS: 30 KAPSZULA, MAGNÉZIUM-CITRÁT: 670 MG, B6-VITAMIN: 0,7 MG

Ha sikeresek akarunk lenni a sportban, és közben egészségünkre is szeretnénk ügyelni, elegendő magnéziumot kell szervezetünkbe juttatnunk. Az ALLNUTRITION MAG B6 kiváló megoldás: a termék fő összetevője a magnézium – magnézium-citrát formájában –, illetve a B6-vitamin. A magnézium a szervezetünk számára kulcsfontosságú nyomelem. Támogatja az izmok és az idegrendszer megfelelő működését, csökkenti a fáradtságérzetet, támogatja az immunrendszert, és segít a csontok és a fogak egészségének megőrzésében.

Az ALLNUTRITION MAG B6 hozzájárul szervezetünk összes izmának működéséhez:
  1. VÁZIZMOK
  2. SZÍVIZMOK
  3. EMÉSZTŐRENDSZERI IZMOK
MIÉRT FOGYASZD AZ ALLNUTRITION MAG B6 KÉSZÍTMÉNYT?

  1. NÉLKÜLÖZHETETLEN AZ IZMOK MINDENNAPOS MŰKÖDÉSÉHEZ ÉS AZ IDEGRENDSZER HATÉKONY MŰKÖDÉSÉHEZ
  2. VÉD AZ IZOMGÖRCSÖKKEL SZEMBEN
  3. TÁMOGATJA AZ ANABOLIKUS FOLYAMATOKAT
  4. KÖZÉRZETJAVÍTÓ HATÁSÚ
A magnézium-citrát a szervezetben legjobban felszívódó magnéziumformák közé tartozik, felszívódása 25%–90% közötti. Ezt az értékes összetevőt vihetjük be megfelelő adagban és formában az ALLNUTRITION MAG B6 étrend-kiegészítővel. A magnézium-citrát olyan vegyület, amelyben magnézium-karbonát kapcsolódik citromsavhoz. E két vegyület kapcsolódásának köszönhetően a magnézium legjobban felszívódó formái közé tartozik.

Fő előnye az, hogy még azok számára is könnyen felszívódó formula, akiknek gondjuk van a gyomorsavtermeléssel. A hozzáadott B6-vitamin 20–40%-kal javítja a magnézium felszívódását a tápcsatornában, megkönnyíti a sejtekbe történő szállítását, és optimális szinten tartja a sejtek magnéziumszintjét (görcsoldó hatású).

Élelmiszer fogyasztásakor a magnézium felel azért, hogy a megfelelő funkcionáláshoz szükséges energiát kinyerjük az élelemből, továbbá felügyeli a szövetek újjáépülését és fejlődését. Mindez hatással van a testgyakorlatok minőségére és hatékonyságára.
MAGNÉZIUMHIÁNY – MIVEL JÁR?


A stressz jelentős magnézium-veszteséget okoz, továbbá fizikai aktivitás során is magnéziumot veszítünk, mivel ez az ásványi anyag befolyásolja az izmok energiáját és munkáját edzés közben.

A szervezet csökkent magnéziumszintje görcsökhöz vezet: izomgörcshöz, koszorúérgörcshöz és agyérgörcshöz. Ennek következményeként magas vérnyomás, felgyorsult, aritmiás szívverés és hőhullám léphet fel.
MAGNÉZIUM – VÉD ÉS ENERGIÁT AD


Gyakori mozgás esetén testünknek több energiára van szüksége, mert gyorsabban felhasználja az edzés során. Emellett a stressz miatt az értékes magnéziumot még gyorsabban elveszítheti szervezetünk.

JHa meg akarjuk előzni a betegségeket, érdemes biztosítani a szervezet megfelelő magnéziumellátását. Az ALLNUTRITION MAG B6 hozzájárul a lipidek koncentrációjának és a koleszterinszint csökkentéséhez az érrendszerben, továbbá tágítja az ereket, így megszünteti a magas vérnyomást.

MIKOR AJÁNLOTT AZ ALLNUTRITION MAG B6 FOGYASZTÁSA?
NAPI 2x1 KAPSZULA AJÁNLOTT, 250 ML VÍZZEL.
Tápérték:1 kapszula / tabletta (1 adag)
magnézium-citrát 670 mg
ebből magnézium 102 mg / 27,2%*
B6 vitamin 0,7 mg / 50%*
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: citromsav magnézium sói (magnézium-citrát), kapszulahéj: zselatin, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói, b6-vitamin (piridoxin-hidroklorid)
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 24

Ügyfelek véleményei

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2023 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből