Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
-10% 1 990 Ft 1790Ft
9 Ft / 1 tabletta
A termék legalacsonyabb kiskereskedelmi ára az akciót megelőző 30 naponbelül: 1 790 Ft
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

30% Kedvezmény - DIÉTÁS ÉLELMISZER kategóriára
KÓD: LOVE
2967 személy vásárolta meg ezt a terméket
CYTRYNIAN MAGNEZU+B6
CSOMAGOLÁS: 180 TABLETTA, ADAGOK: 45, MAGNÉZIUM-CITRÁT: 200 MG, B6 VITAMIN: 5,6 MG
MIÉRT VÁLASSZUK A SFD MAGNESIUM CITRATE + B6(P-5-P)?

  1. SEGÍT AZ ELEKTROLIT-EGYENSÚLY FENNTARTÁSÁBAN
  2. HOZZÁJÁRUL A FÁRADTSÁG ÉRZÉSÉNEK CSÖKKENTÉSÉHEZ
  3. BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES FOGAK ÉS CSONTOK MEGTARTÁSÁT
  4. TÁMOGATJA A HELYES FEHÉRJE- ÉS GLIKOGÉN-ANYAGCSERÉT
  5. SZEREPET JÁTSZIK A SEJTOSZTÓDÁSBAN

Az SFD MAGNESIUM CITRATE + B6 (P-5-P) egy olyan étrendkiegészítő, amely magnézium-citrátot és B6-vitamint kombinál. Ezen összetevők kombinációja nagyon pozitív hatással lehet szervezetünkre.

A magnézium-citrát a citromsav és a magnézium sójának kombinációja. Nagyon jó oldhatóságot, stabilitást és biohasznosulást mutat, az egyik leggyakrabban ajánlott magnézium-kiegészítő. Használata szabályozza az izomfeszültséget, miközben megelőzi a görcsöket. Támogatja az immunrendszert, és hasznos az egészséges fogak és csontok megőrzésében. Támogatja az izmok megfelelő működését és az idegrendszer működését.

A B6-vitamin - P-5-P, azaz a piridoxal-5-foszfát aktív formája formájában koenzimként működik, segítve az enzimeket funkcióik ellátásában. A B6-vitamin használata támogatja a homocisztein metabolizmusát és a cisztein szintézisét, pozitív hatással van az idegrendszerre és a pszichológiai funkciókra is.

Az SFD MAGNESIUM CITRATE + B6 (P-5-P) egy olyan kiegészítő, amely a kiválóan felszívódó magnézium-citrát és a B6-vitamin tökéletes kombinációja. A két összetevő ilyen kombinációja akár 40%-kal növeli a hatóanyagok biohasznosulását, valamint lehetővé teszi a mikrotápanyagok megfelelő szállítását a szervezet szöveteibe, valamint az ásványianyagok homeosztázisának fenntartását.

HOGYAN SZEDJEM AZ SFD MAGNESIUM CITRATE + B6 (P-5-P)OT?
NAPI KÉTSZER, KÉT TABLETTÁT VEGYÉL BE VÍZZEL.

Ne haladja meg a napi 2 adagot (4 tabletta)!

Tápérték:4 kapszula / tabletta (1 adag)
Magnézium 200 mg / 53%*
B6 vitamin 5,6 mg / 400%*
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: citromsav magnézium sói (magnézium-citrát), térfogatnövelő: mikrokristályos cellulóz, keményítő, b6-vitamin (piridoxál-5-foszfát), csomósodást gátló szerek: szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói.
Allergének: glutént tartalmazó gabonafélék, tej, tojás, szója
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 24

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből