Hozzáadás a kosárhoz
6990Ft
1 398 Ft / 100 ml
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 17 990 Ft-tól

  • Folyékony, koncentrált formula
  • Kényelem a mindennapi használat során
  • Nagy üveg – 500 ml-es, 20 adagot tartalmaz
  • 11 g hidrolizált kollagén adagonként
  • A Collagen Liquid C-, B6-, B12-vitamint, biotint és rezet is tartalmaz
  • A termék nem tartalmaz cukrot

Mi az a Collagen Liquid?

Folyékony kollagén, koncentrátum formájában, amelyet vízzel vagy közvetlenül fogyaszthatunk. A Nutrend kollagén frissítő narancs ízű és nem tartalmaz cukrot. A Collagen Liquid a fehérje szilárd része, hidrolizált kollagén formájában van, egyéb összetevők, beleértve a C-vitamint, amely támogatja a csontok, porcok és a megfelelő működését az erek épségét, valamint az immunrendszert. Az egészséges bőr, nyálkahártya és haj megőrzését a biotin biztosítja, a réz pedig segít az idegrendszer megfelelő működésében. A folyékony kollagén fogyasztása kiváló választás fizikailag aktív emberek számára, rendszeres edzés mellett, profi sportolóknak és mindazoknak, akik szeretnének gondoskodni a bőr és a haj egészséges megjelenéséről, a csontok és porcok jó állapotáról és az ízületek épségéről.

A maximális napi adag 25 ml, amely közvetlen fogyasztásra vagy vízzel hígítva történik. Használja étkezések között. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Használat előtt jól rázza fel! Felbontás után 10 °C-ot meg nem haladó hőmérsékleten tárolandó és 2 hónapon belül fel kell használni.

Íz: narancs
Tápérték:100 milliliter25 ml (1 adag)
hidrolizált szarvasmarha kollagén peptidek 44000 mg 11000 mg
C-vitamin 320 mg 80 mg
B6 vitamin 2,8 mg / 200%* 0,7 mg / 50%*
biotin 200 µg 50 µg
B12 vitamin 5 µg / 200%* 1,25 µg / 50%*
Réz 0,6 mg / 60%* 0,15 mg / 15%*
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: víz, hidrolizált szarvasmarha kollagén peptidek, savasságot szabályozó anyagok (citromsav, nátrium-citrát), aroma, l-aszkorbinsav, tartósítószerek (szorbinsav, nátrium-benzoát), édesítőszerek (aceszulfám k, szukralóz), piridoxin-hidroklorid, réz-glükonát, d-biotin, cianokobalamin

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2023 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből