Íz:
málna - erdei szamóca
mango maracuja
narancs
Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
-10% 9 510 Ft 8590Ft
2 863 Ft / 100 g
A termék legalacsonyabb kiskereskedelmi ára az akciót megelőző 30 naponbelül: 8 590 Ft
és kosárhoz adás
 

Ingyenes szállítás 18 990 Ft-tól

30% Kedvezmény - DIÉTÁS ÉLELMISZER kategóriára
KÓD: LOVE
147738 személy vásárolta meg ezt a terméket

Legérdekesebb vélemény:

przez [email protected]
Ellenőrzött vásárlás

Nagyon finom íze van, jól oldódik a vízben. Szerintem még fogok vásárolni! Málna szőlő ízesítésben vettem, bár a dobozán málna vad szamóca van ráírva angolul. De a szőlőt ki lehet érezni belőle, mindegy is a lényeg, hogy finom!

Hasznos volt ez az értékelés? 1 0
COLLAROSE
KISZERELÉS: 300 G, ADAGOK: 50, SZABADALMAS VERISOL® KOLLAGÉN: 5000 MG,
MIÉRT KÜLÖNLEGES A COLLAROSE ?

  1. GYÖNYÖRŰ ÉS RUGALMAS BŐR
  2. KEVESEBB RÁNC
  3. CELLULIT CSÖKKENTÉS
  4. EGÉSZSÉGES ÉS ERŐS KÖRMÖK
  5. ERŐS ÉS FÉNYES HAJ

COLLAROSE A COLLAROSE egy kivételesen kifinomult étrend-kiegészítő, amely minden olyan nő számára készült, aki törődik bőrük, hajuk és körmük szépségének és egészséges megjelenésével. Ha Ön a hölgyek ebbe a csoportjába tartozik, nem hagyhatja ki a VERISOL® kollagén peptideket tartalmazó ALLDEYNN COLLAROSE termékcsaládot VERISOL®.

Bár az évek során a szépségről elsősorban a különféle kozmetikumok segítségével javítottak, a tudományos kutatások egyértelműen azt mutatják, hogy a sérült haj, a vékony letört köröm, valamint a bőr ápolása érdekében, mindenekelőtt ügyelni kell bizonyos vegyületek jelenlétére az étrendben.

Hogyan fejti ki hatását a COLLAROSE?

A test tápláltsági állapota az összes szövet állapotát tükrözi, a testen kívül és belül egyaránt. A szervezetet felépítő fő fehérje a kollagén, amelynek termelése az élelmiszerekben található aminosavaktól és a C-vitamintól függ.

A tudósok megfigyelték, hogy kollagén hiányában ennek a vegyületnek a természetes szintézise is csökken. Ez vonatkozik például a vegán étrendet folytatókra, mivel a kollagén elsősorban az emlős porcokban és halcsontokban található [1].

Az ALLDEYNN COLLAROSE egy olyan formula, amely sokféleképpen hat a kollagéngazdaságra. Négy hatóanyagot tartalmaz, amelyek közül kettő közvetlenül, kettő pedig közvetetten hat. A legfontosabbak a bioaktív kollagén peptidek, amelyeket a GELITA gyógyszergyár állít elő.

C-vitaminnal, biotinnal és hialuronsavval támogatott kollagén

A kollagén peptideket a kollagén részleges lebontása révén nyerik, ezért gyorsan felszívódnak az emésztőrendszerből, és könnyen hozzáférhetők olyan szövetekhez, mint a bőr, a haj, a köröm, de az inak, porcok, izmok, szervek és erek is. Ezenkívül a COLLAROSE tartalmaz C-vitamint, amely közvetlenül részt vesz a szervezet kollagéntermelésében, biotint (B7-vitamin), amely részt vesz a bőrsejtek termelésében, és hialuronsavat, amely erősen megköti a vizet?

C vitamin

Csak megfelelő mennyiségű C-vitaminnal képes a szervezet hatékonyan és eredményesen kollagént termelni. Emellett a C-vitamin nagy hatással van a kollagénrostok végleges formájára, helyes és erős szerkezetére, valamint erős antioxidáns hatással rendelkezik.

Biotin

A biotin más néven H-vitamin vagy B7-vitamin. ifjúsági vitaminnak is nevezik. Több energiát ad nekünk, szabályozza a hangulatot és javítja a C-vitamin felszívódását. Egyedülálló B-vitamin, amely pozitív hatással van egészségünkre és életünk minőségére. Bár a biotinnak sokféle funkciója van, kétségtelenül a legnépszerűbb hatása a haj, a bőr és a köröm állapotára gyakorolt hatás.

Hialuronsav

A hialuronsav egy szerves vegyület, amely minden élő szervezetben jelen van. Higroszkópos tulajdonságokkal rendelkezik, vagyis olyanok, amelyek lehetővé teszik a víz megkötését. Egy molekula hialuronsav akár 250 molekula vizet is képes megkötni. Az életkor előrehaladtával a hialuronsav mennyisége csökkenni kezd, így elveszti vízmegkötő képességét és megjelennek az első ráncok.

Mire jó a COLLAROSE?

A VERISOL® peptidek jelenléte a COLLAROSE-ban hatással van a test külső szöveteire, és így az emberi megjelenésre is, amit tudományos kísérletek igazoltak.

Az 1-6 hónapig tartó vizsgálatokban, amelyekben 2,5-5 g kollagén peptidet használtak, a bőr rugalmasságának növelése, a szem körüli ráncok ellaposodása, a narancsbőr láthatóságának csökkenése, a köröm növekedésének felgyorsítása a csökkenéssel károsodásra való érzékenységükben [2, 3, 4, 5]. Mindez annak köszönhető, hogy a bioaktív peptidek fogyasztása következtében felerősödik a kollagéntermelés..

Ránctalanítás

Két tudományos folyóiratban publikált kísérletben számoltak be a VERISOL® -lal a bőr minőségének javulásáról. 45-65 év közötti nők csoportjában mérték a ráncok kollagén peptidekkel történő csökkenését, a hatás 4 hét pótlás után volt látható. Egy másik kutatási projektben a bőr rugalmasságának változásait figyelték meg. A résztvevők 35-55 év közötti nők voltak. Az első hatásokat itt is megfigyelték 4 hét után.

A kollagén a bőrt építő fő fehérje, ezért termelésének fokozása a szervezetben a bőr mély rétegeinek megerősödéséhez és feltöltéséhez, valamint a bőr külső felületének rugalmasságának növeléséhez vezet. Ennek köszönhetően a pótlás nemcsak a bőr öregedésének gátlásában, hanem az UV-sugarak vagy a fizikai károsodások elleni védekezésben is hasznos lehet.

Cellulit enyhítése

A kollagén hatékonyságát a narancsbőr enyhítésében 25 feletti BMI-vel rendelkező nőknél értékelték. 3 hónap elteltével szubjektív javulást tapasztaltak a bőr rugalmasságában és megjelenésében. Ígéretes megfigyelések ezek, mert a túlzott narancsbőr sok ember számára kínos. A szövetekben specifikus vázat létrehozó fehérje, a kollagén szintézisének fokozása enyhítheti a narancsbőr hatását azáltal, hogy csökkenti a túl laza bőrrészek elváltozását. Emellett a szervezetben a kollagén elérhetőségének növelése a szövetek hidratáltságának javulását eredményezheti, ami a narancsbőr szempontjából is előnyös.

Köröm erősítés

A 26 és 50 év közötti nők körében a körmök minőségének javulását, azaz törékenységének csökkenését figyelték meg. Ebben az esetben a megfigyeléseket hosszabb ideig, 6 hónapig végezték. Bár a körmök sejtszinten különböznek a bőrtől, mindkét típusú szövet I-es típusú kollagénből áll.

A kollagéntermelés fokozásával felgyorsul a szövetek újjáépítése, így a körmök nemcsak ellenállóbbá válhatnak a sérülésekkel szemben, hanem gyorsabban is nőhetnek. A körmökről a tápláltsági állapoton keresztül érdemes vigyázni, mert egyes betegségek esetén az első tünetek megjelenhetnek rajtuk.

A haj szerkezetének javítása

Szintén hat hónapig tartott a vizsgálat, amelyben a bioaktív kollagén peptidek hajszerkezetre gyakorolt jótékony hatását vették észre. Ebben a kísérletben 39-75 éves nők vettek részt. A kollagén hatása a hajra már a szőrtüszőben kezdődik, ami gyorsabban vastagítja a hajat. További előny itt a kollagén bőrsejtek felé hidratáló tulajdonságai, aminek köszönhetően a fej felülete kevésbé érzékeny a kiszáradásra.

Szív- és érrendszeri betegségek megelőzése

Érdekes módon azt találták, hogy a kollagénnek van némi megelőző potenciálja is az általános egészség szempontjából. A hiperlipidémiával vagy magas vérnyomással kapcsolatos paraméterek csökkentéséről van szó [7].

Ezek a betegségek károsítják az erek falát, amelyek más lágy szövetekhez hasonlóan kollagénből állnak. Idővel károsodáshoz és életveszélyes szív- és érrendszeri eseményekhez vezetnek. Főleg a gyulladásos faktorokban gazdag helytelen táplálkozást, valamint a dohányzást okolják, ami gátolja a kollagén termelődését és károsítja annak szerkezetét.

Melyik COLLAROSE-t válasszam?

Az ALLDEYNN termékcsalád COLLAROSE fizikai formáinak széles választékának köszönhetően könnyen kiválaszthatja az igényeinek megfelelő terméket. Mindegyik VERISOL® peptideket és kiegészítő potenciállal rendelkező adalékokat tartalmaz, azaz C-, B7-vitamint és hialuronsavat. Választhatsz frissítő ízű port, mely normál (marha) és vegetáriánus (hal) változatban is kapható, illetve kapszulákat is a könnyebb adagolás érdekében, vagy sietve bárhol elfogyasztható shot-ot (80 ml) is.

MIKOR AJÁNLOTT A COLLAROSE FOGYASZTÁSA?
OLDJON FEL EGY ADAGOT (1 ADAGOLÓKANÁL 6G) 150-200 ML MELEG VÍZBEN, KEVERJE ÖSSZE, HAGYJA NÉHÁNY PERCIG TELJESEN FELOLDÓDNI, MAJD IGYA MEG. NE LÉPJE TÚL A NAPI 1 ADAGOT. .

Források:

1. Karlic, H., Schuster, D., Varga, F., Klindert, G., Lapin, A., Haslberger, A., & Handschur, M. (2008). Vegetarian diet affects genes of oxidative metabolism and collagen synthesis. Annals of nutrition & metabolism, 53(1), 29–32. https://doi.org/10.1159/000152871

2.Proksch, E., Schunck, M., Zague, V., Segger, D., Degwert, J., & Oesser, S. (2014). Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis. Skin pharmacology and physiology, 27(3), 113–119. https://doi.org/10.1159/000355523

3.Hexsel, D., Zague, V., Schunck, M., Siega, C., Camozzato, F. O., & Oesser, S. (2017). Oral supplementation with specific bioactive collagen peptides improves nail growth and reduces symptoms of brittle nails. Journal of cosmetic dermatology, 16(4), 520–526. https://doi.org/10.1111/jocd.12393

4.Schunck, M., Zague, V., Oesser, S., & Proksch, E. (2015). Dietary Supplementation with Specific Collagen Peptides Has a Body Mass Index-Dependent Beneficial Effect on Cellulite Morphology. Journal of medicinal food, 18(12), 1340–1348. https://doi.org/10.1089/jmf.2015.0022

5.Proksch, E., Segger, D., Degwert, J., Schunck, M., Zague, V., & Oesser, S. (2014). Oral supplementation of specific collagen peptides has beneficial effects on human skin physiology: a double-blind, placebo-controlled study. Skin pharmacology and physiology, 27(1), 47–55. https://doi.org/10.1159/000351376

6.García-Coronado, J. M., Martínez-Olvera, L., Elizondo-Omaña, R. E., Acosta-Olivo, C. A., Vilchez-Cavazos, F., Simental-Mendía, L. E., & Simental-Mendía, M. (2019). Effect of collagen supplementation on osteoarthritis symptoms: a meta-analysis of randomized placebo-controlled trials. International orthopaedics, 43(3), 531–538. https://doi.org/10.1007/s00264-018-4211-5

7.Jalili, Z., Jalili, F., Moradi, S., Bagheri, R., Moosavian, S. P., Naeini, F., Mohammadi, H., Mojtaba Ghoreishy, S., Wong, A., Travica, N., Hojjati Kermani, M. A., & Jalili, C. (2023). Effects of collagen peptide supplementation on cardiovascular markers: a systematic review and meta-analysis of randomised, placebo-controlled trials. The British journal of nutrition, 129(5), 779–794. https://doi.org/10.1017/S0007114522001301

Oldjon fel egy adagot (1 adagolókanál 6g) 150-200 ml meleg vízben, keverje össze, hagyja néhány percig teljesen feloldódni, majd igya meg. Ne lépje túl a napi 1 adagot.

VERISOL® is a registered trademark of Gelita AG.

Íz:
Tápérték:6 g (1 adag)
VERISOL® B kollagén hidrolizátum 5000 mg
C vitamin 120 mg / 150%*
Hialuronsav 30 mg
biotin 2500 µg
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: verisol® szarvasmarha kollagén hidrolizátum, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, c-vitamin (l-aszkorbinsav), aromák, stabilizátor: akácgumi, édesítőszer: szukralóz, cékla por, nátrium-hialuronát, d-biotin
Vélemények száma az Ön nyelvén: 1
Más nyelvű vélemények száma: 284

Ügyfelek véleményei

16.06.2023 által [email protected]
Ellenőrzött vásárlás

Nagyon finom íze van, jól oldódik a vízben. Szerintem még fogok vásárolni! Málna szőlő ízesítésben vettem, bár a dobozán málna vad szamóca van ráírva angolul. De a szőlőt ki lehet érezni belőle, mindegy is a lényeg, hogy finom!

Hasznos volt ez az értékelés? 1 0

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből