- LEGJOBB MINŐSÉGŰ KONCENTRÁTUM ÉS TEJSAVÓFEHÉRJE-IZOLÁTUM 60:40 ARÁNYÚ KEVERÉKE
- SZUKRALÓZZAL ÉDESÍTVE, ASZPARTÁM NÉLKÜL
- 80% FEHÉRJETARTALOM
- DESSZERTEKHEZ, EGÉSZSÉGES PÉKSÜTEMÉNYEKHEZ ÉS FALATOKHOZ REMEKÜL ILLIK
- LEGYEN PROFI MÉG AKKOR IS, HA EGYÉBKÉNT ÖN AMATŐR!
Az ALLNUTRITION PRO WHEY legmagasabb minőségű tejsavófehérje-forrás. Egyedülálló tejsavófehérje-koncentrátum és -izolátum (WPC + WPI) kombinációjának köszönhetően az PRO WHEY optimális összetételben juttat az izmoknak az edzés során felhasználásra kerülő tápanyagot. Ez azt jelenti, hogy az PRO WHEY teljes értékű fehérjét biztosít fölösleges cukor- és zsírmennyiségtől mentesen.
Az PRO WHEY található fehérje gyors felszívódású, elágazó láncú aminosavban (BCAA) gazdag, és magas a biológiai értéke. A biológiai érték azt határozza meg, hogy a szervezet mennyi fehérjét tud egyszerre felvenni. Magasabb érték jobb minőségű fehérjekészítményt jelöl.
AZ ALLNUTRITION PRO WHEY ALKALMAZÁSÁNAK ELŐNYEI
Az PRO WHEY fehérjét visz étrendünkbe, támogatja az edzés utáni regenerálódást, és különféle ízváltozatainak köszönhetően ráadásul még finom is. Nem számít, ha csak kikapcsolódásról van szó – torna hetente egyszer, tonnányi ócskavas átdobálása vagy terepfutás sárban – az PRO WHEY minden esetben betölti szerepét. Regeneráló hatásának köszönhetően az ALLNUTRITION Pro Whey segít szembenézni új kihívásokkal, a végzett tevékenység típusától függetlenül.
Az PRO WHEY, jól keverhető, könnyen oldódik, az adag fogyasztásra kész állaga pedig rendkívül krémes, csomómentes. Így az PRO WHEY egészséges péksütemények, desszertek és falatok teljes értékű összetevőjeként alkalmazható.
MI AZ A WPC?
A tejsavófehérje koncentrátum a tejből mikroszűrési vagy ultraszűrési folyamattal nyert összetevő. A WPC más fehérjéktől (főként növényi fehérjéktől, kazeinfehérjéktől, húsból vagy akár tojásból származó fehérjéktől) kiemelkedően magas tápértékében különbözik, melyet a sok benne található exogén aminosavnak (EAA), különösen az elágazó láncú BCAA aminosavaknak köszönhet.
MI AZ A WPI?
A tejsavófehérje-izolátum, akárcsak a tejsavó-koncentrátum, tejből származó fehérje. A WPI-t többnyire alacsony hőmérsékleteken végbemenő, keresztáramú mikroszűrésnek (CFM) nevezett technológiai folyamattal nyerik. Az eljárásnak köszönhetően nem denaturálódnak az aktív biológiai összetevők.