Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
2490Ft
27 Ft / 1 kapszula
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

30% Kedvezmény - DIÉTÁS ÉLELMISZER kategóriára
KÓD: LOVE
940 személy vásárolta meg ezt a terméket
ALLNUTRITION PUMPKIN SEED
KISZERELÉS: 90 KAPSZULA, ADAGOK SZÁMA: 90, CUCURBITA PEPO KIVONAT: 1000 MG

MIÉRT FOGYASZD AZ ALLNUTRITION PUMPKIN SEED KÉSZÍTMÉNYT?

  1. SEGÍTI A SZERVEZET VÍZHÁZTARTÁSÁNAK SZABÁLYOZÁSÁT, EZÁLTAL SEGÍTI A VESEMŰKÖDÉST
  2. SEGÍT A VÉR GLÜKÓZSZINTJÉNEK CSÖKKENTÉSÉBEN
  3. TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT
  4. SAVTALANÍTÓ HATÁSSAL VAN A SZERVEZETRE

Az ALLNUTRITION PUMPKIN SEED tökmagkivonatot tartalmaz (cucurbita pepo), amely elsősorban az alsó húgyutak egészségét támogatja, illetve számos más vegyületet tartalmaz, például szkvalént, sokféle vitamint (A-, C-, E-, D-, K-vitamint, B-vitaminokat) és ásványi anyagot (szelént, cinket, kalciumot, vasat, foszfort). Hatékonyan szabályozza a hormonális és metabolikus változásokat is, ez pedig például cukorbetegség esetén előnyös.

Összetevők:

tökmagkivonat Cucurbita pepo, kapszulahéj: zselatin, víz, csomósodásgátló: zsírsavak magnéziumsói, színezék: titán-dioxid; csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid.

MIKOR AJÁNLOTT AZ ALLNUTRITION PUMPKIN SEED FOGYASZTÁSA?
NAPI 1 KAPSZULÁT VEGYÉL BE VÍZZEL.

NAPI 1 KAPSZULÁT VEGYÉL BE VÍZZEL.

Tápérték:1 kapszula/tabletta
Tökmag kivonat 1000 mg
Összetevők: tökmag kivonat cucurbita pepo, kapszulahéj: zselatin, víz, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói, festék: vas-oxidok és -hidroxidok, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 31

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből