Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
-15% 10 690 Ft 9090Ft
75 Ft / 1 tabletta
A termék legalacsonyabb kiskereskedelmi ára az akciót megelőző 30 naponbelül: 9 090 Ft
Mennyiség:
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

30% Kedvezmény - DIÉTÁS ÉLELMISZER kategóriára
KÓD: LOVE
30591 személy vásárolta meg ezt a terméket
BEAUTYROSE
KISZERELÉS: 120 TABLETTA, ADAGMENNYISÉG: 60, HIDROLIZÁLT KERATIN (Cynatine® HNS): 500 MG
MIRE VALÓ A BEAUTYROSE?


  1. SZÉP BŐR, HAJ ÉS KÖRMÖK
  2. SZABADALMAZTATÍOTT KERATINT – CYNATINE NHS-T TARTALMAZ
  3. MEZEI ZSURLÓ-, BAMBUSZ- ÉS CSALÁNKIVONATTAL
  4. A SZÉPSÉGHEZ VEZETŐ ÚT
Miért különleges termék a BEAUTYROSE?

Ez nem egy hagyományos étrend-kiegészítő, hanem professzionális, ápoló hatású tápláló kozmetikum, amely belülről segít megőrizni bőrünk, hajunk és körmeink optimális állapotát. Többek között, egy amerikai-francia gyártó szabadalmaztatott és Cynatine NHS néven bejegyzett, magas biohasznosulású keratint is tartalmaz.

A keratin hajunkban természetesen előforduló fehérje, mely a bőrnek és a körmöknek is építőanyaga, szerkezetüket kellőképpen erőssé, sérüléssel szemben ellenállóvá teszi.

A megfelelő tápanyagellátás kulcsfontosságú ragyogóan szép arcbőrünk állapota, bőrünk feszessége, erős körmeink és hajunk szempontjából. Oly sok nő számára ez a szépség meghatározása. A BEAUTYROSE segít elérni a ragyogó szépség minden előnyét.

Nem egyszerű feladat egy olyan kiegyensúlyozott étrend összeállítása, amely biztosítja számunkra az összes szükséges tápanyagot. A nagy mértékben feldolgozott élelmiszerből sok értékes mikroelem és makroelem hiányzik. És éppen ezeknek a hiánya okozhat, például, töredező körmöket, száraz bőrt, ráncokat vagy hajhullást. Ilyen esetben sokan a regeneráló krémeket, balzsamokat, sampont és maszkokat választják. Orvosesztétikai kezelések is jót tehetnek. Gyakran azonban nincs meg a kulcsfontosságú összetevő – azaz, hogy „belülről” gondoskodjunk magunkról. Ezt a problémát oldja meg a BEAUTYROSE.

Ekkor érkeznek segítségként a tápláló kozmetikok.

Mik azok a tápláló kozmetikumok?

A nutrikozmetikum szó a nutrition (táplálkozás) és comsmetics (kozmetikumok) szavak összekapcsolásából alakult ki. Nutrikozmetikumnak számítanak, például, a meghatározott hatóanyagokat tartalmazó, többnyire kapszula és tabletta formátumú étrend-kiegészítők. Ide tartoznak a vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok, aminosavak, fehérjék és gyógynövény kivonatok.

Kinek ajánljuk a BEAUTYROSE készítményt?

A BEAUTYROSE olyan nőknek készült, akik szeretnének javítani hajuk állapotán (száraz haj, töredező végek, hajhullás esetén), körmük állapotán (töredező, repedező körmök esetén) és bőrük állapotán (ráncok és szem alatti szarkalábak esetén). Remek öregedésgátló étrend-kiegészítő, mely megfelelően hosszú időn keresztül történő használat esetén segít lelassítani a ráncok kialakulását és a bőr rugalmasságának csökkenését.

Remek öregedésgátló étrend-kiegészítő, mely megfelelően hosszú időn keresztül történő használat esetén segít lelassítani a ráncok kialakulását és a bőr rugalmasságának csökkenését. Tökéletes étrend-kiegészítő olyan nők számára, akik szeretnék lelassítani az öregedési folyamatot – vagyis mindannyiunk számára :-)

MIKOR AJÁNLOTT A BEAUTYROSE FOGYASZTÁSA?
FOGYASSZON EGY ADAG (2 TABLETTA) TERMÉKET NAPI 2-SZER, REGGEL ÉS DÉLUTÁN ÉTKEZÉS UTÁN, SOK VÍZZEL! NAPI 2 ADAGNÁL (4 TABLETTÁNÁL) NE FOGYASSZON TÖBBET!
Tápérték:4 kapszula / tabletta (1 adag)
Cynatine® HNS (hidrolizált keratin) 500 mg
MSM 250 mg
Mezei zsurló kivonat 100 mg
ebből szilícium-dioxid 7 mg
Közönséges csalán kivonat 75 mg
ebből polifenolok 3 mg
Bambusz kivonat 50 mg
ebből szilícium-dioxid 35 mg
Cholina 50 mg
Inozitol 50 mg
L-cisztein 10 mg
C vitamin 60 mg / 75%*
E vitamin 20 mg / 167%*
Cink 10 mg / 100%*
biotin 2500 µg
Réz 1 mg / 100%*
A vitamin 780 µg / 98%*
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: cynatine® hns (hidrolizált keratin), térfogatnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz, metil-szulfonil-metán (msm), zsurló gyógynövény kivonat equisetum arvense, csalánlevél kivonat urtica dioica, e-vitamin (d-alfa-tokoferol), c-vitamin (l-aszkorbinsav), bambuszrügy kivonat bambusa vulgaris, cink-citrát, kolin-bitartarát, inozitol, tabletta bevonat: kitozán, a-vitamin (retinil-acetát), csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid, l-cisztein, réz(ii)-szulfát, d-biotin, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 44

Ügyfelek véleményei

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből