Változat:
eper
vanília
Hozzáadás a kosárhoz
36790Ft
2 313 Ft / 100 g
és kosárhoz adás
 

Ingyenes szállítás 16 990 Ft-tól

3126 személy vásárolta meg ezt a terméket
  • 30 g ultra tiszta fehérje
  • Majdnem 9 g BCAA adagonként
  • Emésztőenzimeket tartalmaz
  • Az izomtömeg növekedéséért

A Platinum HydroWhey a valaha készült leggyorsabb, legtisztább és legkiválóbb tejsavófehérje. Világszínvonalú fehérjekiegészítő. Csak BCAA-val dúsított tejsavófehérje-hidrolizátumot tartalmaz. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a legjobb aminosavprofillal, a leggyorsabb felszívódási idővel és magas elágazó láncú aminosavtartalommal rendelkező terméket szeded.

Mi az a fehérje-hidrolizátum?

A WPH vagy tejsavóprotein-hidrolizátum, hasonlóan a WPI-hez és a WPC-hez, tej eredetű fehérje. Tejsavófehérje koncentrátumából vagy izolátumából nyerik a hidrolízis nevű technológiai eljárás során, amely a hosszú peptidláncokat rövidebbre bontja, amelyek gyorsabban emészthetők (a rendelkezésre álló hidrolizátumok azonban a hidrolízis mértékétől különböznek). Emiatt a WPH-t tartják a legjobb megoldásnak az edzés előtti időszakra. További előny a nagyon alacsony zsír- és tejcukortartalom, valamint a magas fehérjekoncentráció.

BCAA aminosavakban gazdag hidrolizátum:

A BCAA vagy elágazó láncú aminosavak, a fizikailag aktív emberek által használt legnépszerűbb étrendkiegészítők közé tartoznak. Ez annak köszönhető, hogy mind a mindennapi gyakorlat, mind a tudományos kutatások eredményei megerősítik jótékony hatásukat a sportra. A BCAA rövid elnevezés, az angol, agylánc aminosavak kifejezésből származik, amit mi "elágazó láncú aminosavak"-nak fordítunk. Az említett név, e vegyületek sajátos szerkezetéből adódik.

A BCAA-k közé tartozik: a leucin, az izoleucin és a valin, amelyek szintén az exogénnek nevezett esszenciális aminosavak csoportjába tartoznak, vagyis olyanok, amelyeket táplálékkal vagy étrendkiegészítő formájában kell bevinni, mert a szervezet önmagában nem képes ezeket előállítani. A BCAA-k , a többi fehérjeépítő aminosavakkal ellentétben – kémiai szerkezetűek, nem a májban, hanem elsősorban az izomszövetben metabolizálódnak

Íz:
Tápérték:100 gramm40 g (1 adag)
Tápérték 1486,314 kJ / 355 kcal 594,526 kJ / 142 kcal
zsírok 1 g 0,4 g
beleértve a telített savakat 0,25 g 0,1 g
Szénhidrát 4,75 g 1,9 g
beleértve a cukrokat is 1,5 g 0,6 g
Rost 1,75 g 0,7 g
Fehérje 75 g 30 g
1,25 g 0,5 g
Összetevők: hidrolizált tejsavófehérje izolátum [tejből] (87%) (emulgeálószer: lecitinek [szójából]), elágazó láncú aminosavak (l-leucin, l-izoleucin, l-valin, emulgeálószer: lecitinek), aromák [tejből], sűrítőanyag: karragén, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, almasav, nátrium-klorid, szín: répavörös, édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám k, ízfokozó: kálium-klorid, porított napraforgóolaj [tejből]
Allergének: tej, szója, glutént tartalmazó gabonafélék, tojás, földimogyoró, földimogyoró
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 20

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2023 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből