A PROTEIN ICE CREAM CHOCOLATE nagyon magas fehérjetartalmú fagylaltpor. Tálalható gyümölcszselével, friss gyümölccsel, lekvárral, aszalt gyümölccsel, édes, cukormentes szószokkal. Ez a kiváló, alacsony kalóriatartalmú és finom desszert feldobja hétköznapi étrendedet akkor is, amikor valami édesre vágysz.
Az ALLNUTRITION Protein Ice Cream Chocolate cukortartalma elenyésző, szukralózzal édesítettük, amelynek sokkal alacsonyabb a kalóriatartalma, és jóval egészségesebb, mint a cukor. A hagyományos fagylaltokhoz képest a Protein Ice Cream sokkal több fehérjét és kevesebb zsírt tartalmaz.
A Protein Ice Cream ideális nasi bárkinek, főként azoknak, akik növelni szeretnék fehérjebevitelüket és értékelik a kiegyensúlyozott étrendet.
A Protein Ice Cream fagylalt tejsavófehérje-koncentrátum hozzáadásával készül. A WPC állati eredetű fehérje, mely a sajtkészítéskor keletkező tejsavófehérjéből származik. A fehérje hozzájárul a zsírmentes izomtömeg építéséhez és fenntartásához, és felgyorsítja az edzés utáni regenerálódást. A tejsavófehérje az egyik legmagasabb tápértékű fehérje. Sok exogén aminosavat tartalmaz, vagyis olyanokat, amelyeket csak táplálkozással lehet bejuttatni szervezetünkbe. A tejsavófehérjében továbbá megtalálható az összes elágazó láncú BCAA aminosav (izoleucin, valin, leucin), melyek különösen sportolók számára szükségesek, hiszen stimulálják az izmok regenerációját intenzív edzés után, és antikatabolikus hatásúak.
HOGYAN KÉSZÍTHETŐ EL A PROTEIN ICE CREAM CHOCOLATE?
210 ML HIDEG VÍZBE VAGY TEJBE SZÓRJ BELE 60 G PORT, KEVERD EL ALAPOSAN, MAJD TEDD A FAGYASZTÓBA 2–3 ÓRÁRA, EZUTÁN KEVERD EL ÚJRA, ÉS FAGYASZD MÉG 1 ÓRÁN KERESZTÜL!