ALLDEYNN WHEYROSE egy teljes értékű fehérjeital, amelyet a márkás Digezyme® emésztőenzim-formulával egészítettek ki. A fehérjekiegészítő alapja a Whey Protein Concentrate – tejsavófehérje-koncentrátum laktóz nélkül.
WHEYROSE egy olyan fehérje, amelyet mindazok számára hoztak létre, akik nehezen tolerálnak más fehérje-kiegészítőket.
Próbálja ki a WHEYROSE a legkelendőbb ízekben:
- fehér csokoládé fagyasztva szárított málnadarabokkal,
- csokoládé cseresznye fagyasztva szárított cseresznye darabokkal,
- vanília és áfonya fagyasztva szárított áfonya darabokkal,
- mogyoróvaj himalájai sóval és cukormentes sütidarabkákkal,
- keksz cukormentes kekszdarabkákkal és még sok mással!
MIÉRT ALLDEYNN WHEYROSE?
AZ EMÉSZTÉS TÁMOGATÁSA DIGEZYME®
Digezyme® az amerikai Sabinsa laboratórium által szabadalmaztatott emésztőenzim-komplexum, amely amilázt, cellulázt, lipázt, laktázt és proteázt tartalmaz. Az emésztőenzimek segítenek a makromolekulákat kisebb összetevőkre bontani, így az élelmiszerek összetevői és a tápanyagok WHEYROSE, még jobban tudok asszimilálódni.
TÁMOGATJA AZ ATLETIKUS TESTALKAT KIALAKULÁSÁT
A fehérje a napi étrend alapvető makroösszetevője, és a szervezetben építő funkciót tölt be - hozzájárul a az izomtömeg növekedése és megőrzése, miközben elősegíti a csontok egészségét [1].
Az elegendő fehérje bevitele különösen fontos a sportolók és minden aktív ember számára. Ha Önt a fizikai aktivitás nagyobb előnyei érdeklik, és célja, hogy szép, sportos testalkatot alakítson ki, akkorWHEYROSE az ideális termék az Ön számára.
Edzés, diéta és fehérje táplálkozás WHEYROSE hogy segítsünk a sikerben és az alakra vonatkozó céljaid elérésében!
NÉHÁNY SZÓ A LAKTÓZRÓL ÉS A LAKTÓZINTOLERANCIÁRÓL...
Ez egy glükóz- és galaktózmolekulákból álló tejcukor. A laktóz természetes módon a tehéntejben fordul elő, és 100 grammonként 4,6-4,9 g-ot tartalmaz. A tejcukor számos más termékben is megtalálható, például: fagylaltban, kefirben, íróban, fehér sajtban, tejszínben vagy natúr joghurtban. A laktóz csecsemőkorban nélkülözhetetlen. Az emésztéséért felelős enzim a laktáz, amelynek aktivitása az emberi fejlődés későbbi szakaszaiban csökken, ami laktózintoleranciához és emésztési problémák kialakulásához vezet.
A laktózintolerancia manapság nagyon gyakori betegség, amely akkor válik aktívvá, ha a szervezetben a laktáz - a laktóz lebontásához szükséges enzim - hiánya áll fenn. Az intolerancia kellemetlen gyomor-bélrendszeri tünetekben nyilvánul meg. A laktózintoleranciában szenvedő emberek többek között erre panaszkodnak: Hányinger, hasi fájdalom, puffadás és kólika.