Diófélék és kakaó
Tápérték: | 100 gramm |
Tápérték
|
1754 kJ / 419 kcal
|
zsír
|
15 g
|
beleértve a telített zsírsavakat
|
1,9 g
|
Szénhidrát
|
58 g
|
beleértve a cukrokat is
|
14 g
|
Rost
|
12 g
|
Fehérje
|
9,2 g
|
só
|
0,4 g
|
E vitamin
|
6,5 mg / 54%*
|
Kálium
|
482 mg / 24%*
|
Tiamin (B1-vitamin)
|
0,2 mg
|
Foszfor
|
290 mg / 41%*
|
Magnézium
|
100 mg / 27%*
|
Cink
|
2,1 mg / 21%*
|
Réz
|
0,4 mg / 37%*
|
Mangán
|
1,2 mg / 60%*
|
vas
|
4,6 mg / 33%*
|
többértékű alkoholok (poliolok)
|
7,8 mg
|
*RWS - referencia beviteli érték
gabonapehely 47,8% (teljes kiőrlésű zab 31,6%, árpapehely), mazsola (mazsola, gyapotmagolaj és/vagy napraforgóolaj és/vagy repceolaj), édesítőszerek: maltitok, dió 8% (mogyoró, mandula), napraforgóolaj, szárított datolya, liszt (árpa, kukorica), oldható kukorica rost, csökkentett zsírtartalmú kakaó 2,5%, tengeri só, aromák, fahéj
tej, szója, földimogyoró, glutént tartalmazó gabonafélék (zab, búza, árpa)