Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
-12% 2 140 Ft 1890Ft
15 Ft / 1 tabletta
A termék legalacsonyabb kiskereskedelmi ára az akciót megelőző 30 naponbelül: 1 890 Ft
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

30% Kedvezmény - DIÉTÁS ÉLELMISZER kategóriára
KÓD: LOVE
11824 személy vásárolta meg ezt a terméket
ALLNUTRITION ZINC FORTE
KISZERELÉS: 120 KAPSZULA, ADAGOK SZÁMA: 480, CINK: 15 MG
MIÉRT FOGYASZD A ZINC FORTE KÉSZÍTMÉNYT?

  1. A ZINC FORTE CINK-LAKTÁT FORMÁBAN TARTALMAZ CINKET
  2. SEGÍT A TERMÉKENYSÉG MEGŐRZÉSÉBEN ÉS A REPRODUKTÍV FUNKCIÓK FENNTARTÁSÁBAN
  3. HOZZÁJÁRUL A MAKROTÁPANYAGOK MEGFELELŐ METABOLIZMUSÁNAK FENNTARTÁSÁHOZ
  4. TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT
  5. JÓTÉKONYAN HAT A BŐR, A HAJ, A KÖRMÖK ÉS A CSONTOK EGÉSZSÉGÉRE
A ZINC FORTE fontos ásványi anyagot, cinket biztosító tabletta.

A cink nyomelem , mely nélkülözhetetlen az emberi szervezet megfelelő működéséhez. Mivel ez a mikroelem nem állítható elő endogén szintézis útján, ügyelni kell rá, hogy megfelelő mennyiségben vigyük be étkezés útján.

A cink részt vesz a szénhidrátok metabolizmusában, a glükóz felhasználásában és az inzulintermelésben. A szervezet legtöbb anyagcsere-folyamatában nélkülözhetetlen ásványi anyag. Nagyon fontos szerepet tölt be a sav-bázis egyensúly fenntartásában, a megfelelő kognitív funkciók fenntartásában, a megfelelő DNS-szintézisben, továbbá segíti a vér megfelelő tesztoszteron-szintjének fenntartását. Biztosítja a prosztata és a nemi szervek megfelelő működését. Segít az egészséges látás és immunrendszer megőrzésében, emellett támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. A cink továbbá jelentős hatással van a bőr, a csontok és a nyálkahártya egészségére, immunmoduláris hatását pedig vírusfertőzések megelőzésében és gyógyításában használják ki.

A ZINC FORTE fizikailag aktív életet élőknek ajánlott, főként azoknak, akik szeretnének gondoskodni arról, hogy szervezetük egészséges és jól működő legyen.

Tápérték:1 kapszula/tabletta0,25 kapszula / tabletta (1 adag)
Cink 60 mg / 600%* 15 mg / 150%*
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: cink-laktát, csomósodást gátló szerek: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid, térfogatnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz, keményítő
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 52

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből