CSOKOLÁDÉ
VANÍLIA
Tápérték: 100 gramm 35 g (1 adag)
Tápérték
1471 kJ / 351 kcal
515 kJ / 123 kcal
zsír
<1,4 g
<0,5 g
ebből: telített zsírsavak
0,6 g
0,2 g
Szénhidrát
<1,4 g
<0,5 g
beleértve a cukrokat is
<1,4 g
<0,5 g
Rost
0 g
0 g
Fehérje
86 g
30 g
só
0,8 g
0,3 g
A vitamin
120 µg / 15%*
42 µg / 5%*
D vitamin
0,7 mg / 14857%*
0,3 mg / 6000%*
E vitamin
1,8 mg / 15%*
0,6 mg / 5%*
B1 vitamin
0,2 mg / 16%*
0,1 mg / 9%*
B2 vitamin
0,2 mg / 14%*
0,1 mg / 7%*
Niacin
2,3 mg
0,8 mg
Pantoténsav
0,9 mg / 14%*
0,3 mg / 5%*
B6 vitamin
0,2 mg / 14%*
0,1 mg / 7%*
Folsav
31 µg / 16%*
11 µg / 6%*
B12 vitamin
0,4 µg / 15%*
0,1 µg / 4%*
biotin
7,4 µg
2,6 µg
C vitamin
12 mg / 15%*
4,2 mg / 5%*
L-alanin
3,7 g
1,3 g
L-arginin
1,6 g
0,5 g
L-aszparaginsav
8,2 g
2,9 g
L-cisztein
1,6 g
0,5 g
L-glutaminsav
14 g
4,7 g
glicin
1 g
0,4 g
L-izoleucin
4,8 g
1,7 g
L-leucin
7,9 g
2,8 g
L-lizin
7,2 g
2,5 g
L-metionin
1,6 g
0,6 g
L-fenilalanin
2,2 g
0,8 g
L-prolin
4,1 g
1,4 g
L-szerin
3,4 g
1,2 g
L-treonin
5 g
1,8 g
L-triptofán
1 g
0,4 g
L-tirozin
1,9 g
0,7 g
L-valin
4,4 g
1,5 g
*RWS - referencia beviteli érték
97,5% fehérje izolátum tejsavó (tejből ), aromák, mogyoróliszt , (a mogyoróvaj ízéhez), savasságot szabályozó anyagok - citromsav, almasav, sűrítőanyagok - gumiarábikum, xantángumi, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, édesítőszerek - aceszulfám k, szukralóz, só, vitaminok (l-aszkorbinsav - c-vitamin, dl-alfa-tokoferil-acetát - e-vitamin, nikotinamid - niacin, d-biotin - biotin, retinil-acetát - a-vitamin, kalcium-d-pantotenát - pantoténsav, piridoxin-hidroklorid - b6-vitamin, kolekalciferol - d-vitamin, pteroilmonoglutaminsav - folsav, tiamin-mononitrát - b1-vitamin, riboflavin - b2-vitamin, cianokobalamin - b12-vitamin), emulgeálószer - lecitinek (szójából) , színezékek: karotinok (a), kármin (b), riboflavin (cg), e 150c (d), e 150d (e), e 133 (f)., (a)-(f) - a termék ízétől függően a felhasznált összetevő szimbóluma (a-f) a minimális eltarthatóság dátuma mellett található (minősítés előtt)., létesítményben készülttejből, tojásból, szójából, diófélékből, földimogyoróból (földimogyoróból), gluténtartalmú gabonafélékből, halból, rákfélékből, puhatestűekből származó összetevők felhasználásával.
tej, tojás, szójabab, diófélék, földimogyoró (földimogyoró), glutént tartalmazó gabonafélék, hal, kagylófélék, puhatestűek