Ha valaki egyszer azt mondta neked, hogy a kenyér káros, és ki kell zárni az étrendből, ideje frissíteni tudását. Jön egy kenyér, aminek nincs párja, ha tápanyag-gazdagságról van szó. A HUMMY COUNTRY BREAD nem csak összetételével, hanem ízével is meglep.
A táplálkozás mindenek felett
A szokásos összetevők, például liszt, víz, élesztő vagy só helyett további összetevőket is tartalmaz a tápérték növelése, valamint az íz és az állag javítása érdekében. Nem kell sorban állnia érte a pékségben, és nem kell attól tartania, hogy megszárad, megromlik.
Kenyér, amivel meglepsz
A kenyér alapvető élelmiszertermék, amely évezredek óta kíséri az embereket szerte a világon. Szénhidrátforrás, kenyértől függően fehérje- és rostforrás vagy vitaminok és ásványi anyagok forrása is lehet.
Minden bizonnyal ilyen a HUMMY COUNTRY BREAD, amely kollagént, algákból származó ásványi anyagokat, napraforgót, lenmagot, zabpelyhet, szezámmagot és növényi rostok keverékét tartalmazza. Sűrű állag és vonzó aroma jellemzi, melynek köszönhetően napi étrendjének új kedvenc eleme lehet.
Ez nem egy újabb unalmas kenyér
A HUMMY COUNTRY BREAD összetevői számos értékes tápanyagot tartalmaznak, mint például fehérjék, szénhidrátok, zsírok, vitaminok, ásványi anyagok és rostok.
Értékes fehérje és rost
Ezek az összetevők a legegyszerűbb szendvicset is laktató ételré varázsolják, amely sokféleképpen táplálja szervezetét. Ez egy olyan kenyér, amely egy szeletben 4 g fehérjét, 1,9 g rostot, 63 mg kalciumot és 28 mg magnéziumot tartalmaz
A fehérje elengedhetetlen a szövetek felépítéséhez és regenerálódásához. Nagy mennyiségben különösen hasznos azoknak, akik aktív életmódot folytatnak és rendszeresen mozognak. A rost segít fenntartani a megfelelő emésztést.
Kenyeret a beleknek
Ezenkívül elősegíti az egészséget elősegítő baktériumok elszaporodását az emésztőrendszerben, ami az egészség számos aspektusát jelenti. A kalcium és a magnézium fontos az egészséges csontok és fogak, valamint az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez. Ezen elemek hiánya különféle egészségügyi problémákhoz vezethet, például csontritkuláshoz vagy magas vérnyomáshoz.
Mik az Összevetői a COUNTRY BREAD-NEK?
A kollagén a kötőszövet alapvető összetevője, beleértve a bőrt, a csontokat, az izmokat és az inakat, de a vérereket és a belső szerveket is. A kenyérhez adva segíthet megőrizni az egészséges bőrt, javítani a haj és a köröm állapotát, valamint erősíti a csontokat és az ízületeket, vagy segít a regenerációban edzés után.
Algás ásványokkal dúsított
Az algákból származó ásványi anyagok szabadalmaztatott Aquamin keverék formájában a kalcium és magnézium természetes forrása. Ebben a formában nagyon jól felszívódnak, és segítik a fiatalabb és idősebb emberek tápláltsági állapotának szabályozását.
Érdemes megjegyezni, hogy a magnézium és a kalcium elektrolitok, amelyek ellensúlyozzák a túlzott só hatását az étrendben.
Magok és szirmok
A napraforgó, a lenmag, a zabpehely és a szezám gazdag rostforrás, amely jótékony hatással van az emésztésre, megelőzi az emésztőrendszer működési zavarait, emellett csökkenti a koleszterinszintet és szabályozza a vércukorszintet.
Ezek a termékek értékes többszörösen telítetlen zsírsavakat és egészségvédő fitokemikáliákat is tartalmaznak. Mindezek az összetevők javítják a kenyér ízét és állagát is, így teltebbé teszik.
A növényi rostok kiegészítő keveréke különösen értékes adalék a belek egészségjavító baktériumflórájához, amely pozitívan hat az immun- és idegrendszerre.
Honnan ez a finom íz?
A himalája só és a szárított áfonya ízesítik a COUNTRY BREAD-t. A só nem csak az ízét hangsúlyozza, hanem megőrzi az ételeket, ezért ebben a kenyérben nem használtak szintetikus tartósítószert. Az almalével édesített szárított áfonya pedig nedvességet ad és segít megőrizni a vonzó állagot.
A COUNTRY BREAD teljes értékű és egészséges termék?
A kollagént, algás ásványi anyagokat, napraforgómagot, lenmagot, zabpelyhet, szezámmagot és növényi rostok keverékét tartalmazó kenyér teljes értékűnek, de egyben egészségesnek is tekinthető, mert sok értékes tápanyagot tartalmaz a szervezet számára megfelelő adagokban.
Érdemes a sima kenyér helyett COUNTRY BREAD-T használni?
Ha a közönséges kenyeret COUNTRY BREAD-re cseréli, számos előnnyel számolhat az emésztőrendszer munkájával, vagy az izmok és lágy szövetek állapotával kapcsolatban. Akár egyszerű ételek hozzáadásával, mint például krémek és lekvárok vagy sajtok és sonkák, könnyedén készíthet teljes értékű ételt.