Hozzáadás a kosárhoz
2890Ft
Mennyiség:
 

Ajándék NUTLOVE MILKY COOKIE + 22% kedvezmény
KÓD: COOKIE

PROBIOTIC 100 ULTIMATE
KISZERELÉS: 60 CAPS, ADAGOK SZÁMA: 60

MIRE VALÓ A PROBIOTIC 100 ULTIMATE?

  1. TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT
  2. 60 MILLIÁRD ÉLŐ BAKTÉRIUM
  3. 16 AKTÍV TÖRZS
  4. SEGÍT A HÚGYUTI FERTŐZÉSEK MEGELŐZÉSÉBEN
  5. SEGÍTI AZ EMÉSZTÉST
  6. ENYHÍTI A LAKTÓZÉRZÉKENYSÉGET
  7. SEGÍT A HASMENÉS GYÓGYÍTÁSÁBAN
  8. ANTIBIOTIKUM KÚRA MELLETT AJÁNLOTT
  9. SEGÍT A TÚLSÚLY LEKÜZDÉSÉBEN
  10. ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ AKÁR 60 NAPRA!


Mi az a Probiotic 100 Ultimate?

AzALLNUTRITION - Probiotic 100 Ultimate étrendkiegészítő, amely speciálisan kiválasztott baktériumfajtákkal egészíti ki a szervezet természetes bélflóráját.A Probiotic 100 feladata az emésztés javítása és a táplálékban található, és a szervezet számára hasznos mikro- és makroelemek felszívódásának növelése.Ezenfelül, a Probiotic 100 megakadályozza a baktériumok és mikroorganizmusok szaporodását, ezzel javítja az ellenálló képességünket.

Az ALLNUTRITION - Probiotic 100 Ultimate megtisztítja szervezetünket az anyagcsere-maradékoktól, megóvja a normális bélflórát, kedvező feltételeket biztosít a B-vitaminok és a K-vitamin termelődéséhez, javítja a bélperisztaltikát és a székletürítési folyamatot.

Mi az a probiotikum és mi az a prebiotikum

A probiotikumok jó baktériumok, szájon át adagolva kiegészítik a bélflórát, és erősítik a szervezetet.A prebiotikumok a táplálék azon alkotóelemei, melyek emésztés során nem szívódnak fel. A prebiotikumok megóvják a szervezetet kórokozó baktériumok szaporodásával szemben.

A probiotikumok természetes forrásai:

- kefirek, természetes joghurtok, fermentált tej
- savanyú káposzta és savanyú uborka
- pasztörizálatlan sajtok
- japán natto fermentált szójából

Kinek ajánljuk a probiotikumokat?

AzALLNUTRITION - Probiotic 100 Ultimate Probiotic 100 Ultimate készítményt kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánljuk, mert jótékony hatással van az emésztőrendszerre, és támogatja az immunrendszer működését. Fogyasztása antibiotikumkúra esetén és antibiotikumkúra után is ajánlott. Enyhe hasmenés jelentkezésekor és emésztőrendszeri betegségek megelőzésére is ajánlott.Túlsúly esetén is alkalmazható a bélműködés hatékonyabbá tételére.

MIKOR SZEDJÜNK PROBIOTIC 100 ULTIMATE-T??
NAPONTA VEGYEN BE VÍZZEL 1 KAPSZULÁT , LEHETŐLEG ÉTKEZÉS KÖZBEN!

Ajánlott adagolás

Naponta vegyen be vízzel 1 kapszulát, lehetőleg étkezés közben! Étrendkiegészítő. A termék 18 év feletti fogyasztók számára készült. A termék bármelyik összetevőjével szembeni érzékenység esetén nem szabad fogyasztani! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Kiegyensúlyozott táplálkozás és egészséges életmód javasolt. Használat után a csomagolást mindig zárja vissza!

Tápérték:1 kapszula / tabletta (1 adag)
LactoSpore® 200mg
Inulin 60mg
Összetevők: lactospore® (bacillus coagulans mtcc 5856), cellulóz kapszula (hidroxipropil-metil-cellulóz), inulin, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói, térfogatnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 13

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2022 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből