- ÍZLETES, SIMA MANDULAKRÉM ROPOGÓS MANDULADARABOKKAL
- DELICIOUS LINE TERMÉKCSALÁD A MÉG MAGASABB IGÉNYŰEK SZÁMÁRA
- EGYETLEN ÖSSZETEVŐJE A PÖRKÖLT MANDULA
- HOZZÁADOTT CUKROT, SÓT, PÁLMAOLAJAT NEM TARTALMAZ
- REMEKÜL ILLIK AZ EGÉSZSÉGES PÉKSÜTEMÉNYEKHEZ ÉS DESSZERTEKHEZ
- GASZTRONÓMIAI FELHASZNÁLÁSRA TÖKÉLETES
- ILLATOS ÉS TÁPLÁLÓ VAJ
- MINDENKINEK AJÁNLJUK
- CSOMAGOLÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN KANÁLLAL KÖNNYEN FOGYASZTHATÓ
Az ALLNUTRITION ALMOND CREAM krém magas rosttartalmú fehérjeforrás. A fehérje alapvető tápanyag, amely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Az ALMOND CREAM sok zsírsavat, kalciumot, káliumot, vasat és mangánt tartalmaz. Foszforforrás, rézforrás és E-vitamin forrás.
MANDULA – JELLEMZŐK
A mandula tápértékét a nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavtartalmának, kálium-, magnézium- és antioxidáns-tartalmának, illetve niacintartalmának (PP) és a fiatalság vitaminjaként ismert E-vitamin tartalmának köszönheti. Mivel gazdag ezekben az alkotóelemekben, támogatja a keringési rendszert és az agyműködést, segít sportolóknak, hogy kiemelkedő eredményeket érjenek el, és megkönnyíti a hatékony fogyókúrázást. Nem hiába nevezik a mandulát a diófélék királyának! Nézd meg, hogyan javít az Ön közérzetén!.
ALMOND CREAM AZ AKTÍV ÉLETET ÉLŐK SZÁMÁRA
A mandula a sportolók étrendjének kötelező eleme, mivel jó növényi fehérje forrás és E-vitamin forrás, és megköti a nagyfokú fizikai aktivitás során keletkező szabadgyököket. A mandula kiváló kalciumforrás (kb. 269 mg / 100 g) – a kalcium elengedhetetlen ahhoz, hogy a csontok és az idegi funkciók megfelelő állapotban legyenek, a sportolók számára pedig mindkettő kulcsfontosságú. Még fontosabb, hogy bizonyos vizsgálatok kimutatták, hogy a mandulából származó kalcium emészthetősége magas, és a mandula részben fedezheti a vegán étrendet követő sportolók kalciumszükségletét.
Diók és magvak közül a mandula magas növényifehérje-tartalmával (kb. 21 g / 100 g) is kitűnik, amelyre a fizikailag aktív embereknek fokozott igényük van, emellett rosttartalma is kiemelkedő. A mandulában jelen lévő niacin pedig megelőzi a fáradtságérzetet. A mandula magnéziumtartalma befolyásolja az anyagcserét, növeli a stressztűrő-képességet, megakadályozza az izomgörcsöt. A gyomorműködés zavarai drámaian befolyásolják az eredményeket, ezért a sportolók szívesen választanak rostban gazdag élelmiszereket, így a mandulát. A mandulával bevitt kalória igazi energialöket!
Mandulakrémünk nem tartalmaz adalékanyagokat, így a stabilizálás céljából hozzáadott hidrogénezett zsiradékot tartalmazó élelmiszerekkel szemben nem tartalmaz transz-zsírsavakat. Az ALMOND CREAM nem tartalmaz sót, hozzáadott pálmaolajat, illetve hozzáadott cukrot. A mogyorókrém az egészséges étrend nagyon értékes kiegészítője, bárki számára ajánlott.