Íz:
görögdinnye
citrom
felfújható rágógumi
áfonya
málna
mangó-szeder
narancs
Hozzáadás a kosárhoz
A terméket hozzáadása megtörtént
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét
6990Ft
1 398 Ft / 100 g
27% áfát tartalmaz
és kosárhoz adás
 
-10% MINDENRE KÓD: ALL10
16044 személy vásárolta meg ezt a terméket
BCAA MAX SUPPORT INSTANT
KISZERELÉS: 500g, ADAG: 50, BCAA: 5000 MG

MI AZ A BCAA MAX SUPPORT INSTANT?

 1. MAGAS MINŐSÉGŰ BCAA-AMINOSAV POR
 2. IDEÁLIS FORMULA
 3. INSTANT FORMÁJÁNAK KÖSZÖNHETŐEN KÖNNYEBBEN OLDÓDIK
 4. AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
 5. VILÁGSZERTE BEVÁLT
 6. 8 FINOM ÍZ
 7. ADAGONKÉNT 5000MG BCAA
 8. ADAGONKÉNT 3000MG GLUTAMIN
 9. CSÖKKENTI AZ IZOMLEBONTÁST
 10. BIZTOSÍTJA A LEHETŐ LEGJOBB REGENERÁCIÓT
 11. SEGÍT A ZSÍRÉGETÉSBEN
 12. CSÖKKENTI AZ EDZÉS UTÁNI IZOMFÁJDALMAT
 13. TÁMOGATJA A SZERVEZETET EDZÉS KÖZBEN ÉS EDZÉS UTÁN
 14. BÁRMILYEN SZINTŰ SPORTOLÓKNAK AJÁNLOTT
 15. KEMÉNY EDZÉS ÉS KEMÉNY MUNKA UTÁN SEGÍT A REGENERÁCIÓBAN

A BCAA MAX SUPPORT INSTANT értékes étrend-kiegészítő fizikailag aktív embereknek, elsősorban a versenysportolóknak. A fogyasztásra ajánlott mennyiség azonban több tényezőtől, például a test felépítésétől, az étrend céljától és típusától, az edzések gyakoriságától és intenzitásától függ. Minél kevesebb a zsírszövet, minél több a kalóriahiány, alacsonyabb a szénhidrátbevitel, és minél keményebbek és gyakoribbak az edzések, annál több előnnyel jár a BCAA MAX SUPPORT INSTANT fogyasztása, és annál nagyobb adagokat érdemes bevinni ezekből az aminosavakból.

BCAA – mit is jelent ez valójában?

A BCAA, azaz az elágazó láncú aminosavak, a fizikailag aktív fogyasztók által leggyakrabban használt étrend-kiegészítők közé tartoznak. Ez azért van, mert a mindennapi gyakorlat és a kutatási eredmények egyaránt igazolják, hogy ezek az aminosavak általában véve jótékonyan hatnak a sportos alakra. A BCAA mozaiknév az angol „branched chain amino acids” kifejezésből ered, aminek a jelentése „elágazó láncú aminosavak”. Ez a név a vegyületek specifikus felépítéséből ered.

BCAA-nak minősül: a leucin, az izoleucin és a valin, melyek ugyanakkor a nélkülözhetetlen, úgynevezett exogén aminosavak csoportjába tartoznak – ezeket étkezéssel vagy kiegészítő formájában kell bevinni, mivel a szervezet nem képes önállóan előállítani. Más fehérjealkotó aminosavakkal ellentétben a BCAA aminosavak más a kémiai szerkezetük, továbbá abban is eltérnek, hogy nem a májban, hanem elsősorban az izomszövetben bomlanak le.

Mikor és milyen adagokban kell a BCAA MAX SUPPORT INSTANT-ot szedni?

Aktív fogyókúrázók számára ideális, ha edzés előtt vagy után szednek BCAA MAX SUPPORT INSTANT-ot. A szervezetünkben az elvárt hatást eredményező optimális adag 10g. Teljes védelem kialakítása érdekében az Allnutrition BCAA MAX SUPPORT INSTANT-ot érdemes éhgyomorra vagy hosszantartó edzések közben fogyasztani.

A BCAA MAX SUPPORT INSTANT változata még jobban oldódik, így szedése még kényelmesebb, és hatása még könnyebben élvezhető.

A glutamin működése

Ez az aminosav számos esetben potenciálisan értékes étrend-kiegészítő. A glutamin ugyanis antikatabolikus hatású, így védi a kialakult izomtömeget. Kutatások támasztják alá azt a jelenlegi elméletet, miszerint a glutamin alkalmazása javítja az erőemelő versenyzők eredményeit. Érdemes tudni, hogy az étkezés útján bevitt glutamin jelentős része a vékonybél sejtjeiben szívódnak fel.

Bár első ránézésre ez a szer előnyének tűnhet, valójában ez nem így van. A glutamin ugyanis az enterociták alapvető és fő tápanyaga, így befolyásolhatja a bélhámsejtek egészségi állapotát. A belet nem alaptalanul tekintik az egészségünkért folytatott harc frontvonalának. A bél immunrendszerünk legfontosabb katonája.

Íz:
Tápérték:100 gramm10 g (1 adag)
ebből BCAA 50000 mg 5000 mg
L-leucin 25000 mg 2500 mg
L-izoleucin 12500 mg 1250 mg
L-valin 12500 mg 1250 mg
L-glutamin 30000 mg 3000 mg
Összetevők: bcaa (l-leucin, l-valin, l-izoleucin) [szóját tartalmaz], l-glutamin, savasságot szabályozó anyagok: citromsav és nátrium-citrátok, aromák, édesítőszerek: aceszulfám k és szukralóz, festék: cochineal vörös

Ügyfelek véleményei

03.08.2023
Ellenőrzött vásárlás
Íz: görögdinnye

Nagyon finom, de én 1 l vízzel hígítom, mert nagyon édes. De ez így jó, beletenni még édesítőt sokkal könnyebb, mint kivenni.

Hasznos volt ez az értékelés? 0 0
21.04.2023
Ellenőrzött vásárlás
Íz: áfonya

Jó az íze, bár lehetne egy kicsit édesebb.

Hasznos volt ez az értékelés? 0 0
21.04.2023
Ellenőrzött vásárlás
Íz: málna

Nem rossz, nekem egy kicsit túl savanykás.

Hasznos volt ez az értékelés? 0 0

Az „Ellenőrzött vásárlás” szöveggel jelölt vélemény azt jelenti, hogy Allnutrition.hu áruházunkban fiókkal tudjuk igazolni az árut vásárló fogyasztót. Így ellenőrizzük a véleményírót, hogy valóban vásárolt-e termékeinkből, és a megvásárolt terméket használta-e.

FIGYELEM - a leírások másolása és terjesztését Boltunk Allnutrition.hu © 2024 tiltja. 1994. február 4-i törvény a szerzői és szomszédos - jogokról (Hiv. Közl.. 2006. évi 90. z., 631. tétel, a későbbi változtatásokkal)

Az Ön kosara (...)
A terméket hozzáadása megtörtént A terméket eltávolítása megtörtént Az Ön kosarába más berendezésből való termékek kerültek be Visszavezettük a kosarát a másik berendezésből
A kosár értéke : ...
A termék ára tartalmazza az ÁFA összegét