Változat:
grapefruit
narancs
őszibarack
eper
Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
6190Ft
1 547 Ft / 100 g
és kosárhoz adás
 
INGYENES SZÁLLÍTÁS 18 190 FT-TÓL KÓD: FREE
19695 személy vásárolta meg ezt a terméket

  • Védi, táplálja és regenerálja a kötőszövetet

  • Védi az ízületeket, porcokat, inakat, szalagokat és csontszövetet

  • Gyorsabb felépülés


A kollagén fehérje (zselatin hidrolizátum) sokféle aminosav és peptidek forrása és amelyek részt vesznek a kollagén képződésében. Biztosítja a megfelelő fejlődést, táplálja és védi ízületi elemeket. Javítja a haj, a bőr és a körmök állapotát. A felhasznált készítmény 97%-a enzimatikusan beoltott zselatin hidrolizátum, amley magas biológiai értékű, könnyen emészthető, könnyen felszívódik és azonnal felhasználható a szervezetben.

A glükozamin a szervezetben glükózból készül. Kedvezően hat az ízületek mozgékonyságára és serkenti a kötőszövet szintézisét. Korlátozza a katabolikus folyamatokat az ízületi porcban. Részt vesz a szinoviális folyadék létrehozásában, amely lehetővé teszi az ízületek mozgását és védi az elemeket ízületi összehúzódás előtt. A glükozamin a kondroitin előfutára. A kondroitin-szulfát építi és regenerálja a kötőszövetet. A megfelelő szint biztosítása révén az étrendet kiegészítve, intenzíven védi a porcot a degeneráció ellen, amit tudományos kutatások is igazoltak.

A hialuronsav az ízületi folyadék intracelluláris tömegének fő összetevője, a porc. Hozzáadja a puhaságot, rugalmasságot és ragacsosságot. A hialuronsav molekula szerkezete még alacsony koncentrációban is számos vízmolekulát megköt a gél képződés során, növelve a kötőszövet külső nyomással szembeni ellenállását.

Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy szerves kénvegyület, amely természetesen előfordul a szervezetben. Részt vesz a kollagén rostok szerkezetének kialakításában. Tulajdonságainak antioxidáns köszönhetően, védi a sérült porcot a szabadgyökök ellen, miközben csökkenti a fájdalmat. Az MSM-ben lévő kén részt vesz a bázikus aminosavak szintézisében( l-metionin és az l-cisztein).

Az L-prolin nélkülözhetetlen a kollagén képződésében, felgyorsítja a sérült porcok regenerálódását, ill. a szalagokét.

A C-vitamin antioxidáns.

A D3-vitamin növeli a csontszövet kalciummal való telítettségét.

A kalcium a csontok alapvető építőköve.

A magnézium kalciummal kombinálva befolyásolja az idegrendszer és a csont-izomrendszer munkáját és stresszoldó is.

- Profilaktikusan: 1 x naponta 10 g, reggel éhgyomorra.
- Fokozott terhelés és kötőszövet degeneráció esetén: napi 1 x 20 g reggel éhgyomorra.

Íz:
Tápérték:100 gramm20 g (1 adag)
Kálcium 600 mg / 75%* 120 mg / 15%*
Magnézium 275 mg / 73%* 55 mg / 15%*
C vitamin 500 mg / 625%* 100 mg / 125%*
B6 vitamin 25 mg / 1786%* 5 mg / 357%*
D vitamin 38 µg / 750%* 7,5 µg / 150%*
Kondroitin-szulfát 750 mg 150 mg
Glükózamin-szulfát 1500 mg 300 mg
Kollagén fehérje 50000 mg 10000 mg
Metil-szulfonil-metán (MSM) 1500 mg 300 mg
Hialuronsav (nátriumsó) 100 mg 20 mg
L-prolin 2500 mg 500 mg
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: sertés kollagén hidrolizátum, maltodextrin, kalcium-glükonát, magnézium-glükonát, l - prolin, glükózamin-szulfát káliumsója (kagylóból), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, msm (metil-szulfonil-metán), kondroitin-szulfát, aroma, l - aszkorbinsav (c-vitamin), savanyúságot szabályozó anyag: almasav, csomósodást gátló szerek: kalcium-foszfát és szilícium-dioxid, édesítőszerek: aceszulfám k és szukralóz, hialuronsav (nátriumsó), naringin aroma, piridoxin-hidroklorid (b6-vitamin), kolekalciferol (d-vitamin)
Allergének: kagylófélék, szója, tej
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 201

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből