Hozzáadás a kosárhoz
7690Ft
Mennyiség:
 

Ajándék Magic Hearts + 25% kedvezmény
kód: HEART

3-CREATINE MALATE XTRACAPS
KISZERELÉS: 360 CAPS, ADAGOK SZÁMA: 45, KREATIN-MALÁT: 4500 MG

MIÉRT FOGYASZD A 3-CREATINE MALATE XTRACAPS KÉSZÍTMÉNYT?

 1. LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ KREATIN-MALÁT KAPSZULA FORMÁBAN
 2. KREATIN ÉS ALMASAV KOMBINÁCIÓJA
 3. TÖKÉLETESÍTETT KREATIN KÉSZÍTMÉNY
 4. HOZZÁADOTT TAURINNAL ÉS B6 VITAMINNAL
 5. NÖVELI AZ IZOMERŐT ÉS AZ ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGET RETENCIÓS HATÁS NÉLKÜL
 6. SERKENTI AZ IZOMTÖMEG-NÖVELÉST
 7. MAGAS ANABOLIKUS ÉS KATABOLIKUS AKTIVITÁS
 8. FELGYORSÍTJA AZ EDZÉS UTÁNI REGENERÁLÓDÁST
 9. KÉNYELMES KAPSZULÁK A KÖNNYEBB ADAGOLÁS ÉRDEKÉBEN
 10. BÁRMILYEN SZINTŰ SPORTOLÓKNAK AJÁNLOTT
 11. TÖBB ERŐ ÉS TÖBB ISMÉTLÉS
 12. AKÁR 45 ADAG

Mi az a kreatin-malát?

A 3-CREATINE MALATE XTRACAPS reatinrészecskék és almasav kombinációjából áll. Ezt a formát sokkal jobb oldhatóság jellemzi, mint a klasszikus monohidrátot. A kreatin-malátot fogyasztók szerint támogatást nyújt a testsúlyépítésben és az izomerő építésében, retenciós hatás nélkül. Szívesen alkalmazzák állóképességi sportokban, testépítésben a csökkentési fázisban, illetve küzdősportokban.

3-CREATINE MALATE XTRACAPS – Hatékony működés!

A 3-CREATINE MALATE XTRACAPSalkalmazásakor megnő az izmokban a foszfokreatinok formájában rendelkezésre álló kreatintartalék, ez az edzések alatt az adott gyakorlat többszöri ismétlését teszi lehetővé. Az izomsejtek mitokondriumaiba bejutott kreatin először foszfokreatinná alakul, ezután szervezetünkben ez lesz felelős az ATP szállításáért. Következésképpen lehetővé teszi az edzés magas intenzitásának fenntartását, különösen erőnléti és állóképességi edzések esetén. Az ALLNUTRITION 3-CREATINE MALATE fogyasztásával az anabolikus hatásnak köszönhetően felgyorsítható a test zsírmentes izomtömegének növelése, és csökkenthető az izomszövetek lebomlása (katabolizmus). Taurin – jellemzők

Taurin – jellemzők

A taurin sokoldalú aminosav, egyik alapvető tulajdonsága, hogy segíti az izmok edzés utáni regenerálódását. Ezért is van taurin a3-CREATINE MALATEösszetevői között.

Ezenkívül a taurin a glutaminhoz hasonlóan antikatabolikus hatású. Mindkét anyag nitrogént tárol és szállít, a nitrogén pedig kulcsfontosságú szerepet tölt be a sérült izmok edzés utáni helyreállításában. Ennek köszönhetően a szövetek önmagukban is képesek fehérjéket termelni szerkezetük helyreállításához, és nem lesz szükség arra, hogy lebomló izomfehérjékből származó aminosavakat használjanak fel. A katabolizmus folyamata így lelassul, a szervezet regenerálódása pedig veszteségmentes lesz.

3-Creatine Malate – adagolás

Egymásnak ellentmondó elméletek keringenek arról, hogy milyen adagolásban optimális a kreatin. Az elfogadottak szerint a kreatin napi adagja 5–10 g. Ez azt jelenti, hogy ennél nagyobb mennyiség nem szívódik fel, a kisebb mennyiség pedig hatástalan? A válasz: nem. Meglehetősen érdekes gyakorlat a „telítési fázis” bevezetése, ami arról szól, hogy 3–7 napig napi 15–30 g kreatin bevitele ajánlott. Így a kreatin szintje gyorsan megnő az izmokban. A „telítési fázis” után már fenntartás céljából kisebb adagok, napi 2–5 g bevitele javasolt.

MIKOR AJÁNLOTT AZ ALLNUTRITION 3-CREATINE MALATE XTRACAPS FOGYASZTÁSA?

NAPI 1 ADAG AJÁNLOTT. 1 ADAG 4 KAPSZULÁT JELENT

Napi 1 adag ajánlott. 1 adag 4 kapszulát jelent. Edzési napok: Egy adag közvetlenül edzés előtt. Edzésmentes napok: Egy adag reggel ébredéskor. Étrend-kiegészítő. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet, elsősorban edzést végző személyeknek készült. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget! Figyelem! Használat után mindig zárd vissza a csomagolást! Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.

Tápérték:1 kapszula/tabletta4 kapszula / tabletta (1 adag)
Kreatin-malát 1125mg 4500mg
ebből kreatin 843,75mg 3375mg
Taurin 124,5mg 498mg
B6 vitamin 0,5mg / 35,71%* 2mg / 142,86%*
*RWS - referencia beviteli érték
Összetevők: 90% kreatin-malát, 9,96% taurin, piridoxin-hidroklorid - b6-vitamin, zselatin kapszulahéj
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 33

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2022 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből