Hozzáadás a kosárhoz
5840Ft
Mennyiség:
 

Ajándék NUTLOVE MILKY COOKIE + 22% kedvezmény
KÓD: COOKIE

ALMOND CREAM
  1. ÍZLETES, SIMA MANDULAKRÉM ROPOGÓS MANDULADARABOKKAL
  2. DELICIOUS LINE TERMÉKCSALÁD A MÉG MAGASABB IGÉNYŰEK SZÁMÁRA
  3. EGYETLEN ÖSSZETEVŐJE A PÖRKÖLT MANDULA
  4. HOZZÁADOTT CUKROT, SÓT, PÁLMAOLAJAT NEM TARTALMAZ
  5. REMEKÜL ILLIK AZ EGÉSZSÉGES PÉKSÜTEMÉNYEKHEZ ÉS DESSZERTEKHEZ
  6. GASZTRONÓMIAI FELHASZNÁLÁSRA TÖKÉLETES
  7. ILLATOS ÉS TÁPLÁLÓ VAJ
  8. MINDENKINEK AJÁNLJUK
  9. CSOMAGOLÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN KANÁLLAL KÖNNYEN FOGYASZTHATÓ

MI AZ A DELICIOUS LINE?

Az Almond Cream krém magas rosttartalmú fehérjeforrás. A fehérje alapvető tápanyag, amely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Az ALLNUTRITION Almond Cream sok zsírsavat, kalciumot, káliumot, vasat és mangánt tartalmaz. Foszforforrás, rézforrás és E-vitamin forrás.

Mandula – jellemzők

A mandula tápértékét a nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavtartalmának, kálium-, magnézium- és antioxidáns-tartalmának, illetve niacintartalmának (PP) és a fiatalság vitaminjaként ismert E-vitamin tartalmának köszönheti. Mivel gazdag ezekben az alkotóelemekben, támogatja a keringési rendszert és az agyműködést, segít sportolóknak, hogy kiemelkedő eredményeket érjenek el, és megkönnyíti a hatékony fogyókúrázást. Nem hiába nevezik a mandulát a diófélék királyának! Nézd meg, hogyan javít az Ön közérzetén!.

ALMOND CREAM az aktív életet élők számára

A mandula a sportolók étrendjének kötelező eleme, mivel jó növényi fehérje forrás és E-vitamin forrás, és megköti a nagyfokú fizikai aktivitás során keletkező szabadgyököket. A mandula kiváló kalciumforrás (kb. 269 mg / 100 g) – a kalcium elengedhetetlen ahhoz, hogy a csontok és az idegi funkciók megfelelő állapotban legyenek, a sportolók számára pedig mindkettő kulcsfontosságú. Még fontosabb, hogy bizonyos vizsgálatok kimutatták, hogy a mandulából származó kalcium emészthetősége magas, és a mandula részben fedezheti a vegán étrendet követő sportolók kalciumszükségletét.

Diók és magvak közül a mandula magas növényifehérje-tartalmával (kb. 21 g / 100 g) is kitűnik, amelyre a fizikailag aktív embereknek fokozott igényük van, emellett rosttartalma is kiemelkedő. A mandulában jelen lévő niacin pedig megelőzi a fáradtságérzetet. A mandula magnéziumtartalma befolyásolja az anyagcserét, növeli a stressztűrő-képességet, megakadályozza az izomgörcsöt. A gyomorműködés zavarai drámaian befolyásolják az eredményeket, ezért a sportolók szívesen választanak rostban gazdag élelmiszereket, így a mandulát. A mandulával bevitt kalória igazi energialöket!

Mandulakrémünk nem tartalmaz adalékanyagokat, így a stabilizálás céljából hozzáadott hidrogénezett zsiradékot tartalmazó élelmiszerekkel szemben nem tartalmaz transz-zsírsavakat. Az ALLNUTRITION Almond Cream nem tartalmaz sót, hozzáadott pálmaolajat, illetve hozzáadott cukrot. A mogyorókrém az egészséges étrend nagyon értékes kiegészítője, bárki számára ajánlott.

Ajánlott adagolás

Egyéni szükségletek szerint. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Javasolt a kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód. A termék bármelyik összetevőjével szembeni érzékenység esetén nem szabad fogyasztani! Mandulatartalmú, és emellett lehetnek benne más diófélék, szezám, szója, glutén, rákfélék, illetve tojás. 6-18ᵒC közötti hőmérsékleten, kisgyermekektől elzárva tartandó.

Íz: Sima
Tápérték:100 gramm25g (1 adag)
Tápérték 2746,541kJ / 656kcal 686,635kJ / 164kcal
zsír 52g 13g
Telített zsírsavak 4,7g 1,175g
Szénhidrát 21g 5,25g
ebből cukrok 4,2g 1,05g
Rost 13g 3,25g
Fehérje 20g 5g
0,01g 0,002g
Összetevők: 100% pörkölt mandula
Vélemények száma az Ön nyelvén: 0
Más nyelvű vélemények száma: 36

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2022 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből