ALLNUTRITION PRO WHEY a tejsavófehérje forrása. A tejsavófehérje koncentrátum és a tejsavófehérje izolátum (WPC + WPI) egyedülálló kombinációjának köszönhetően a PRO WHEY teljes értékű fehérjét biztosít az izmoknak szükségtelen cukrok és zsírok nélkül.
Próbálja ki a PRO WHEY a legkelendőbb ízekben:
- sütemény,
- csokoládé,
- vanília fagylalt,
- banán-eper,
- kókuszdió és sok más!
MIÉRT ALLNUTRITION PRO WHEY?
IZOM- ÉS CSONTTÁMOGATÁS
A PRO WHEY-ban található fehérjét gyors felszívódás, magas BCAA elágazó láncú aminosavtartalom és magas biológiai érték jellemzi. Ennek eredményeképpen fehérjével egészíti ki az étrendet, ami hozzájárul az az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint gondoskodik a csontok egészségéről [1].
MAGAS BCAA AMINOSAV TARTALOM
A BCAA-k a fizikailag aktív emberek által használt legnépszerűbb kiegészítők közé tartoznak. A PRO WHEY leucint, valint és izoleucint tartalmaz.
JÓL KEVEREDIK ÉS KÖNNYEN FELOLDÓDIK
PRO WHEY instantizált formában van, ezért jól keverhető, könnyen feloldódik, és a fogyasztásra kész fehérjeadag állaga tökéletesen krémes és teljesen csomómentes. Ez lehetővé teszi, hogy a tápanyagot a konyhában teljes értékű összetevőként használhassuk a fitt pékárukban, desszertekben és rágcsálnivalókban.
MI AZ WPC?
A tejsavófehérje-koncentrátum mikroszűréssel vagy ultraszűréssel nyert, tejtermékekből származó összetevő. Más fehérjékkel (különösen növényi fehérjékkel, de kazeinnel, hús- vagy akár tojásfehérjékkel is) összehasonlítva a WPC-t a magas tápérték különbözteti meg, amely az esszenciális aminosavak (EAA-ként ismert), különösen az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) magas arányából ered.
MI AZ WPI?
A tejsavófehérje-izolátum, akárcsak a tejsavókoncentrátum, tejfehérje eredetű fehérje. A WPI-t általában alacsony hőmérsékleten végzett keresztáramú mikroflitrációnak (CFM) nevezett technológiai eljárással nyerik. Ez a módszer biztosítja, hogy az aktív biokomponensek nem denaturálódnak.