KISZERELÉS: 1000 G, ZSÍR: 0 G, CUKOR: 4 G, ÉDESÍTVE ERITRIOLLAL
MI AZ A RASPBERRY IN JELLY?
- CSATLAKOZZON A GYÜMÖLCSZSELÉK SZERELMESEIHEZ!
- AKÁR 80% GYÜMÖLCSTARTALOM!
- EGYETLEN GRAMM CUKROT SEM ADTUNK A GYÜMÖLCSZSELÉHEZ
- ERITRIOLLAL ÉDESÍTVE
- BÁRMILYEN ÉTELNEK VAGY DESSZERTNEK TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐJE
- KÖZVETLEN FELHASZNÁLÁSRA ÉS SÜTÉSHEZ EGYARÁNT
- LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ÖSSZETEVŐKBŐL ÁLL
- FIGYELEM! GYORSAN ELFOGY!
ALLNUTRITION RASPBERRY IN JELLY málna zselében, azaz ún. gyümölcszselé. A Raspberry in Jelly könnyű állagú – kicsit zselére emlékeztet, amibe zamatos málnát áztattunk. Gyümölcszseléink kizárólag legmagasabb minőségű gyümölcsökből készülnek.
A RASPBERRY IN JELLY zselé sokféle módon felhasználható. Adható gofrihoz és palacsintához, fagyihoz, tejszínhabhoz, cukrászsüteményekhez, derelyéhez, tésztához, rizshez. Friss és gondosan válogatott gyümölcsöt dolgoztunk fel.
Málna és annak eredete:
Málna: Rubus L. nemzetségbe tartozó fajtacsoport, melyet többnyire piros színű gyümölcsök jellemeznek, és gyümölcsei könnyen leesnek a virág aljáról (a többi fajta szokásos elnevezése földi szeder). A gyümölcs különféle változatainak színe lehet fekete, lila, piros, sárga, vagy akár törtfehér.
A rómaiak már a IV. század körül kezdtek foglalkozni a málna termelésével, és rajtuk keresztül terjedt el a málna egész Európában. Édeskés ízű, magas tápértékű gyümölcs. Friss gyümölcsként, szárítva és gyümölcsléként az egész szervezetre jó egészségügyi hatást gyakorló, rendkívül értékes tápanyagokat nyújt.
A málna jellemzői:
- Rengeteg vitamin -- például C-, E-, B1-, B2-, B6-vitamin - és sokféle ásványi anyag – kálium, magnézium, kalcium, vas- van benne.
- Immunrendszer – a szervezet természetes védelmét erősítő antociántartalmának köszönhetően, , jótékonyan hat az immunrendszer működésére.
- Szabályozza a bélműködést – sok pektint, azaz rostot tartalmaz, ezáltal támogatja a bélműködés szabályozását és a belekben a mikroflóra megfelelő egyensúlyának fenntartását.
- Természetes antioxidáns – magas polifenoltartalmával értékes antioxidáns forrás, csökkenti a szabad oxigéngyökök káros hatását, miközben különféle betegségek kialakulásával szemben védi a szervezetet.
MIKOR FOGYASSZUNK RASPBERRY IN JELLY?
AMIKOR CSAK MEGKÍVÁNJA!
NE FOGJA VISSZA MAGÁT!